- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
imam nikahında çok ayrıntılı şeyler olmazolmaz mi bizden bekliyor herşeyi biz ne yapacakti ki?? düğnde sölenir yada önceden denir sonradan sölemesi benim sinirim bozuluyor.
arkadşaım kardeşi ile olan sorunları,gelinleri ile olan sorunları heppp eşine anlatrı,ama bır gün bunlar ayrılmaya çıkınca kocası,sen kımseyle geçinemıyorsun,kardeşelrınle bıle sorunlusun,onlar bıle senle konuşmuyor,hatta bunu aile terapistıne demiş,ben normal bir erkek arkadşıma azcık anlatmıştım,hımm nedne ailen sana böle yapıyor demkkei sende bır sorun var demişti,yaşım küçüktü,kulağıma kupe olmuştur,Ailenle aranda olan sorunu eşine anlatmakla iyi yapmamışsın bence .
sizinler ayrı. eşimle hiç bi saklı gizlimiz olmadi olmasin da. sonradan sölenince çok kızıyor diyo ki neden daha önce sölemediniz diye. başlık konuya gelince ailemle arasi meseleyi ben çözerim o işleri ben hata yapmış olabilirm ama kendimi kimseyi de ezdiremem. neyse ki eşim her zaman korudu sahipledi başkalarin kocalarina bişey diyemem.. aben kocamin arkasinda olucam ömrünün sonuna kadar geçinmek için evlendim çünkü. boşanmak için degil. oda beni kendi ailesinde ezdirmedi korudu saydı.. ona hep güveniyorum. güvenim hep böle olsun inşaALLAH.arkadşaım kardeşi ile olan sorunları,gelinleri ile olan sorunları heppp eşine anlatrı,ama bır gün bunlar ayrılmaya çıkınca kocası,sen kımseyle geçinemıyorsun,kardeşelrınle bıle sorunlusun,onlar bıle senle konuşmuyor,hatta bunu aile terapistıne demiş,ben normal bir erkek arkadşıma azcık anlatmıştım,hımm nedne ailen sana böle yapıyor demkkei sende bır sorun var demişti,yaşım küçüktü,kulağıma kupe olmuştur,
amin tatlımsizinler ayrı. eşimle hiç bi saklı gizlimiz olmadi olmasin da. sonradan sölenince çok kızıyor diyo ki neden daha önce sölemediniz diye. başlık konuya gelince ailemle arasi meseleyi ben çözerim o işleri ben hata yapmış olabilirm ama kendimi kimseyi de ezdiremem. neyse ki eşim her zaman korudu sahipledi başkalarin kocalarina bişey diyemem.. aben kocamin arkasinda olucam ömrünün sonuna kadar geçinmek için evlendim çünkü. boşanmak için degil. oda beni kendi ailesinde ezdirmedi korudu saydı.. ona hep güveniyorum. güvenim hep böle olsun inşaALLAH.
sizinler ayrı. eşimle hiç bi saklı gizlimiz olmadi olmasin da. sonradan sölenince çok kızıyor diyo ki neden daha önce sölemediniz diye. başlık konuya gelince ailemle arasi meseleyi ben çözerim o işleri ben hata yapmış olabilirm ama kendimi kimseyi de ezdiremem. neyse ki eşim her zaman korudu sahipledi başkalarin kocalarina bişey diyemem.. aben kocamin arkasinda olucam ömrünün sonuna kadar geçinmek için evlendim çünkü. boşanmak için degil. oda beni kendi ailesinde ezdirmedi korudu saydı.. ona hep güveniyorum. güvenim hep böle olsun inşaALLAH.
insan seviyorsaniz onun için herşeyi yaparsin boşanmayı hiç de düşünmedim asla aklım uxcum bile geçmedi eşimin de öle.. bana diyo ki seninle boşanmak için evlenmedim boşanmak aklıma geçseydi seninle evlenmezdim diyor. millet boşanmak için evleniyorsa iş boşanmaya gider bunu kafandan çikarin bence. onunla ömrünü geçirecegi düşünceksiniz.AAAA ne güzel
Biz boşanmak amacıyla evlenmiştik çünkü.
Sizin kadar olamamışız, yazık bize
insan seviyorsaniz onun için herşeyi yaparsin boşanmayı hiç de düşünmedim asla aklım uxcum bile geçmedi eşimin de öle.. bana diyo ki seninle boşanmak için evlenmedim boşanmak aklıma geçseydi seninle evlenmezdim diyor. millet boşanmak için evleniyorsa iş boşanmaya gider bunu kafandan çikarin bence. onunla ömrünü geçirecegi düşünceksiniz.
söle bişey dicem. resmi nikahinda o gün söledi insan bi gün önce söler demi yok sabah söledi dedik bugün nikahimiz var ben neye uğrayacagimi sasiriyorum.... herşeyi geç sölemelerine kızıyorum insan daha önceden sölenir bunları.. bak annem bana yazma bile vermedi sadece davetiye sanki üveymişim. uzaktan biriymişim gibi hissettim. sonra istemiyorum artık ben doğacak oğlumun sünnetini yapınca utandircam onları görür halleri.
Hatalı olan sizsiniz kendi kendiniz dışlamışsınız resmen diyorsunuz ki 1 ay kala falan kıyılacaktı nikahı ee baktınız düğün yaklaştı tekrar sorabilirdiniz kıyıldı da bana haber verilmedimi nikah ne zaman gibisinden kimse de sürpriz yapacak değil böyle şeylerde kim sürpriz düşünür yauzak kalmışsınız herşeyden düğün zamanı insanlar önce anneyi babayı kardeşleri gözler hep onlara bakılır bu böyledir yani oturmanız hata kardeşim evlenecek oturacağım hamile olmak pek birşey değiştirmez hamile olmak ayakta duramamak kıpırdamamak değil ki düğünümde 2 kardeşimde benimle ne uyudular ne yediler ne içtiler hep yanımda ayaktaydılar biri şeker dağıtır biri iğnedanlık tutar biri çiçek atar falan herkes imrendi resmen kardeşlik böyle günlerde daha da güzelleşiyor
Sorun sizin aileniz sonuçta keşke o zamanda söyleseydiniz sorsaydınız ne yapılacak ne edilecek gibisinden ya da bana niye paslamıyorsunuz birşeyleri gibisinden aileler arasında böyle uzaklaşmalar olmaz hele kardeşler et tırnaktan nasıl ayrılamazsa öyle ayrılamazlar sorun bence sizde rahatlayın onlarında hatası varsa karşılıklı çözersiniz gibime geliyorben yakın durmak için çok uğraştim onlar uzak davrandi öle olunca Bİşeyde yapamadim.. hata bende farkettim bakalım sorunu çözecegim.