Aileme olan mesafesi

Vallahi şanşlısınız çok şükür şu an tek Sıkıntımız bu onuda nasıl çözücez bilmiyorum

Vallahi şanşlısınız çok şükür şu an tek Sıkıntımız bu onuda nasıl çözücez bilmiyorum
eşim beni dize getirdi ama nasıl yaptı bilmiyorum. Hatta bu hafta sonu balık yapacakmıs annemlerde. Ama kendi davranışlarının aynısını benden de bekliyor. Bence ısrar etmeseniz belki çözülür , neden gitmek istemediğini söylüyormu

Esim ailemi hic aramaz, hatta ben konusurken bile ver bi selam veriyim demez .
Ama benden haftada 1-2 aramami bekler.
Ilk zamanlar arardim, artik aramiyorum. Ya esim konusurken emrivaki teli uZatiyor ya da onlar beni ariyor.
Oyle saca boyle tarak

Sıkılıyormuş.Ben gidelim diyince mecbur gidiyor ama bu seferde mesaj atıp duruyor kalkalım diye.Bende hep aynısını yapıcam diyorum ama yapamıyorum benim ailem üzülüyor bu duruma o tarafıda üzmeyim diyorum.

çok ayıpmış ya..
bu şekilde olmaz ...
babanızla eşinizin arası nasıl peki?

Babam pek evde olmaz ayrılar.kardeşlerim var onlarla arası iyidir ama yine sıkılır kendisi
Canım o zaman kusura bakmada bu bencillik oluyor. ben senin yerinde olsam tek giderdim. Sallamazdım yani onu..

benim eşim bizimkilere gitmeyi, onların bize gelmesini çok ister ama gelin görünki benim de anne babam bu problemli.
kaç defa dediler sen gelince o gelmek zorunda değil diye.
bi istememe bi soğukluk nedense çözemedim.
altlı üstlü oturduk ailemle bunu annem ve eşim istemişti o zaman, daha da kötü olduk yakın olunca herşey gözlerine battı.
boşverin bence çok takılmayın kv, kp ile de aranızı bozmayın.

Aralarinsa bir sorun felan gecmediyse , Neden gelmiyorki ..

Ayrica sen gitmediginde annesine kiyameti kopariyor , tuhaf valla..

Bence kayinvalidenle konusmalisin bu konuyu , belki o sana yardimci olabilir ..

Eger annesinin sozunu dikkate aliyorsa ..

Benim eşimde gitmez aileme hele bu ara hiç annemin kolu kırıldı geçmiş olsunada gitmedi kasıtlı değil ama biliyorum işi eve çok uzak geç geliyor gelincede hemen uyuyor annem asla laf söyletmez çalışıyor çocuk yorgun vs ben laf ediyom annem etmiyor en sonunda alçısı çıkmadan bizim kapıda karşılaşmışlar akşam 21.30 civarı geçmiş olsun demiş annemde sen bu saattemi geliyorsun oğlum işden vs annen daha anlayışlı senden dedi bana Hehehe ben girmem onların arasına ben kötü oluyorum sonra.Ama bi ara KV bizden ayanı kesdi hiç gelmedi bir aydan fazla eşime söyledim ertesi gün aradı geldi gelsin gitsin ben sevmem öle şeyleri bende giderim sizde kesmeyin ayanızı gerek yok ailenize eşinizin huyunun bu olduğunu söyleyin ısrar etmeyin zamanla geçer

Normalde insanlarn nasıl isterlerse öyle davranmaları gerektıgını dusunurum hanı gelmek ısterse gelr ıstemezse gelmez gıbısınden Amaa boyle konulara olan hucrelerm sınırden zıplıyo

yaa ne demek gelmıyorum onun kı aılede senınkıler ne boyle bı bencillik şekli olamaz. ben olsam gelmıyomusun tamam bı daha sıttın senede benı o aılesnın evıne goturemez kımse kımsenn ailesinin gül cemaline bayılmıyo ama fedakarlık edıyoruz kendi adımıza..

aynı apartmandada olsam esımle aynı anda gıtmem sen aramadın sormadn die kıyamet kopucak ama ona geldimi oldu paşam. Burdaki mevzu gelip gelmemeside değil zaten yaptıgı bencillik sinir bozucu.. not : bekara karı bosamak kolay sanmayın evliyim.

Demekki eşiniz maddi olarak ' yemekli düğün' yapabilecek olgunluğa erişmiş. Klasik Türk gençlerinin aksine.Ama aile ilişkilerini gerektiği gibi sürdürecek olgunlukta değil.

Son düzenleme:

Hah işte bu kadar... Neden gitmiyorsun gelmiyorsun diye ısrar ederse de, başkalarıyla görüşme konusunda birbirimize ısrar etmemiz pek hoş değil, başkaları yüzünden huzursuz olmayalım dersin olur biter

benimde babam bu hafta basında anjıo oldu. yarın anneme yardıma gidicem biraz rahatsızdı gelen giden olursa onlarala ilgilencem. eşimde kv lerle il dışına gezmeye gitcek. bende ona bolzuldum hastalık soz konusu mıllet annemlere gelcek o annesıgılle gezmede. normalde gitsin bişey demem ama böyle zamanlarda insan eşini yanında istio. şimdi trip atıyorum biraz haksız mıyım sizce ?

ayrıca bu erkeklerinde sen gelinsin deyip ailesine fazla ilgi beklemesine, ben damadım damat agır durur deyipde mesafe koymasına deli oluyorum :/

Demekki eşiniz maddi olarak ' yemekli düğün' yapabilecek olgunluğa erişmiş. Klasik Türk gençlerinin aksine.Ama aile ilişkilerini gerektiği gibi sürdürecek olgunlukta değil.

eger ki o diger topikteki mesajlarimi okusaydiniz, bu cumlemide gormus olurdunuz:
''Sizcede bu BDV bolumunde yazilan bircok dertte konunun ozu genclerin tam olgunlasmadan evlilik gibi bir sorumluluga girmeleri degilmi? Olgunlukta sorun yasanmaz anlamina kesinlikle gelmez bu ayrica, altini cizeyim bununda.''
yani hanimefendi, olani oldugundan farkli gosterme cabalarina girme tenezzulunde bulunmam, sukur ihtiyacim yoktur buna

icerikli olarak bir update vereyim, bugun ptesi ve o gunden bu gune kadar gitmedim kv gile hihih. esim gitmemem konusunda birseyde demedi zaten. bakalim nekadar surecek boyle haha..caktirmadan egleniyo muyum neyim

Gelmek zorunda degil .Bunun icin zorlayip kavga etme bence ,o seni kendi ailesine gitmen icin zorlamiyorsa ve sen kendi istediginle onun ailesiyle gorusuyorsan bu senin tercihindir
Yaptiginin karsiligini bekleme oyuzden ben eşimin ailesiyle pek muhattap olmuyorum 3 ablasi 1 abisi var evlerine gitmisligim sayilidir ,gorusmuyorumda cok nadir kv ile anca ondada bazen oroblem oluyor ..
Ama eşim benimle aileme gelir 1 haftada kalır musaitsek
Yani bu islerde zorlama olmamali biz yapiyoruz diye ayni seyi karsidan beklememeliyiz bekleyeceksekte yapmayalim

belkide en dogru mantik senin bu yuruttugundur. ama iste kliselerdenmidir, adet ve kulturdenmidir, hep gelin gidince bir aileye, sen onlarin oluyorsun (onlarin olmak ne demekse) dedilerya, ve oyle gordukya, o yuzden bu yazdigin 'mantikli' oldugu halde, hal bu olmuyor.

cnm bazıları bu ağır abi pozlarını sever. örneğin benim babam az konuşur az gezer bizlere bile yılda bir ya gelir ya gelmez
resmiyetten hoşlanırım ben der.

Z
Sizde onun ailesine öyle davranın bakalım o ne tepki vericek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…