- 20 Mart 2008
- 140.649
- 210.978
- 60
-
- Konu Sahibi ucamayantavuk
Öğrencek aplası zorlama hemen:))Kişi kendinden bilir işi olucak bari laf sokacaksan düzgün becer madem beceremiyorsun hiç girişme
İnsallahÖğrenecekler umarım ..
Yemedi mi sizin deAh nasıl zekice bir laf soktunuz,nasil cevap versem bilemedimGidip köşede ağlayayım bence ,zekam size yetmedi ...
Laf soktuğunu filanmı zannediyorsun yoksa,nasıl gülecem bilemedim şimdiAynaya nasıl bakıyosun senin için zor olmalı
Hiç umudum yokÖğrencek aplası zorlama hemen:))
Ağlama kıyamamHiç umudum yok
Ağlama kıyamam
He siparişmi etcen
Haaaaaa türkçe mealini yazayımmıBindin çik ailimi sivsin binim kiciM ilmisin innimin dimidi ilsin inlirli yişiyilim innimi çik özliyirim
Dert etmemen isabet olmuş çünkü istesen de yapamıyorsunLaf sokmak gibi bi derdim yok kendinizle karıştırıyorsunuz
Yanlış anlama, bana yemiyor dedi de ona istinaden dedim .Yemedi mi sizin de
Sen çok mu yaptığını sanıyosun aptal kafanın biri dahaDert etmemen isabet olmuş çünkü istesen de yapamıyorsun
Yemedi mi sizin de
Sjksjksjksjkeşinin ailesi tavukçu mu?
Az kaldı şekercim saatleri sayacazAynen öyle sekercigim.
Sanmıyorum çok eminimSen çok mu yaptığını sanıyosun aptal kafanın biri daha
Yoo isteyen istediği yere yerleşiyor. Kimin işi sabitse işi sabit olmayan diğerinin yanına gider bu kadar basit. Siz çalışıyor musunuz bilmiyorum, profilinizde öğretmen yazıyor ama emin olamadım. Çalışmıyorsunuz izlenimi edindim sizden.Peki şunu söylim neden toplumumuzda evlenince kadın erkeğin yaşadığı şehre yerleşiyoda erkek yerleşemiyo iç güveysi gözüyle aşağılanıyo bunu hiç düşündünüz mü. Kadın evlenince mesela erkeğin ailesinin olduğu evdede yaşayabilir dimi bu sizin için çok normal. Ne diyim ki keşke linçlemek yerine biraz daha saygı çerçevesinde yardımcı olsaydınız teşekkürler (!)