Merhaba arkadaslar,
Gercekten cok moralim bozuk su anda. Kisaca ozetleyeyim, bir toplantim vardi sabah, gittim geldim evde calismaya devam edecegim diye. Esimde evdeydi. Kahvaltiya tam oturacakken bugunki planlarini sordum. Aksam annemlere caya gidelim diye teklif ettim sonra. Oda bana 'sen gidip geliyosun iste, ben gitmek istemiyorum' dedi. Bende 'bugun degilse cumartesi aksam gidelim ozaman, farketmez' dedim. Hayir, sen git, ben gitmiyorum diye tekrarladi. Derken tabi tartistik. Ve kahvaltiyi etmeden kalkti annesigile gecti (komsum).
Kisaca durumu ozetleyeyim. 1 senelik evliyiz, ben kaynanamgile komsuyum. Yani Allahin her gunu goruyorum onlari, saygida hormette bir gun bile kusur etmisligim yok, Allah var onlarda cok iyiler.
Samimiyetimiz beni ara ara bogsada, bi sekilde idare ediyorum. Ama gelin gorunki esimin ailemle cok fazla yuz goz olmak istememe gibi bir durumu var (bunu bana evlenmeden oncede soylemisti, ben zaten her hafta kocami koluma takip annemlere goturmek isteyen tiplerden olmadigim icin sorun yapmadim). Ayda, birbucuk ayda 1 defa ancak geliyor benimle beraber aileme. Ben ise onlari her firsatta ziyaret ediyorum, bunada asla karismaz ayrica. Ama aradan biraz zaman gectikten sonra benim aileme gidelim diye teklif ettigim herrrr defada, illa bir tartisacagiz, illa bir zorlanacagiz, illa yine 2 gun kus kalacagiz. Sonucta yine gitmeyecegiz ama. Kavgadan bir hafta sonra gideriz ama (tekrar kavga etmeyelim diye gelir).
Bu durum benim canimi ziyadesiyle sikiyor. Ben ailesiyle bukadar icli disliyken onun bukadar mesafeli olmasi aileminde hosuna gitmiyor. Bisey demeselerde 'sogukluguna alistik, sanssizsin kizim' gibi ifadeler kullaniliyor.
Alisamiyorum, bastan beri bu cizgide ilerliyor bu, ama inanim boguluyorum. Ben bukadar fedakar davranirken beni aileme karsi utandirmasi inanin beni cokkkk uzuyor. Bunu dile getirincede sinirleniyor, utaniyomusun benden diye.
Etrafta karisinin ailesinden uzak duran, mesafeli olan erkekleri gordukte hep yadirgardim, tepki gosterirdim. Aynisindanda benim basimda var. Esim yapi olarak gerci biraz daha soguktur, mesafelidir insanlara karsi. Ama benim onun ailesiyle olan muhabbetime karsin onun bu tavri, beni cileden cikariyor.
Ne yapmaliyim, bilmiyorum. Bana saglam fikirler verebilirmisiniz? Sizde durum nasil?
1 yıl bitmeden hamile kalmışsınız, bir baksaydınız önce 2. Si için aceleci olmayın derim, adam sizinle evlenmeden önce şartını sürmüş tamam demişsiniz peki ya nedir bu değiştirme çabası.Merhaba arkadaslar,
Gercekten cok moralim bozuk su anda. Kisaca ozetleyeyim, bir toplantim vardi sabah, gittim geldim evde calismaya devam edecegim diye. Esimde evdeydi. Kahvaltiya tam oturacakken bugunki planlarini sordum. Aksam annemlere caya gidelim diye teklif ettim sonra. Oda bana 'sen gidip geliyosun iste, ben gitmek istemiyorum' dedi. Bende 'bugun degilse cumartesi aksam gidelim ozaman, farketmez' dedim. Hayir, sen git, ben gitmiyorum diye tekrarladi. Derken tabi tartistik. Ve kahvaltiyi etmeden kalkti annesigile gecti (komsum).
Kisaca durumu ozetleyeyim. 1 senelik evliyiz, ben kaynanamgile komsuyum. Yani Allahin her gunu goruyorum onlari, saygida hormette bir gun bile kusur etmisligim yok, Allah var onlarda cok iyiler.
Samimiyetimiz beni ara ara bogsada, bi sekilde idare ediyorum. Ama gelin gorunki esimin ailemle cok fazla yuz goz olmak istememe gibi bir durumu var (bunu bana evlenmeden oncede soylemisti, ben zaten her hafta kocami koluma takip annemlere goturmek isteyen tiplerden olmadigim icin sorun yapmadim). Ayda, birbucuk ayda 1 defa ancak geliyor benimle beraber aileme. Ben ise onlari her firsatta ziyaret ediyorum, bunada asla karismaz ayrica. Ama aradan biraz zaman gectikten sonra benim aileme gidelim diye teklif ettigim herrrr defada, illa bir tartisacagiz, illa bir zorlanacagiz, illa yine 2 gun kus kalacagiz. Sonucta yine gitmeyecegiz ama. Kavgadan bir hafta sonra gideriz ama (tekrar kavga etmeyelim diye gelir).
Bu durum benim canimi ziyadesiyle sikiyor. Ben ailesiyle bukadar icli disliyken onun bukadar mesafeli olmasi aileminde hosuna gitmiyor. Bisey demeselerde 'sogukluguna alistik, sanssizsin kizim' gibi ifadeler kullaniliyor.
Alisamiyorum, bastan beri bu cizgide ilerliyor bu, ama inanim boguluyorum. Ben bukadar fedakar davranirken beni aileme karsi utandirmasi inanin beni cokkkk uzuyor. Bunu dile getirincede sinirleniyor, utaniyomusun benden diye.
Etrafta karisinin ailesinden uzak duran, mesafeli olan erkekleri gordukte hep yadirgardim, tepki gosterirdim. Aynisindanda benim basimda var. Esim yapi olarak gerci biraz daha soguktur, mesafelidir insanlara karsi. Ama benim onun ailesiyle olan muhabbetime karsin onun bu tavri, beni cileden cikariyor.
Ne yapmaliyim, bilmiyorum. Bana saglam fikirler verebilirmisiniz? Sizde durum nasil?
Konu Şubat 2015in konusu. Üye şuan hamile görünüyor.1 yıl bitmeden hamile kalmışsınız, bir baksaydınız önce 2. Si için aceleci olmayın derim, adam sizinle evlenmeden önce şartını sürmüş tamam demişsiniz peki ya nedir bu değiştirme çabası.
Evlenelim de bir değişir demeniz hatalı. Ama şöyle birşey olabilir kv ile olan samimiyetinizi azaltın boğulacak moddan çıkın çocuk olunca evden çıkmazlar fazla mıç mıç olursunuz ama şu da var çalışıyorsanız çocuğu kvye bırakıp işe geçecekseniz o zaman da el üstünde tutun
Şu hortlatanları şikayet etmek lazım.Konu Şubat 2015in konusu. Üye şuan hamile görünüyor.
Sakın o sizin ailenize sizin istediğiniz kadar sık gidip gelmiyor diye onun ailesiyle aranızı açmayın . Adam en baştan söylemiş zaten o da iki ayda bir gelsin üç ayda bir gelsin çok tartışılacak bi konu değil bence siz kendi evinizin huzurunu düşünün ayrıca benim eşim de sık sık gitmek istemez arayıp sormaz bizimkiler arasın sorsun gelsin gitsin isterler ama ben dengeyi kuruyorum eşime soğuk vs demeline mahal vermiyorum ailenizin de esinize karşı ön yargılar oluşturmasına sebep oluyosunuz . Neticede size gitme demiyor kendiside ailenizle sorun yaşamamış bı kavga yok çirkinlik yok . Bu konuyu çok buyutmeyin kafanızda öyle aman aman bi sorun değil benceMerhaba arkadaslar,
Hay Allah iyiligini versin yahu, bu mesaji nezaman yazmisim diye saskin saskin dusunuyordum bende, eski konular:)Valla eşimin ailesine haftada on günde bir gidiyorum şuan yaklaşık iki hafta oldu bugün gidelim diye eşime dedim daha dün gördüm sen git gör dedi(tek gitmem gitmeyeceğimi bile bile diyor) Birgün bana kalk annemlere yada annenlere gidelim dediğini duymadım ayda bir iki kez annemlere gittiğimde gitmeye 1-2 saat kala gelir ki ben çağırırım öyle kalkar geliriz eve bu durum sinirimi bozuyor ama en azından tartışmıyoruz uyum sağlıyor şükür.
sukurler olsun o tür sorunlari simdiki esimle hicbir sekilde yasamiyorum:) yani kisacasi o arizali heriften ayrilali cok oldu.Çok merak ettim durumlar nasıl şu anda? Çok zaman da geçmiş . Hala aynı sıkıntıyı yaşıyor musunuz ? Ben de benzer durumdayım bi çözüm bulabildiniz mi merak ettim
evet, dimi, cok iyi yaptim canim:)eski konuymuş ya. Bu adamdan mı Boşanmış? İyi yapmış öyleyse :)
Hadi ya hayırlı olsun bende yorum yazdıktan sonra farkettim eski konu olduğunu:)) çocuğunuzla beraber mutlu mesut olun inşallahHay Allah iyiligini versin yahu, bu mesaji nezaman yazmisim diye saskin saskin dusunuyordum bende, eski konular:)
Orta yolu bulabiliyorsan sorun yok, dert etme kendine. bizdeki bu gelme gitme konusundaki sorun olayin bi orta yolunun olmamasiydi. yanisira bi ton baska sorun vardi, hamdolsun bosanali cok oldu, uzerine yeniden evlendim ve bebek bekliyorum:))