AILEM HERSEYE KARISIYOR

Serife383838

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
2
0
33
arkadaslar ben 1 yillik evliyim esim turkiyeden geldi yaklasik yarim sene once konu cok karisik nerden basliiyim bilemedim ama morelim cook bozuk..

4 sene once liseyi bitirdim sinif 1 cisi olarak arkadaslarimin dersleri hep kotuydu fakat hepsi iyi bir is oldu meslek edindiler..ben haric yillardir is ariyorum büroda ama bulamiyorum ailem ise hep bunu basima kalkdi...daha sonra depoda is buldum sevmesemde girdim ve kapandim yani tesetturu tercih ettim yinede allahima cok yalvardm iyi bir isim olsun diye ailem cok karsi ckdo tesetturume tesettursuz is bulamiyordun bu halde ns bulucan dediler is icn ac dediler acmadim ve calisidigm deponun burosuna aldm dualarm kabul olmusdu hemde tesetturumle ama uzun surmedi is arkadaslari kabul edemediler beni tesetturumle ve iftiralarla beni yildirdilar ve ben isi birakdim ama ise girmem gerekiyordu esimi turkiyede getirebilmek icin cok kotu bir yere girdim almancam cok iyi olmasina ragmen asagalamak icin degil haşa ama 2 kelime almanca bilmeyen insanlarla calismak zorunda kaldm gunluk 12 saat hafta sonu dahil esmi getirdm vizesni aldi 1 yillik ve ben dayanamadm ckdm ailem cok ustume geldi cok neden ckdn esini aldirsaydin hep senmi haklsn hic birsey beceremiyorsun oysaki ben onlarn sag koluyum evde kagit isleri olsn ev isi olsn hep ben kostururdum ama yinede yaranamamisim aileme...hep basma kalkdilar ckdgmi ama dayanamiyordum artk ordaki eziyete 4 ay bu oyle devam etti tuk cevre aynisini dedi esini aldirsaydn snra cksaydn ama esim tek kelime etmiyordu dedigi sadece hayirlisi ydi.

Sonra esim girdi ise benim ckdgm yere girdi dedilerki tamam serife esin girdi ise sendr biraz evde dur bende oyle yapmayi planladm ve okula yazildm yuksek okula annem hep yanimdaydi biranda ne isim var okulda gencliginde yapicakdn uyuma kalk is ara anca yatiyorsun biraz kendine ceki duzen var hayat uyumakla gecmez oysaki erkenden kalkiyorum ama part time ise bakiyorm okulla birlikte yurutmek icin...birsurru insanlari ornek veriyor bana ama vermesin bende basarilydim fakat sans benden yana olmadi hic birzaman..inanin bana en olmayacak insamlari ornek gosteriyor babamla annem bana...annem calisiyor sabah aksam 3 iste anne diyorjm yapma sana yazik yoook calisicak yipraticak kendini...istiyorki sbaah aksam ev temizliyim calisiym asla uyumiyim kendime bakmiyim kendimi dunya mali icin yipratiyim evli oldgm halde esim bana istedgmi almama.izin veriyor ama annem vermiyor alma para verme yazik deglmi benim gereksiz harcamam asla yok ama ufak tefek seylerde almak istiyorum ama almamam lazmmis bugun yine aynisi aradilar bagirdilar cagirdilar ise yaramazmisim calismiyormusum herkes biryerlere gelmis ben gelememisim ama izin vermediler gelmem icin vermediler bundan sonra arkamda durun yapayim diyorum daha 22 yasindayim ne yapican artik gecti gir biryere calis ne var diyorlar hayir ben iyi biryerde calismak istiyor okulumu bitirip...yemek yapsam su olmamis bu olmamis gezmeye gitsek esimle biz daha yeni evliyiz ne isiniz var para harcamayin bos yere disarda yesek desek geljn bizde yiyin of o benim canim annem canim babam ama cook ustume geliyorlar ysrdim edin ben napayim

evli olduğun halde eşinden çok sana karışmaları çok saçma davetleri güzel iyi ama sanki seni hep elind tutmak isterlermiş gibime geliyor

anlamadığım konu ailenle mi kalıyorsun

Almanyada yasıyormuşsunuz anladigim kadarıyla iş bulmak bu kadar zor olmasa gerek aslinda? En azindan işsizlik maaşına basvurabilirsiniz. Ya da mağazalara vs. Girebilirsiniz.
Bence aileniz tutumlu değil cimri.. Siz öyle olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…