- 29 Aralık 2008
- 8.505
- 3
- Konu Sahibi nnisanyagmuruu
Dert midir değil midir bilmiyorum.paylaşmak istedim.:gitme:bugünlerde konuşup dertleşebileceğim kimsem yok.çok karışığım. karmakarışık.annem meme ca dan ameliyat oldu.ilk kemoterapisini aldı.yarın 1 hafta olacak.şimdilik çok iyi görünüyor.ve bu pzrtsi festival başlıyor. onun hazırlıkları vs çok yorgunum.:1no2: tabi annemin stresi,festivalin stresi çok doluyum.güçsüz gibi hissediyorum kndmi.ama herkese karşı güçlü görünmek zorundayım.anneme karşı,aileme karşı,iş arkdşlarıma karşı,sözlüme karşı. güçsüz olmamı kabul etmiyo sözlüm.illaki dimdik ayakta durucam.ama insan bazen bu yükü hafifletebilmek için paylaşmak ister.sevdiğinin omzunda ağlayıp rahatlamak ister. ama ağlamamı yasakladı nerdeyse.ağlarsam dahada güçsüz olurmuşum.festival için,annem böle kndni iyi hissedince beni evde tutmaz git eğlen der. senede 1 defa oluyo bu festival der. festivalde 2 günde kardşmin kursu var. dedimki onu alma bahanesine çıkarız gezeriz bak,çıkmam için bi neden çıktı dedim.çünkü çıkmıcam die triplere girmek üzreydi.hem ailemi hemde sözlümü idare edebilmek daha doğrusu 2 tarafıda memnun edebilmek için bişiler yapmam gerekiyodu,yoksa tartışıcaz biliyorum.sonuçta annem hastayken ben nsl eğlenmeye giderim.yada gitmem doğrumu???(siz söyleyin) neyse kardşmi alırız falan dediğmde sanki amaç kardşmi almak gibi konuştu.işim olmazsa,biyerlere gitmezsem gelirim gideriz tabi dedi ben yinede üstüne basa basa amaç onu almak değil.onu alacak insan çok normalde dedim.teyzem biz annenle dururuz siz gençler eğlenirsinz dedi bana.ama dün sözlüme bunu anlatmak üzreyken, bana sen gitmiyosun diye bende gitmicem die bi kaide yok,kardşm var,kuzenim var,onlar gitmek ister dedi. tabi bana bağlı kalmak zorunda değilsin dedim bende. akşam üstüne kadar içime oturdu,bu msj nedense.annemle fazla ilgilenp senimi ihmal ettim yoksa fazlamı sıktım die sormaya çalıştım. onun bensiz biyere gittiğini kaldıramadığımı onu kuklam sandığımı falan söledi. aksine ben gidemezsem sen gitmemezlik yapma falan demek istedim.ama her msjda yanlış anlamaya devam etti ve gitmiyorm biyere festival boyunca evden dışarı çıkmıcam dedi. yani sağolsun annemin hastalığı boyunca hastaneye geldi her defasında bizimle,bankın üzerinde sabahladı. son 3 ayda çok fazla sarsıldım bende ve onu hep yanımda görmek istedim.herhaftasonu görüştük neredeyse.o arada rahatsızlandım,bas dönmesi, istifra falan 3 gün yattım.dr a götürdü beni.elleriyle yemek yedirdi. Bu tüm karmaşık ortamda çok ihtiyacım vardı ona.yanımda görmek çok iyi geliyodu. Ve bunu çok iyi biliyodu. Ama ben yinede çok sıkıp bunalttım die düşünüyordum artık.son 1 hafta annemden başka bişi konuşamadık neredeyse.şu festivalde ona zmn ayırarak bunları telafi etmek,kndm gidemediğimde de onun gitmesini desteklemekti amacım ve festivalden sonrada ona sorunlarımdan çok söz etmeden nefes almasını sağlamak istiyordum.çıksın gezsin dolaşsın askere gidene kadar.çalışmadığı içinde bütün gün evde. Ben evde kaldımmı kafayı yicek gibi olurum.duramam evde. Kndmden bunu bildiğim için oda evde durunca sıkılıyo gibi geliyo. Çık gez dedğimde ben batıyomum size,rahatım evde diyo. Ama bu tip bişey oldğndada bnmde knd hayatım var,gidicem gezicem,askere gitcem zate2 ayım kaldı vs diyo. Yani ne bileyim tamam gitsinde söleme şekli ağır geldi bana. Ki ben bu durumdayken bide. O seneye askerde olacağından dolayı ben içim rahat etmez festivale gidemem diyordum knd kndme. Seneye gidecek olsamda kesin sorun çıkartacak bunuda çok iyi biliyorum.o ordayken nsl eğlenirim falan. Haftasonu biyere gitsem burnumda geliyo. Ya doğrudan gitme die burnumdan getirir,ailemle tartışır evde kalırım yada tripler atar. Of ya çok karışık kafam. Gerçekten bi çıkmazda gibi hissediyorum kndmi. Dünden buyana keyfim yok. Nsl davranmam gerekiyor.napmam gerekiyor bilmiyorum. Yani bana kızıpta gitmemezlik yapmasın. Ama inat edip gitmeyebilir. Nsl eski haline döndürebilirim.dünü nsl yok edebilirim yada telafi edebilirim. Yada suçlumuyum.?????mafoldumbenmafoldumben