Aileme olan mesafesi

Babasıyla annesine söyle sen de. Durumun hoşuna gitmediğini belirt. Anlayışlı davranacaklardır.

O soruyu sorarken bu cevabi alabileceğim aklıma gelmedi değil :))) zaten burada en büyük sorun onun yaptığı ayıptan öte bencilliği. Benim asla yapmadığım bi şeyi onun ne hakki var yapmaya. Ben de şimdi gözlemliyorum. Aynı şekilde devam ederse sonuçlarına katlanmak zorunda kalır.

Benimkiler her hafta gidelim isterler. Kayınvalidemlere daha yakınız ama çok gidip gelmem. Annemler ben tek gidince acba bir sorun mu oldu da gelmiyor diye düşünürler. Hatta hadı ara da akşam gelsin yemek yiyelim hadi ara gelsin çay içelim diyip beni bunaltırlar. Ama işte eşlerin fedakar olması lazım bisey diyemiyorum. Ayda bir bana az geldi açıkcası. Konusunca kavga Ediyoruz diyosun nasıl çözülecek bilemedşm

Baştan beri okuyarak geliyorum, tarihe baktım 2015 konu sahibi boşanmış.
Güncel dertlere çözüm bulun ta 2015 in konusunu ne diye hortlatırsınız aklım almıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…