- 23 Aralık 2020
- 265
- 161
- 29
-
- Konu Sahibi ucamayantavuk
Cok bencil bir dusunce keske evlenmeseydinizAilemi çok özlüyorum yeni evliyim farklı şehirlerdeyiz zaten vermek istemiyolardı sırf bu yüzden ama işte bi ayrılık bi barışık en sonunda evlendim şimdi hiç bişey istediğim gibi gitmiyo ailemi özlüyorum annem zaten hasta bana çok düşkün o bana ayrı dert oluyo gerçekten konuyu nerden nereye bağlasam hiç bilmiyorum o kadar doluyum ki ya ben çok aileme bağlı kendi mutluluğumdan önce onları düşünen birisiyim sırf yaptığım bi hata yüzünden (aramızda kalsın) eşimle evlendim beni seviyo zaten bundan eminim ama işte ben istiyorum ki benden daha çok benim ailemi sevsin onların yakınında yaşamayı kabul etsin vs. O zaman herşey yoluna girer ama bu gidişle boşanıcam galiba
Bize kendinle dalga geçme fırsatını verdiğin için teşekkür ederiz. Günümüze renk kattınAhlaksız beyinlerinizle çok güzel bi grup olmuşsunuz iyi takılmacalar
Bak gidicisin saatine bak dakikaları say...Ahlaksız beyinlerinizle çok güzel bi grup olmuşsunuz iyi takılmacalar
Çok korktumBak gidicisin saatine bak dakikaları say...
Ciddi ciddi vcevap vermişsin,bize neler saydırdı varyaYoo isteyen istediği yere yerleşiyor. Kimin işi sabitse işi sabit olmayan diğerinin yanına gider bu kadar basit. Siz çalışıyor musunuz bilmiyorum, profilinizde öğretmen yazıyor ama emin olamadım. Çalışmıyorsunuz izlenimi edindim sizden.
Kadının da erkeğin de aile evine yerleşmesi normal değil, kim demiş çok normal diye?
Ayy bende çok korktum napcaz şimdiÇok korktum
Senin terliğin var korkma korursun kendiniAyy bende çok korktum napcaz şimdi
Daha yeni okuyorum çok sayfa olmuş. Bakayım davalık bir şey varsa hemen patlatalım bi tazminat davası. Aklı başına gelir.Ciddi ciddi vcevap vermişsin,bize neler saydırdı varya
KeeessssAhlaksız beyinlerinizle çok güzel bi grup olmuşsunuz iyi takılmacalar
Aldığımız tazminatla hayrına annesinin yanından bi ev tutalım garibeDaha yeni okuyorum çok sayfa olmuş. Bakayım davalık bir şey varsa hemen patlatalım bi tazminat davası. Aklı başına gelir.
Yok be yardıma muhtaç öğrencilere veririz. Hiç bişe yapamazsak sokakta lokma döktürürüz gelen geçen yer.Aldığımız tazminatla hayrına annesinin yanından bi ev tutalım garibe
siz evlenerek eşinizle yeni bir aile oluyorsunuz. bir de eşiniz açısından düşünün siz hala eski ailenizde yaşıyormuşsunuz gibi davranıyorsunuz hatta eşiniz de sizin ailenize dahil olsun istiyorsunuz. ben eşinizin yerinde olsam sevilmediğimi hissederim.Ailemi çok özlüyorum yeni evliyim farklı şehirlerdeyiz zaten vermek istemiyolardı sırf bu yüzden ama işte bi ayrılık bi barışık en sonunda evlendim şimdi hiç bişey istediğim gibi gitmiyo ailemi özlüyorum annem zaten hasta bana çok düşkün o bana ayrı dert oluyo gerçekten konuyu nerden nereye bağlasam hiç bilmiyorum o kadar doluyum ki ya ben çok aileme bağlı kendi mutluluğumdan önce onları düşünen birisiyim sırf yaptığım bi hata yüzünden (aramızda kalsın) eşimle evlendim beni seviyo zaten bundan eminim ama işte ben istiyorum ki benden daha çok benim ailemi sevsin onların yakınında yaşamayı kabul etsin vs. O zaman herşey yoluna girer ama bu gidişle boşanıcam galiba
Önce manyak dedi sonra salak dedi bana kaç para alırım sence tazminatı yüksek olsun:))Daha yeni okuyorum çok sayfa olmuş. Bakayım davalık bir şey varsa hemen patlatalım bi tazminat davası. Aklı başına gelir.
Bak bu komik haaa aferin sanaSenin terliğin var korkma korursun kendini
Yaaa şu an kısıtlı bir vaktim var , yorumlarınız okumaya geldim. Hiç duymamıştım bu hadisi, nereden gelmiş bizlere kadar biraz açar mısınız? Bilgi önemli çünkü.Kişi kendinden bilirmiş buda bi hadis bunuda sana çok uydurdum şuan
Aptal salaktan 500’er lira alırsın. Ama birine ahlaksız demiş o ağlatabilir benceÖnce manyak dedi sonra salak dedi bana kaç para alırım sence tazminatı yüksek olsun:))
Önce manyak dedi sonra salak dedi bana kaç para alırım sence tazminatı yüksek olsun:))
Ooooo ,,,, füze ataydın kardeş . Az olmuş buköy tavuğu olsaydı ederdim.
gezemeyen uçamayan tavuklar hormonlu oluyor beyinlerine kadar kan akışı sağlanmıyor malum üzere..