- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 40
-
- Konu Sahibi ucamayantavuk
Büyümeden evlenmeyin guzuum.Ailemi çok özlüyorum yeni evliyim farklı şehirlerdeyiz zaten vermek istemiyolardı sırf bu yüzden ama işte bi ayrılık bi barışık en sonunda evlendim şimdi hiç bişey istediğim gibi gitmiyo ailemi özlüyorum annem zaten hasta bana çok düşkün o bana ayrı dert oluyo gerçekten konuyu nerden nereye bağlasam hiç bilmiyorum o kadar doluyum ki ya ben çok aileme bağlı kendi mutluluğumdan önce onları düşünen birisiyim sırf yaptığım bi hata yüzünden (aramızda kalsın) eşimle evlendim beni seviyo zaten bundan eminim ama işte ben istiyorum ki benden daha çok benim ailemi sevsin onların yakınında yaşamayı kabul etsin vs. O zaman herşey yoluna girer ama bu gidişle boşanıcam galiba
Malo sığ olan biziz dimi sırf sex yaptı diye kendini evlenmek zorunda hisseden cahil cühela daha anasından kopamamış sen değil buradaki herkes sığ hahahha söylemeyeyim söylemeyeyim dedim ama zorla söylettinÜff amaan hepiniz değilmisiniz işte klavye delikanlıları sizi sığ duyularınızla başbaşa bırakıyorum sizden yardımcı fikirler alınmazmış anca insanları bilip bilmeden yargılayın
Deme öyle şekercim kızıyor sonraKeske sütten kesilip evlenseymissiniz
Cevap vermeye çalışıyorsun ama olmuyor. Zorlama benceAçık olup işe yaramayanda var senin gibi
Salaklığın tutmuş zaten manyaklığın tutsa nolurHadi az ötede oyna biraz,bak manyaklığım tutacak birazdan ona göre
Bu gezemeyentavuk kimTamam gezmeyentavuk
Hep gezemiyosun diye bunlarAçık olup işe yaramayanda var senin gibi
Ama tutamadım artik sekerciğimDeme öyle şekercim kızıyor sonra
Oluyoda senin yemiyo belliCevap vermeye çalışıyorsun ama olmuyor. Zorlama bence
Yok yok o işe yaramayan burada bir sen varsın. Ya yine en sevdiğim her şeye cuk oturan müstesna atasözümüzü kullanacağım. Senin şu an ki durumunada cuk oturuyor. Tedbirsiz abdest bozan d.mala d.mala taş ararmışAçık olup işe yaramayanda var senin gibi
Eski bir üye :)Bu gezemeyentavuk kim
Bu tür konular mı açıyorduEski bir üye :)
Kendinle karıştırmasan insanları, nasıl olur?Salaklığın tutmuş zaten manyaklığın tutsa nolur
Evet, sonra millete hakaret ediyorduBu tür konular mı açıyordu
Kız Allah iyiliğini versin. Ne güldürdün yaaOluyoda senin yemiyo belli
Gülerek yazıyor bir de ya ...Salaklığın tutmuş zaten manyaklığın tutsa nolur
Kişi kendinden bilirmiş buda bi hadis bunuda sana çok uydurdum şuanYok yok o işe yaramayan burada bir sen varsın. Ya yine en sevdiğim her şeye cuk oturan müstesna atasözümüzü kullanacağım. Senin şu an ki durumunada cuk oturuyor. Tedbirsiz abdest alan d.mala d.mala taş ararmışseninkide o hesap işte
Sana bişi derimde çok utanırsın şimdi,usulca yavaştan uzaklaş buradanSalaklığın tutmuş zaten manyaklığın tutsa nolur
Salaklığın tutmuş zaten manyaklığın tutsa nolur