Aileme olan mesafesi

nemi yapmalısın derhal sende onun ailesine öyle davranmalısın. onunki ailede seninki ne.....

Çok merak ettim durumlar nasıl şu anda? Çok zaman da geçmiş . Hala aynı sıkıntıyı yaşıyor musunuz ? Ben de benzer durumdayım bi çözüm bulabildiniz mi merak ettim

Valla eşimin ailesine haftada on günde bir gidiyorum şuan yaklaşık iki hafta oldu bugün gidelim diye eşime dedim daha dün gördüm sen git gör dedi(tek gitmem gitmeyeceğimi bile bile diyor) Birgün bana kalk annemlere yada annenlere gidelim dediğini duymadım ayda bir iki kez annemlere gittiğimde gitmeye 1-2 saat kala gelir ki ben çağırırım öyle kalkar geliriz eve bu durum sinirimi bozuyor ama en azından tartışmıyoruz uyum sağlıyor şükür.

Peki aileniz size geldiginde nasil davraniyor?

1 yıl bitmeden hamile kalmışsınız, bir baksaydınız önce 2. Si için aceleci olmayın derim, adam sizinle evlenmeden önce şartını sürmüş tamam demişsiniz peki ya nedir bu değiştirme çabası.
Evlenelim de bir değişir demeniz hatalı. Ama şöyle birşey olabilir kv ile olan samimiyetinizi azaltın boğulacak moddan çıkın çocuk olunca evden çıkmazlar fazla mıç mıç olursunuz ama şu da var çalışıyorsanız çocuğu kvye bırakıp işe geçecekseniz o zaman da el üstünde tutun

Konu Şubat 2015in konusu. Üye şuan hamile görünüyor.

Sakın ailesiyle kıyaslama yapıp ,empati kurmasını beklemeyin. Bu ilişkinizi çok yipratir ; yanlış bir yol.

Madem başından beri öyleyse alışmak zorundasınız . Aileniz de alışmalı.

Ayda bir yeterli bir ziyaret bir damat için. Yaşlı ve yak iz insanlar olsaydilar durum.biraz değişirdi ancak bu durumda zorlamamak en iyisi.

Hatta ziyarete gidelim mi demeyin. O düşünsün.

Sakın o sizin ailenize sizin istediğiniz kadar sık gidip gelmiyor diye onun ailesiyle aranızı açmayın . Adam en baştan söylemiş zaten o da iki ayda bir gelsin üç ayda bir gelsin çok tartışılacak bi konu değil bence siz kendi evinizin huzurunu düşünün ayrıca benim eşim de sık sık gitmek istemez arayıp sormaz bizimkiler arasın sorsun gelsin gitsin isterler ama ben dengeyi kuruyorum eşime soğuk vs demeline mahal vermiyorum ailenizin de esinize karşı ön yargılar oluşturmasına sebep oluyosunuz . Neticede size gitme demiyor kendiside ailenizle sorun yaşamamış bı kavga yok çirkinlik yok . Bu konuyu çok buyutmeyin kafanızda öyle aman aman bi sorun değil bence

Gelmesin. tek başınıza gidin. arada bir gidiyorsa ben böyle bişey için hır gür etmezdim. ablam bize gelir, gelmişken bir hafta kalır. eniştemin bize geldiği sayılıdır. ama ailemle arası iyi, biz de onların evine çekinmeden gideriz. ama ablam eşiyle neden anneme gelmiyorsun diye kavga etse araları bozulur. ortada bi sorun yokken sorun yaratmanın manası yok.

Hay Allah iyiligini versin yahu, bu mesaji nezaman yazmisim diye saskin saskin dusunuyordum bende, eski konular:)

Orta yolu bulabiliyorsan sorun yok, dert etme kendine. bizdeki bu gelme gitme konusundaki sorun olayin bi orta yolunun olmamasiydi. yanisira bi ton baska sorun vardi, hamdolsun bosanali cok oldu, uzerine yeniden evlendim ve bebek bekliyorum:))

Çok merak ettim durumlar nasıl şu anda? Çok zaman da geçmiş . Hala aynı sıkıntıyı yaşıyor musunuz ? Ben de benzer durumdayım bi çözüm bulabildiniz mi merak ettim
sukurler olsun o tür sorunlari simdiki esimle hicbir sekilde yasamiyorum:) yani kisacasi o arizali heriften ayrilali cok oldu.

esim gelmek istedigi vakit gayet keyifle geliyor benle birlikte aileme su anda, hatta yanliz gidicem dedigim zamanlarda bile eslik etmek istiyor. yogun insanlar oldugumuzdan zaten asagi yukari iki haftada bir ancak gidebiliyoruz. bazen uc haftayi buluyor, durum ne gosteriyorsa artik:)

Hayat felsefem = Kısasa kısas.
Kötü olun demiyorum ama siz de onun ailesine seyrek gidin. İstedigi kadar kıyamet koparsin, asıl kiyamet koparması gereken sizsiniz.
Yapi meselesi filan hepsi maske, siz çok mu severek gidiyorsunuz? Eşinizin hatrı içib gidiyorsunuz. Kocanizda sizin hatriniz yok mu?

Ve en önemlisi: ONUN AILESI SENIN AILENDEN DAHA DEĞERLI DEĞIL. Lütfen bunu kocanın kafasına sok

Sizin için doğru eş ailesiyle görüşülmesi ki siz bunu uyguluyorsunuz, sizde aynısını yap dersek siz siz olmaktan çıkarsınız. Eşinız görüşmek istemiyor belli ki sebep ne olursa olsun. Başka bir sorun yoksa eşinız bayramdan bayrama gelsin sorun etmeyin derim. Daha çok ailenizi davet edebilirsiniz. İki tarafta ortak noktada buluşmali

Hadi ya hayırlı olsun bende yorum yazdıktan sonra farkettim eski konu olduğunu:)) çocuğunuzla beraber mutlu mesut olun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…