o kadar çaresiz kaldım ki. Beni bırakmaz biliyorum çünkü ayrı kaldığımız dönemde her şeyi yaptı benim için bilemiyorum çok arada kaldımAileni dinle,saygisiz insanla evlenilmez.Istedigi olmayinca cirkinlestigini gostermis.Insanlarin karakteri degismez simdilik sakliyor kendini.Sonradan pisman olursun,ailenin niye karsi ciktigini anlarsin.Duzgun karakterli birisi aileni arayip hakaret etmezdi.
O zaman sıkıntı yok.Ama küfür edip aileni arayıp kızınızı istemiyorum demesi can sıkıcı.Ailen istememekte haklı oluyor.Ben ayrı kaldım aslında çünkü ailemi üzmek istememiştim. o çok uğraştı 3 ay boyunca.
Erkek arkadaşım da atandı ve o da öğretmen yine de böyle bir çıkarı olabilir mi?Evet bugunku sherlock benim. Soyle ki atandiginiz icin muhtemelen iyi sayilabilecek ve sabit bir geliriniz oldugu icin bu kisi kendisini iyi gostererek sizi kafamalaya calisiyor olabilir. Dikkatli olun derim. Burada ozellikle yeni ogretmenlerin boyle cok hikayesini okuduk.
Anne babanız kapidan kovar bu hikayede hakli olarak. Terbiyesize bak arayip kızinizı istemiyorum demis sen kim kopek derler adamaMerhaba. Biraz uzun olacak ama fikirlerinize ihtiyacım var.
Ben ve erkek arkadaşım 5 senedir beraberiz ve artık evlenmek istiyoruz. Fakat ailem kesinlikle istemiyor. Aslında bazı haklı sebepleri var ama sevgilim çok değişti artık. Eskiden sürekli kavga eder ayrılırdık, küfürlü tartışmalarımız da oldu tabi ve ailemin de bunlardan haberi oldu maalesef kötü bir şekilde. O zaman da benimle evlenmek istiyordu ama benim sınavım vardı ve erteliyordum. O da buna öfkelendi, oyaladığımı düşündü ve ailemi arayıp ben kızınızı istemiyorum dedi. Ailem bu durum karşısında bana çok kızdı, bir daha görüşmememizi istediler, birlikteliğimize karşı çıktılar asla olmaz dediler. Biz de ayrıldık fakat 3 ay zor dayandık birbirimizin değerini o zaman anladık ve başka kimseyle yapamayacağımızı fark ettik. O kendini çok düzeltti. Bana saygısız davranmıyor çok pişman olmuş gözlerinden anlaşılıyor. Kısacası artık evlenmek istiyoruz çünkü uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz bu durum ister istemez yıpratıyor insanı da.
Ailemle konuşmamı istiyor benden. Ben konuştuktan sonra o da hemen tanışmaya gelecekmiş. Ama ben korkuyorum. Annem ve babam kötü bir tepki verir de her şeyimi elimden alırlarsa diye. Ne sevgilim ne de ben başkasını sevebiliriz. Ailemi nasıl ikna edebilirim?
Tabikiii ozellikle erkek ogretmenler gozu acilmadan taze ogretmen kafalama pesinde x2 maas yazin 3 ay tatil vs. Eski konulardan bulursam birakirim buraya.Erkek arkadaşım da atandı ve o da öğretmen yine de böyle bir çıkarı olabilir mi?
Biliyorum işte bu yüzden hiçbir yolu yok mudur diye sizlere sormak istedimO zaman sıkıntı yok.Ama küfür edip aileni arayıp kızınızı istemiyorum demesi can sıkıcı.Ailen istememekte haklı oluyor.
Biz ailecek kardeşime 1 yıl boyunca dil döktük vazgeçirmeye çalıştık. Vazgeçmedi, evlendi sevgilisiyle. Ne oldu? Bin pişman! Sevgiliyken gözüne görünmeyen huyları nikahı bastıktan sonra gözüne batmaya başladı. Sizi el üstünde tutan, size güzel sözler söyleyen biriyle evlenin. Hakaret edenle değil. Evlilik sevgililik gibi değil, ha diyince ayrılamıyorsun.3 ay zor dayandık birbirimizi seviyoruz ama çok çaresiz kaldım bundan sonra başkasını sevemem gibi geliyor
HaklısınızAnne babanız kapidan kovar bu hikayede hakli olarak. Terbiyesize bak arayip kızinizı istemiyorum demis sen kim kopek derler adama
Erkek öğretmenlerin %97 böyle çıkarı olur. Hele senin ki baştan aşağı saygısızlık yapmış. Çalış devlette biraz gözün açılsın.Erkek arkadaşım da atandı ve o da öğretmen yine de böyle bir çıkarı olabilir mi?
Oohooo erkek meslektaşlarımın gözde istekleri atanmış güzel bir öğretmen, çift maaş.Erkek arkadaşım da atandı ve o da öğretmen yine de böyle bir çıkarı olabilir mi?
Gülümsetti. :) Sizin evliyken sınavı kazanmanızı istemiş sanki özellikle, benim sayemde atandın diye üstünüzde baskı kuracaktı. Yapan var.Erkek arkadaşım da atandı ve o da öğretmen yine de böyle bir çıkarı olabilir mi?
Aileni ezdirme gözünü 4 aç.Haklısınız
Bende fevri bir insanım sevgilinde öyle demek ki.Gelip kendisini anlatacak tanıtacak belli ki seviyorsun.Aileni en iyi sen tanıyorsun çok uçlarda insanlar değilse kararına saygı duyarlar.Sabırla ikna etmeye çalışacaksınız önce sevgilin sonra senBiliyorum işte bu yüzden hiçbir yolu yok mudur diye sizlere sormak istedim
Ailene kızınızı istemiyorum demiş. Eğerdüzgün bir adamsa aileni gelsin ikna etsin. Bir çuval inciri berbat ederken iyiydi.Merhaba. Biraz uzun olacak ama fikirlerinize ihtiyacım var.
Ben ve erkek arkadaşım 5 senedir beraberiz ve artık evlenmek istiyoruz. Fakat ailem kesinlikle istemiyor. Aslında bazı haklı sebepleri var ama sevgilim çok değişti artık. Eskiden sürekli kavga eder ayrılırdık, küfürlü tartışmalarımız da oldu tabi ve ailemin de bunlardan haberi oldu maalesef kötü bir şekilde. O zaman da benimle evlenmek istiyordu ama benim sınavım vardı ve erteliyordum. O da buna öfkelendi, oyaladığımı düşündü ve ailemi arayıp ben kızınızı istemiyorum dedi. Ailem bu durum karşısında bana çok kızdı, bir daha görüşmememizi istediler, birlikteliğimize karşı çıktılar asla olmaz dediler. Biz de ayrıldık fakat 3 ay zor dayandık birbirimizin değerini o zaman anladık ve başka kimseyle yapamayacağımızı fark ettik. O kendini çok düzeltti. Bana saygısız davranmıyor çok pişman olmuş gözlerinden anlaşılıyor. Kısacası artık evlenmek istiyoruz çünkü uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz bu durum ister istemez yıpratıyor insanı da.
Ailemle konuşmamı istiyor benden. Ben konuştuktan sonra o da hemen tanışmaya gelecekmiş. Ama ben korkuyorum. Annem ve babam kötü bir tepki verir de her şeyimi elimden alırlarsa diye. Ne sevgilim ne de ben başkasını sevebiliriz. Ailemi nasıl ikna edebilirim?
Nasıl her şeyini elinden alacaklar?Annem ve babam kötü bir tepki verir de her şeyimi elimden alırlarsa diye.
Evet fevri biraz. Çok pişman o da bu hareketi yaptığı için her gün ah ediyor nasıl ararım aileni öyle saygısızca diye ama hiçbir yolu yokmuş gibime geliyor kafam çok karıştı buradaki yorumlardan dolayı daBende fevri bir insanım sevgilinde öyle demek ki.Gelip kendisini anlatacak tanıtacak belli ki seviyorsun.Aileni en iyi sen tanıyorsun çok uçlarda insanlar değilse kararına saygı duyarlar.Sabırla ikna etmeye çalışacaksınız önce sevgilin sonra sen
Yani her şeyime karışacaklar manasında dedim. Atandığım şehre gelirler beni bir an olsun tek başıma bırakmazlar özgürlüğümü alırlar kısacaNasıl her şeyini elinden alacaklar?
Bu sevgilin mi?
Yoksa mal varlığın mi var?