ailem:(

Canım boşver artık
Takma kafana
Olmuş bitmiş

Hem sende hem ailende hatalar var. Uzun hikaye. Sen de çok hatalısın, ailen de aile gibi değil.

Geçmişi bırakın şimdi, geleceğe bakın.

olmaz mi bizden bekliyor herşeyi biz ne yapacakti ki?? düğnde sölenir yada önceden denir sonradan sölemesi benim sinirim bozuluyor.
imam nikahında çok ayrıntılı şeyler olmaz
gidip oturup döncektin sen alınmışsın ama gerek yok
git boşver ailen biraz haklı

Bence siz kendinizi dislayip, üvey yerine koymussunuz.
Insan bilmez mi abinin nikah tarihini? neden size söylenmesini beklediniz? Iste siradan misafir gibi davetiye beklemissiniz.
Siz kendiniz kendinizi dislamisiniz. Kendinizi dügün sahibi gibi görmemisiniz. :KK57::KK57:

Ailenle aranda olan sorunu eşine anlatmakla iyi yapmamışsın bence .
arkadşaım kardeşi ile olan sorunları,gelinleri ile olan sorunları heppp eşine anlatrı,ama bır gün bunlar ayrılmaya çıkınca kocası,sen kımseyle geçinemıyorsun,kardeşelrınle bıle sorunlusun,onlar bıle senle konuşmuyor,hatta bunu aile terapistıne demiş,ben normal bir erkek arkadşıma azcık anlatmıştım,hımm nedne ailen sana böle yapıyor demkkei sende bır sorun var demişti,yaşım küçüktü,kulağıma kupe olmuştur,

arkadşaım kardeşi ile olan sorunları,gelinleri ile olan sorunları heppp eşine anlatrı,ama bır gün bunlar ayrılmaya çıkınca kocası,sen kımseyle geçinemıyorsun,kardeşelrınle bıle sorunlusun,onlar bıle senle konuşmuyor,hatta bunu aile terapistıne demiş,ben normal bir erkek arkadşıma azcık anlatmıştım,hımm nedne ailen sana böle yapıyor demkkei sende bır sorun var demişti,yaşım küçüktü,kulağıma kupe olmuştur,
sizinler ayrı. eşimle hiç bi saklı gizlimiz olmadi olmasin da. sonradan sölenince çok kızıyor diyo ki neden daha önce sölemediniz diye. başlık konuya gelince ailemle arasi meseleyi ben çözerim o işleri ben hata yapmış olabilirm ama kendimi kimseyi de ezdiremem. neyse ki eşim her zaman korudu sahipledi başkalarin kocalarina bişey diyemem.. aben kocamin arkasinda olucam ömrünün sonuna kadar geçinmek için evlendim çünkü. boşanmak için degil. oda beni kendi ailesinde ezdirmedi korudu saydı.. ona hep güveniyorum. güvenim hep böle olsun inşaALLAH.

sizinler ayrı. eşimle hiç bi saklı gizlimiz olmadi olmasin da. sonradan sölenince çok kızıyor diyo ki neden daha önce sölemediniz diye. başlık konuya gelince ailemle arasi meseleyi ben çözerim o işleri ben hata yapmış olabilirm ama kendimi kimseyi de ezdiremem. neyse ki eşim her zaman korudu sahipledi başkalarin kocalarina bişey diyemem.. aben kocamin arkasinda olucam ömrünün sonuna kadar geçinmek için evlendim çünkü. boşanmak için degil. oda beni kendi ailesinde ezdirmedi korudu saydı.. ona hep güveniyorum. güvenim hep böle olsun inşaALLAH.
amin tatlım

AAAA ne güzel

Biz boşanmak amacıyla evlenmiştik çünkü.

Sizin kadar olamamışız, yazık bize :KK67:

AAAA ne güzel

Biz boşanmak amacıyla evlenmiştik çünkü.

Sizin kadar olamamışız, yazık bize :KK67:
insan seviyorsaniz onun için herşeyi yaparsin boşanmayı hiç de düşünmedim asla aklım uxcum bile geçmedi eşimin de öle.. bana diyo ki seninle boşanmak için evlenmedim boşanmak aklıma geçseydi seninle evlenmezdim diyor. millet boşanmak için evleniyorsa iş boşanmaya gider bunu kafandan çikarin bence. onunla ömrünü geçirecegi düşünceksiniz.

insan seviyorsaniz onun için herşeyi yaparsin boşanmayı hiç de düşünmedim asla aklım uxcum bile geçmedi eşimin de öle.. bana diyo ki seninle boşanmak için evlenmedim boşanmak aklıma geçseydi seninle evlenmezdim diyor. millet boşanmak için evleniyorsa iş boşanmaya gider bunu kafandan çikarin bence. onunla ömrünü geçirecegi düşünceksiniz.

Bu güzel eşsiz öğüdünüz için çok teşekkür ederim ama sanırım geç kaldınız biraz.

Boşandım ben 1,5 sene olacak.
Hani boşanmak için evlenmiştim ya zaten.

Bu arada çocuklarıma hamile kalırken de onları babasız büyütmek için hamile kalmıştım. Keşke o zamanlar sizden biraz akıl alsaymışım.

yazdıklarını hiç anlamadım kopuk kopuk yazmışsınız...

yazdıklarını hiç anlamadım kopuk kopuk yazmışsınız

Hatalı olan sizsiniz kendi kendiniz dışlamışsınız resmen diyorsunuz ki 1 ay kala falan kıyılacaktı nikahı ee baktınız düğün yaklaştı tekrar sorabilirdiniz kıyıldı da bana haber verilmedimi nikah ne zaman gibisinden kimse de sürpriz yapacak değil böyle şeylerde kim sürpriz düşünür ya :KK30:uzak kalmışsınız herşeyden düğün zamanı insanlar önce anneyi babayı kardeşleri gözler hep onlara bakılır bu böyledir yani oturmanız hata kardeşim evlenecek oturacağım hamile olmak pek birşey değiştirmez hamile olmak ayakta duramamak kıpırdamamak değil ki düğünümde 2 kardeşimde benimle ne uyudular ne yediler ne içtiler hep yanımda ayaktaydılar biri şeker dağıtır biri iğnedanlık tutar biri çiçek atar falan herkes imrendi resmen kardeşlik böyle günlerde daha da güzelleşiyor:KK68:

söle bişey dicem. resmi nikahinda o gün söledi insan bi gün önce söler demi yok sabah söledi dedik bugün nikahimiz var ben neye uğrayacagimi sasiriyorum.... herşeyi geç sölemelerine kızıyorum insan daha önceden sölenir bunları.. bak annem bana yazma bile vermedi sadece davetiye sanki üveymişim. uzaktan biriymişim gibi hissettim. sonra istemiyorum artık ben doğacak oğlumun sünnetini yapınca utandircam onları görür halleri.

abinle niye konuşmuyorsunuz bunları?

Hatalı olan sizsiniz kendi kendiniz dışlamışsınız resmen diyorsunuz ki 1 ay kala falan kıyılacaktı nikahı ee baktınız düğün yaklaştı tekrar sorabilirdiniz kıyıldı da bana haber verilmedimi nikah ne zaman gibisinden kimse de sürpriz yapacak değil böyle şeylerde kim sürpriz düşünür ya :KK30:uzak kalmışsınız herşeyden düğün zamanı insanlar önce anneyi babayı kardeşleri gözler hep onlara bakılır bu böyledir yani oturmanız hata kardeşim evlenecek oturacağım hamile olmak pek birşey değiştirmez hamile olmak ayakta duramamak kıpırdamamak değil ki düğünümde 2 kardeşimde benimle ne uyudular ne yediler ne içtiler hep yanımda ayaktaydılar biri şeker dağıtır biri iğnedanlık tutar biri çiçek atar falan herkes imrendi resmen kardeşlik böyle günlerde daha da güzelleşiyor:KK68:

ben yakın durmak için çok uğraştim onlar uzak davrandi öle olunca Bİşeyde yapamadim.. hata bende farkettim bakalım sorunu çözecegim.

ben yakın durmak için çok uğraştim onlar uzak davrandi öle olunca Bİşeyde yapamadim.. hata bende farkettim bakalım sorunu çözecegim.
Sorun sizin aileniz sonuçta keşke o zamanda söyleseydiniz sorsaydınız ne yapılacak ne edilecek gibisinden ya da bana niye paslamıyorsunuz birşeyleri gibisinden aileler arasında böyle uzaklaşmalar olmaz hele kardeşler et tırnaktan nasıl ayrılamazsa öyle ayrılamazlar sorun bence sizde rahatlayın onlarında hatası varsa karşılıklı çözersiniz gibime geliyor Hoppa

X