- 20 Mart 2008
- 140.649
- 210.976
- 60
-
- Konu Sahibi ucamayantavuk
Yok yok demem de sanal alem direk öğrendiAbla sen yine de kimseye söyleme
Hadi git az ötede oyna çocuğum...Gerçekten alaylı dalgacı sert yorumlarınızla kalp kırıklığı yaşatıp bu mecradan soğuttunuz eyvallah umarım dalga geçenlerin hepsinin başına gelir
Tebrikler sendeÇocuğunu kendine bağımlı yetiştiren toksik anne-babalardan nefret ediyorum.
Yaşım ilerledikçe ailelerin çocuklara neler ettiğini daha çok görür oldum.
Bu kızcağızın suçu yok. Onu böyle yetiştirenler çok kötü insanlar. Bir anne/babanın çocuğuna yapacağı en büyük kötülük bu olabilir herhalde. Onu birey olarak yetiştirememek.
Ailemi benden çok sevsin ki ben de onu seveyim diyor. Allahım sabır ver
Git tedavi ol ablacım, hastasın.
Yoo kadın erkeğin ailesiyle yaşamasın bir zahmet, ev tutabilen evlensin. Ayrıca evlenince hangi memlekette yaşanacağına ailelerin nerde olduğu değil, iş, gelir durumu, düzen gibi şeyler belirler. Sırf aileniz A şehrinde diye B şehrinde çalışan düzen kuran adama baskı uygulamanız bencillik. Ve bunu evlendikten sonra yapıyosunuz. Aklınız nerdeydi evlenmeden önce konuşmadınız mı? Ama yok evlenince nasılsa iki surat asarım, boşanmakla tehdit ederim ikna ederim dediniz allah bilir. Rezalet.Peki şunu söylim neden toplumumuzda evlenince kadın erkeğin yaşadığı şehre yerleşiyoda erkek yerleşemiyo iç güveysi gözüyle aşağılanıyo bunu hiç düşündünüz mü. Kadın evlenince mesela erkeğin ailesinin olduğu evdede yaşayabilir dimi bu sizin için çok normal. Ne diyim ki keşke linçlemek yerine biraz daha saygı çerçevesinde yardımcı olsaydınız teşekkürler (!)
akıl yaşıbeden yaşı mı kafa yaşı mı ?
Gerçekten alaylı dalgacı sert yorumlarınızla kalp kırıklığı yaşatıp bu mecradan soğuttunuz eyvallah umarım dalga geçenlerin hepsinin başına gelir
Kadın size hak vermiş, siz hastasın demişsiniz. Ortalık karıştırmaya mı geldiniz? Miksersiniz sanırım.Tebrikler sende
Yok yok demem de sanal alem direk öğrendi
Meşhur terliğim var istermisin..Tebrikler sende
Bide itiraf yaniAy iyi güldüm bugün bu konuya , hele yorumlara
(Aramızda kalsın) ı yaparken iyiydi ama
akıl yaşı
18 doldurunca reşit olunmuyor aslında
bence ulkemızdekı en buyuk sorun bu evlılık ve cocuk ıcın ehlıyet alınmalı
konu sahıbını goruyoruz mesela belırlı olgunluga erısememıs
bu sekılde evlenıp oturtmadan olgunlasmadan hemen cocuk da yapıyorlar , bu sekılde cocuk buyutuyorlar ondan sonra karman corman durumlar sıkıntılar yasanıyor herkes mutsuz , mutsuz ınsanların dunyaya zararı oluyor topluma zararı oluyor
basıt bır evlılık gorusundeler ne kolay gelıyor evlenmek halbukı buyuk mesele cıddı ıs ...
aıleler aslında bellı edıyor bu surecte duygu ve dusuncelerını
cocugu hazır degılse veya cocugunu ıyı tanıdıgı ıcın karsı taraf eş adayını uygun gormedıyse bu surecte onay vermıyorlar
aılesı uzaklıktan ote bellıkı cocuklarını tanıdıkları ıcın en bastan ıstememısler konu sahıbı keske soz dınleseymıs ...
Kimi kimiAyrıca bu tavuğa olan takıklık, saçma konular, aykırı olmaya çalışmak, insanlara hakaretvari sözler sarfetmek.. Bana birini hatırlatıyor nedense
GezmeyentavukKimi kimi
Bu kafayla evliliği ne zannediyorlar acaba:))bence evlilik nedir ne değildir okulda eğitim olarak verilmeli hatta. evlenmeyi sadece seks sanan kocaman bir güruh var. ev sorumluluğu, diğer kişiyle beraber yaşamanın sorumluluğu yok akıllarda.
Ayrıca bu tavuğa olan takıklık, saçma konular, aykırı olmaya çalışmak, insanlara hakaretvari sözler sarfetmek.. Bana birini hatırlatıyor nedense
Artık aşklar söyle ilerleyecekAdam niye konu sahibinin ailesi dururken kendi ailesini sevsin yahu ayıp oluyor
Neyseki o hataya düşmedim ben ajdhshhdhd. Astrom neresinden dönsen kardır, bırak ciddi yorum yapmayıyaa uff ciddiye alıp yazdıktan sonra aklıma geldi benimde
ühühühü
sdkşldkgşşgd