Ailem mutsuz hissettiriyor ☹️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi diyordu erken gelin diye hatta ona göre yedide filan gitmeliymişiz

Ablaniz sizi niye aramış ne diyecekmiş ? Eve gidince ne diyerek azarladı sizi ?
Sanki zorla bir kahvaltıya gitme durumu olmuş gibi.Ve konuşulan saatten erken gelinmesine ben de sinir olurum.
Ablanizin huyunu biliyormuşsunuz,ya hiç gitmeyecektiniz ya da ağlamayacaktiniz.

Hiç gitmemiş olmayı dilerdim.

Ablanız zaten normalde de ters bir insanmış. Aileniz eşinizi 3 günden sonra istemiyor, katlanamıyor bunu da biliyorsunuz da niye kahvaltıya ablanıza gitmeye kalkıyorsunuz. Dışarda yapıp kahvaltınızı ordan da eşinizi yolcu edeydiniz . Annenizi de ablanızı da yormamış olurdunuz, baş başa vakit geçirirsiniz daha iyi değil mi?
Bir daha ablanıza yemek yapmaya, kurabiye yapmaya gitmeyin, kendinizi çekin biraz.

Yani şöyle eşimin yüzüne güldükleri için o da kendini isteniyor seviliyor sanıyor. Kalıp katışmak istiyor onlarla. Bir şey yaptığı da yok ki eşimin gayet saygılı mütevazı biri. Böyle yapıyorlar ama.

Çocuk gibi ağlamak nedir, telefonu açmıyorsa gitmeyin. Ne bu israr
Sinirlenince ağlıyorum çok zoruma giden.bir durumdu. Israr eden kendileriydi eşime ısrar ediyorlar ama icraate gelince böyle oluyor. Ben de eşime gitmeyelim desem neden der bekliyorlar der. Yanlış şeyler düşünebilir biliyorum

Sinirden ağlıyorum diyorum hanımefendi. Ne dramı ablanız sizi köpek azarlar gibi azarlasa eşinizin yanında siz gülümsersiniz galiba.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…