• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem Erkek Arkadaşımla Evlenmemi İstemiyor

Minea41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2019
2
0
1
26
Herkese Merhaba,
Erkek arkadaşım 30 ben ise 20 yaşındayım yaklaşık 5 ay oldu sevgili olalı ve doğum günümde (16Nisan) bana tek taş yüzük alınca bende ertesi günü ailemle paylaştım bu durumu lakin çok farklı tepkiler aldım. Çalıştığım yerden çıkmamı, hattımı değiştirmemi ve beni memlekete göndermeyi istediler. Neyse ailem ortaya dayımı attı, dayım 32 yaşında, dayım erkek arkadaşımı tanımak istedi ve 2 gün sonra tanışacaklar. Dayımla annem plan yapmış, dayım çocuğa benim peşimi bırakmasını söyleyip tehtid edicekmiş ve benide alıp götürcekmiş. Ne yapcam bilmiyorum, yorumlarınızı yazın lütfen ne yapmalıyım, destek olun lütfen kimse destek olmıcak gibi???

Dayın ilk görüşmeden neden tehdit etsin ki?
Karşıdaki nasıl biri diye tanıma amacıyla tabiki konuşsun bence daha doğru olur. Erkek arkadaşının ciddiyeti de belli olur.
Bu işler aceleye gelmez. Ailen iyiliğini düşünür. Zamana bırak.

Konuştular tanıltılar ikimizide çocuk olarak görüyor arkadaş olarak görüşmeye devam edebilirsiniz dedi bakalım zamana bıraktık

Herkese Merhaba,
Erkek arkadaşım 30 ben ise 20 yaşındayım yaklaşık 5 ay oldu sevgili olalı ve doğum günümde (16Nisan) bana tek taş yüzük alınca bende ertesi günü ailemle paylaştım bu durumu lakin çok farklı tepkiler aldım. Çalıştığım yerden çıkmamı, hattımı değiştirmemi ve beni memlekete göndermeyi istediler. Neyse ailem ortaya dayımı attı, dayım 32 yaşında, dayım erkek arkadaşımı tanımak istedi ve 2 gün sonra tanışacaklar. Dayımla annem plan yapmış, dayım çocuğa benim peşimi bırakmasını söyleyip tehtid edicekmiş ve benide alıp götürcekmiş. Ne yapcam bilmiyorum, yorumlarınızı yazın lütfen ne yapmalıyım, destek olun lütfen kimse destek olmıcak gibi???
İstemem nedenleri ne bu önemli

Back
X