• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemden birini kaybetmekten çok korkuyorum

mermaid_34

Guru
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2009
120
3
318
41
hocam merhaba
uzun süredir beni rahatsız eden bir sorunum var.

anne baba kavgasının çocukta bıraktığı izleri çok iyi bilirim. babamın saçma sapan sebeplerinden dolayı başlayan kavgalar annemin ya bayılmasıyla ya da kalbinin skışmasıyla biterdi.annem nefes alamazdı.hep ölecek zannederdim
o gün bugündür bu izler bende çok derin yaralar bırakmış olsa gerek ailemdekileri özellikle annemi kaybetme korkusu bende fobi haline geldi.sırf bu yüzden psikologa gitmeyi bile düşünüyorum çünkü onlara bişi olduğunu düşününce nefesim daralıyor
ailem iyi olsun da ne olursa olsun modundayım hep.sanki onlar yanımda olursa her soruna göğüs gerebilirim gibi geliyor ama Allahın takdiri ya benden önce onlara bişey olursa nasıl katlanırım ,nasıl yaşarım demekten kendimi alamıyorum
şimdi hamileyim. ailemi kaybetmekten bu kadar korkuyorum ve kısmet çocuğum doğarsa onun üstüne çok düşmekten ve aynı korkunun daha da şiddetlisini onun için yaşamaktan korkuyorum:sinifsinif::sinifsinif:
değerli fikirlerinizi bekliyorum

Mermaid, sıkıntılı geçmiş, haklısınız.
Şimdi önünüzde yeni bir dönem var. Yaşamın en güzel hediyesi geliyor. Hamilesiniz.
Hayırlısı ile doğum olup, bebişin ve sizin düzeniniz oturunca, yani doğum sonrası 4-5 ay sonra, yakınınızda bulunan bir meslektaşıma başvurmanız doğru olacaktır. Bir süre alacağınız düzenli psikoterapi ile tüm bu şikayetleri aşarsınız.
ıyiliklerle,

Back