Ailem, sevgilimle evlenmeme karşı çıkıyor nasıl ikna ederim?

o kadar çaresiz kaldım ki. Beni bırakmaz biliyorum çünkü ayrı kaldığımız dönemde her şeyi yaptı benim için bilemiyorum çok arada kaldım

Erkek arkadaşım da atandı ve o da öğretmen yine de böyle bir çıkarı olabilir mi?

Anne babanız kapidan kovar bu hikayede hakli olarak. Terbiyesize bak arayip kızinizı istemiyorum demis sen kim kopek derler adama

Erkek arkadaşım da atandı ve o da öğretmen yine de böyle bir çıkarı olabilir mi?
Tabikiii ozellikle erkek ogretmenler gozu acilmadan taze ogretmen kafalama pesinde x2 maas yazin 3 ay tatil vs. Eski konulardan bulursam birakirim buraya.

3 ay zor dayandık birbirimizi seviyoruz ama çok çaresiz kaldım bundan sonra başkasını sevemem gibi geliyor
Biz ailecek kardeşime 1 yıl boyunca dil döktük vazgeçirmeye çalıştık. Vazgeçmedi, evlendi sevgilisiyle. Ne oldu? Bin pişman! Sevgiliyken gözüne görünmeyen huyları nikahı bastıktan sonra gözüne batmaya başladı. Sizi el üstünde tutan, size güzel sözler söyleyen biriyle evlenin. Hakaret edenle değil. Evlilik sevgililik gibi değil, ha diyince ayrılamıyorsun.

Biliyorum işte bu yüzden hiçbir yolu yok mudur diye sizlere sormak istedim
Bende fevri bir insanım sevgilinde öyle demek ki.Gelip kendisini anlatacak tanıtacak belli ki seviyorsun.Aileni en iyi sen tanıyorsun çok uçlarda insanlar değilse kararına saygı duyarlar.Sabırla ikna etmeye çalışacaksınız önce sevgilin sonra sen

Ailene kızınızı istemiyorum demiş. Eğerdüzgün bir adamsa aileni gelsin ikna etsin. Bir çuval inciri berbat ederken iyiydi.

Benim hiç hoşuma gitmedi bu aday. Üç kızım var. Damat adayı bunu yapsa kalbim doğrulur muydu bilmiyorum. Aranızdaki konudan ötğrü ailene şarlaması ne kadar ayıp ya ne insanlar var. Terbiyesiz. Cok sinir oldum.

Evet fevri biraz. Çok pişman o da bu hareketi yaptığı için her gün ah ediyor nasıl ararım aileni öyle saygısızca diye ama hiçbir yolu yokmuş gibime geliyor kafam çok karıştı buradaki yorumlardan dolayı da

Ailenin istemediği işte bir sıkıntı çıkıyor genelde. Sonradan çok değişti olayına ben de inanmıyorum ne yazık ki. Önce aileni ikna etmeye odaklanmak yerine sen bu adamdan emin misin onu düşün. Ve sizin aranızdaki kavgada tutup aileni araması ne mana cidden? Ayrıca küfür olayı da hiç hoşuma gitmedi. Lütfen iyi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…