Ailem mi eşim mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok bencil bir dusunce keske evlenmeseydiniz

Yanlis anladimsa duzelt.
Evlenmeden once ayril baris bir iliskiniz varmis esinle degil mi? Yani cok da oturmus bir iliski degilmis.
Sonra evlilik oncesinde cinsel birliktelik yasamissiniz. Ve cinsellik yasadiginiz icin belki de kendini evlenmek zorunda hissettin. Aslinda belki de evlilige daha hazir degildin.
Simdi evlisin.
Ben soyle dusunuyorum eger cok mutlu olsaydin, aileni bu kadar ozlemezdin. Sanirim eski gunlerini ozluyorsun. Ya da evliligin getirdigi sorumluluklara alisamadin.
Esin de anlayissiz ve seni sadece hizmetci olarak goruyorsa eskiyi ozlemen normal..
Ancak evliliginde hersey guzel oldugu halde hala ailem de ailem diyorsan o zaman ayrilman daha mantikli. Cunku evliligi yurutebilecek olgunlukta degilsin demektir cunku..

Ciddi ciddi vcevap vermişsin,bize neler saydırdı varya

Valla kayınvalidem beni istemedi. Kocam annesiyle konuşmadı. Kadın vefat etti. Küs gittiler. Aynı şey benim işin olsa bende kocamı seçerdim. Evlenince siz artık yeni aile oluyorsunuz. Ananıza babanıza bu kadar düştündüyseniz dizinizi kurup evinizde oturacaktınız.

siz evlenerek eşinizle yeni bir aile oluyorsunuz. bir de eşiniz açısından düşünün siz hala eski ailenizde yaşıyormuşsunuz gibi davranıyorsunuz hatta eşiniz de sizin ailenize dahil olsun istiyorsunuz. ben eşinizin yerinde olsam sevilmediğimi hissederim.
buna ek olarak kimse kendi mutluluğunun önüne başkalarının mutluluğunu koymamalı aile ortamında. bir de bir hata yüzünden eşimle evlendim demişsiniz. nasıl bir hatayla sizi ailenizden uzaklaştırdığını düşünerek boşamak istediğiniz, üstelik de ailenizin çok da istemediği biriyle evlenmiş olabilirsiniz ki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…