ailem ve eşim

kızlar meraba.artık ne yapacagımı bilmiyorum.eşimin ve ailemin arasında kaldım.gecen cuma gunu babam eşimi aramış bi konuyla ilgili.eşim yoğun calışıyor ve işte telefon acamıyor ve eve gelimce aradı babamı babam acmadt tlf.çünkü eşime küsmüş telefonu acmadığı ve gec döndüğü için.daha öncede babam eşim ya işteyken ya da uyurken aradığında aynısı oldu.bu 3.oldu dedi ve küstü.ama eşim kendi annesine ve babasına da aynı seyı yapıyor.acamıyorsa sonra müsait olunca eve gelince dönuyor ama benim babam küstü.annemle eşim daha önceden sorun yasamıştı babamda küsünce şimdi ikisi birden bana eşin bize değer vermıyo,saygı göstermıyo,sizle görüşmek zorunda değilim der gibi davranıyo dıyorlar.eşim babamı yıne aradı 2 kere ama acmadı.ben arıyorum acmıyorlar.annem mırın kırın konuşuyor.sen evınde mutluysan görüşmemze gerek yok dıyo.ben anlamadım hiçbir sey.ne yapacagım nasıl davranacağım bilmiyorum.
seni paylaşamamışlar zaar ama kanımca annen baban sorunun bu olduğunun farkında değil, o his küsme şeklinde patlak veriyor galiba

yanlış yaptıklarını,fazla tepki verdikleri zamanla anlarlar,merak etmeyin.Size yakın birine durumu anlatsan,o da gidip annenle konuşsa,hatalı olduğunu söylese olur belki,çünkü dışardan birinin dedikleri önemsenir.

yakın kimse yok ne yazık ki.annem böyle seyleri kimseye anlatmamı isteemz zaten

Ne yazıkki insanlar yaşlanınca çocuk gibi oluyorlar ve bizde yaşlanınca böyle olucaz .. Havadan nem kapıcaz alınıcaz kırılıcaz küsücez .. Bence haftasonu eşinide al git habersiz kocaman sarılın onlara ve bir çocuğa anlatır gibi durumu anlatın öpüşün barışın 3 günlük dünyada huzurunuz daha fazla bozulmasın ..

10 saat uzaktayız aileme ne yazık ki:KK43:

Erkek hassasiyeti değil bu, kadın hassasiyetinden etkilenmiş erkek hali. Muhtemel annenizden etkilenmiş babanız. O sebeple annenizle çözebilirsiniz meseleyi zannımca

ah çözebilsem annemle.evet anne haklısın desem hani haklıysam kocan ne yapıoyo dıyecek.anne abartıosun deyınce sana normal mi gelio dıyo.sussam hep sustuğn için dıyo:KK43:

telefonda konuşmuyorlar.çok uzaktayız.nasıl halledecez bilmiyorum artık:KK43:

telefonda konuşmuyorlar.çok uzaktayız.nasıl halledecez bilmiyorum artık:KK43:
bende sizi arasınlar bundan sonra sizde eşim gelince sorar dönerim diyin öteki türlü aranızda alınganlık oluyor ben arada kalıyorum diyin.eşiniz gayet olgun davranmış ama sizin aileniz sanki erkek tarafı gibi huzur kaçırmaya çalışıyorlar .ne kadar gereksiz bir tavır içindeler ki eşiniz dönüş yapmış yapmasa bile büyüklük yapıp yine tavır yapmamaları gerekli.bence siz eşinizin izinli olduğu günelrde enazından haftada bir her iki taarafıda arayıp hl hatır sorun böylelikle hafta içi açılmayıncada sorun etmezler diye düşündüm musait oldukça aradığınızı anlarlar.

Cok sacmaaaa
sakin kustuklerini esine yansitma.
Demekki sizin yerinizde biz olsak hayirsiz evlat diye tefe koyulup caliniriz heee
yeri geliyor bilerek acmadihimiz oluyor iki taraf icin de.

bende sizi arasınlar bundan sonra sizde eşim gelince sorar dönerim diyin öteki türlü aranızda alınganlık oluyor ben arada kalıyorum diyin.eşiniz gayet olgun davranmış ama sizin aileniz sanki erkek tarafı gibi huzur kaçırmaya çalışıyorlar .ne kadar gereksiz bir tavır içindeler ki eşiniz dönüş yapmış yapmasa bile büyüklük yapıp yine tavır yapmamaları gerekli.bence siz eşinizin izinli olduğu günelrde enazından haftada bir her iki taarafıda arayıp hl hatır sorun böylelikle hafta içi açılmayıncada sorun etmezler diye düşündüm musait oldukça aradığınızı anlarlar.

babam sürekli eşimi aramaz normalde bir sey söylemesi gerekmiş o gün o yuzden aramış.beni arıyordu normalde eşimi de araıp anlatmak istemiş işte.evet hafta onu aramak mantıklı ama babam evdeyken arayınca sen arattıryosun dıyo bu seferde:KK43:

Cok sacmaaaa
sakin kustuklerini esine yansitma.
Demekki sizin yerinizde biz olsak hayirsiz evlat diye tefe koyulup caliniriz heee
yeri geliyor bilerek acmadihimiz oluyor iki taraf icin de.

eşimin haberi var çünkü o gün dayanamadım patladım ağladım anlattım eşime o da babamı araaadı özür dielemek için ama açmadı işte babam.eşime anlatmak istemedim ama burada yakın kimsem yok patladım işte:KK43:

eşimin haberi var çünkü o gün dayanamadım patladım ağladım anlattım eşime o da babamı araaadı özür dielemek için ama açmadı işte babam.eşime anlatmak istemedim ama burada yakın kimsem yok patladım işte:KK43:
Gerci esinin karakteri duzgunse sorun olmaz. Iki gun sonra baska mevzuda basina kakabilir diye demistim. Amaan keyfinize bakin. Anne baba amenna da buyukler boyle yapmamali. Insallah erkek kardesiniz yoktur vay o gelinin haline :)

babam sürekli eşimi aramaz normalde bir sey söylemesi gerekmiş o gün o yuzden aramış.beni arıyordu normalde eşimi de araıp anlatmak istemiş işte.evet hafta onu aramak mantıklı ama babam evdeyken arayınca sen arattıryosun dıyo bu seferde:KK43:
o zaman sizin ailenizi uyarmanız şart beim mutluluğum için bu şekilde küsme alınmalarınızı bırakın diyin yada çok problem yapıyorlarsa eşinizle sizde onlarda yüzgöz omamsı adına sadece siz görüşün ailenizle.sonuçta eşinizin ailesi size böyle davransa ne yapardınız?

Gerci esinin karakteri duzgunse sorun olmaz. Iki gun sonra baska mevzuda basina kakabilir diye demistim. Amaan keyfinize bakin. Anne baba amenna da buyukler boyle yapmamali. Insallah erkek kardesiniz yoktur vay o gelinin haline :)

işte bende şimdiye kadar söylemedim olurda başıma kakarsa dıye.her ne kadar iyi de olsa bir olay olur patlar senin ailen filan derse dıye demiştim ama olmadı dayanamadım:KK43:
yok erkek kardeş neyse ki::)

o zaman sizin ailenizi uyarmanız şart beim mutluluğum için bu şekilde küsme alınmalarınızı bırakın diyin yada çok problem yapıyorlarsa eşinizle sizde onlarda yüzgöz omamsı adına sadece siz görüşün ailenizle.sonuçta eşinizin ailesi size böyle davransa ne yapardınız?

aramak istmezidm böyle yapsalar.
beni üzdüklerinin farkındalar ama hala devam ediyorlar.eşim görüşmezse bizi istemıyor derler ki şu anda bi kere gec aradı dıye bıle bunu dıyorlar

X