• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem istediim meslei sememe izin vermiyor :'(

GizeeeemMmM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
51
0
86
İstanbul
tam 7 senedişr bu sorunu çekiyorum.6. sınıfta tiyatro aşkım başladı aileme söyledim olmaz deiler şimdi lise 4 e geçtim ama atmadım içimdeki tiyatro aşkını ailemle en az yüz kere konuştum her defasında hayır diyolar o ortamlar kötü seni kullanırlar diyo ben kendimi koruyamayacak kadar aptal değilim ki lütfen yardım edin 6 yıldır kafayı yicem onalr ingilizce öğretmeni olmamı istiyorlar am ben istemiyorum istemediğim bir şeyde ne başarılı olabilirm ne de mutlu haksız mıyım.onları ikna etmek istiyorum onları arkamda hissetmeden bu işi yapamam onalrı çiğneyemem ama oyuncu olmak istiyorum.oyuncu olan varsa söyleyin o oratmlar nasıl ailemi ansıl ikna edebilrim yalvarırım iki arada bir derede kaldım mafoldumben

Merhaba Gizem, ailenizi ikna etmeniz pek kolay görünmüyor. Onlara ne sizin kararlarınıza ne kadar güvenebileceklerini gösterebileceğiniz bir hayat yaşamalısınız. Aileniz belki birkaç sene içinde sizin tutarlı ve doğru kararlar verdiğinizi görerek sizi daha fazla dinler.

Hayır, doğru anlatamamışım demek ki.
Tiyatroyu ailenizin rızası olmadan seçmek yerine, tiyatroyu seçene kadarki dönemde öylesine tutarlı ve ailenize güven veren bir hayat yaşayın ki, aileniz sizin büyüdüğünüze, doğru kararlar verdiğinize, seçimlerinizin onların da aklına yatabileceğine ikna olsunlar. Sonrasında tiyatro için halen kararlıysanız, ailenizi ikna edersiniz. Tiyatroya başlamak için bir kaç sene beklemek sizi geç birakmayacaktır.

Back