• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Ailem görüştüğüm kişiyle tanışıcak yardım :S

nniillaayy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
20
1
86
Bursa
Kızlar bizim tanışmamız görücü usülü oldu.Henüz bir kez görüştük.Dayım aracılığıyla görüştük.O gün bugündür telefonda konuşuyoruz.Dayım çocuğa benim ailemle tanıştırmayı teklif etmiş.O da kabul etmiş.Ama ben nasıl davranacağımı bilmiyorum.Geldiğinde yanlarında oturmak doğru olur mu.Geldiğinde kapıda karşılamak uğurlamak olur mu vs.bilmiyorum yardımcı olur musunuz??

canım damat adayı tek başına mı yoksa ailesiyle mi gelecek? bir de aile yapın nasıl, yanlarında oturman sorun olur mu? sonuçta o kişiyi sen tanıyorsun senin için geliyor neden yanında oturmayacaksın ki? üstelik dayının vasıtasıyla tanışmışsın. ben sorduğun şeylerin sorun olacağını düşünmüyorum.

yanlarında oturmam şu açıdan doğru olurmu diye sordum.Yani kızız sonuçta bu tür konular için oturdummu evlenmeye meraklıymış gibi ayıp karşılanır genelde türk milleti olarak.Nasıl davranayım bilmiyorum çok heyecanlıyım ayrıca

canım bence sen heyecanlı olduğun için bu kadar ince düşünüyorsun. ben kendimden örnek vereyim daha iyi olacak sanırım. eşim tanışmaya ailesiyle birlikte gelmişti. kapıyı annem açtı ben o sırada mutfaktaydım onlar salona geçince ben de hoş geldiniz demek için yanlarına girdim. eşimin elini sıktım. hep yanlarında oturdum. birlikte yemek yedik, çay içtik. hatta masada eşimin yanına oturdum. yani bence bunda bir sakınca yok. en azından bizde sıkıntı olmadı. aile yapımızın çok katı kuralları olmasa da mutaasıp olduğunu söyleyebilirim...

Anladım ben çok heyecanlı olduğum için böyle düşünüyorum dediğin gibi.Yarın bi bitse oh çekicem :)

yarın gelecekler diyorsun sen hala burdasın uykusuz kalmasaydın keşke. heyecandan uyku da tutmuyor anlaşılan :34: bir de onun ailesiyle tanışsan hiç duramazsın sen yerinde. bence kendini sıkma, doğal ol, diğer türlü yapmayacağın şeyleri de yapabilirsin. sen nasıl davrandığında rahat hissedeceksen kendini, nasıl davrandığında ailen tuhaf karşılamayacaksa öyle davran :23: bir de sormak istediğim bir şey var. sen bu kişiyi beğeniyor musun, hoşlanıyor musun, evlenebileceğine inanıyor musun da ailenle tanışma aşamasına geldiler :44:

Evet beğeniyorum fakat tamam ben bununla evlenicem demem için biraz daha zaman lazım.Çok şükür bugün bitti hiç bitmiycek gibi geldi ama heyecan yaptığım gibi değildi.Güzel bi geceydi ailemde çocuğu çok beğendiler.Bundan sonrası bnm kararıma kalıyor :)

Back