- 28 Mart 2014
- 1.783
- 1.507
yanlış anlamayın ama benim eşimin ailesi sürekli böyle kapris yapsa bana ve eşşime küsse ensonunda isyan ederiim eşime derim istemiyorlarsa görüme herşeye bir şekilde sorun haline getiriyorlar.bence çok üstlerine gitmeyin biraz zamana bırakın baksanıza ne yapsanız sorun olacak?annem daha da kızar.yap yap sonra hediye al oh ne kolay der
işte anneme bir sey anlatamıyorum ne yazııkki
Baban alıngan bir insan sanırım. Annende onu fitliyorsa işin zor be canım ya.
annemi arıyorum telefonu acmıyor.offf cok uzattı durumu yaa
iyide madem eşine kızmışlar senin telefonu neden açmıyorlar
çok sıkılıyorum böyle nazlı insanlardan . Hiç oralı olmayın ,siz hassas davrandıkça o iyice abartacak .Üzgünüm ama böyle .Babanız da olsa öyle .
kaynanamın da böyle küsme huyu vardı .Hepimiz çözdük ve hiç umursamamaya başladık .Baktı ki kimse umursamıyor kendiliğinden konuşmaya başlardı .Sonra da o huyunu bıraktı .Siz de öyle yapınbende cok yoruldum artık
çünkü eşimihaklı buldum o yuzden bende sucluyum
e gülüm sende politik olacaksın iki tarafı idare etmek için bu şart yoksa çok yıpranırsın
haha aynı babam gibi ciddenMalesef kendi babamı gördüm.. 65 yaşında adam ama sanki 6.5 yaşında çocuk.. Bi süredir annem ablam babam bizde kalıyor. Sevgili babam küstü, dükkanda yatıyor.
Küsme sebebi: ablam hasta, ilacını siz alın dedi. Iki tane ilaç istenmiş, biz birini anlamadığımız için eksik aldık... Evet küsme sebebi de bu.
Üstelik gün içinde istenen ikinci ilacı da aldık hemen.. Buna rağmen küs..
Trajikomik ve sinir bozucu malesef
Esim bugun babamı aramş ve özür dilemiş dikkat ederm ypmm bi daha demiş.annem hala bnle konşmuyo.babamla konştm esim içn anneni de arayıp özür dilese dıyo.annemden niye dileyecek anlamdm ama babama bişi diyemdm tabi.annemi arasa annemn agzı durmaz ki bi sürü laf söyler eşimde damarına basılırsa duramaz off napcam