Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen neden butun gun evdesin?genc bir kiz olarak ev isinden baska isin yok mu?senin yasindakiler uni okuyor kursa gidiyor kendini gelistiriyor veya bir ise girip calisiyorSöylüyorum ama sürekli ben hastayım ben çalışıyorum sen bütün gün evdesin yatıyosun diyolar hiç işe karışmıyorlar
annen baban çalışan kişiler oldukları için ve emekli olana kadarda çalışacakları için kendilerinin arkalarını toplayacak bir evlat yapmışlar..resmen hizmetçisin..hatta hizmetçiden bile bu kadar iş beklenmez..Ablalarım sizden bir konuda yardım almak istiyorum. Ailem beni gerçekten çok yoruyor özellikle ramazan ayında gerçekten çok yoruluyorum. Yaşım 18 ve evin bütün işi bana bakıyor. Annem ve babam çalışıyor annem saat 7 buçuk gibi evde fakat babam gece 2de eve geliyor işi gereği. Sahurda hiçkimse birşeye karışmıyor ben hazırlayıp annemi kaldırıyorum hep beraber sahur yapıyoruz buraya kadar sorun yok tamam yaparım hiç sorun değil sonuçta ikiside çalışıyor bende bu kadarını yapabilirim ama mesela sahuru yapıyoruz sonra ben bulaşıkları yıkamaya geçiyorum bi taraftan da sofra topluyorum kimse hiçbi şekilde yardım etmiyor. Babama bu gece yardım eder misin bulaşıkları yıkıcam yetişemiyorum dedim yinede duymamazlıktan geldi ben tam bulaşıkların yarısındayım benim yatağımı hazırlamamışsın diye bağırıyor yapamam bu akşamda sen yap dedim suçlu oldum yarıda bırakıp onu yapmaya gittim sonra onları yıkadım falan bide sonra babama asla hap içmesi gerektiğini unutturmamam gerekiyor. Ben unutursam evde tartışma konusu oluyor çünkü. Daha sonrada her akşam babam telefonunu yakınına koymamı istiyor. Kendi kalkıp alamıyor çünkü üşeniyor. Diğer odadan beni çağırıyor ve ben koyuyorum, ayrıca her gece alarmını tekrar tekrar kontrol ettirip kurduruyor yani açıkçası bütün işleri benim yapmamı bekliyor ben bundan çok yoruldum şuan işlerim yeni bitti ve bana su içmeye bile zaman yok. Ben bunu nasıl dile getirebilirim bilmiyorum sizce abartıyor muyum her kızın yapması gereken şeyler mi? Değilsede nasıl açıklarım onlara yardım edin ablalar
Ramazan bitti ramazanda cok yuklendiler ha bitti ha bitcek dedim sonunda bitti cok sukur ama babam ayni hareketlerine devam ediyor ben gercekten napicam yaBurda en çok dikkatimi çeken nokta babanla ilgili ne konu varsa annen sorumlu babanla evli olan o
burda rol karışıklığı görüyorum, sen bekar bir kızsın annende ne rahatmış böyle , annen evdeki genç kız rolünü kapmış ondandır sende bunalıma girmek üzeresin
annendeki rahatlık mı diyeyim sorumsuzluk mu annen çok abartmış bulaşık yıkamanı anları, ama babanın yatağını, hapını, telefonunu annenin sorumluluğu altında bunu bence annenle konuş
bunları o halletsin ki seni epey üzmüşler artık yaptığın iş rızadan çıkıp eziyete dönüşmüş
Tek sayilir, ablam ve abim var evli ve onlar eski esinden olan cocuklaribu ne ya :/
tek çocuk musun?
Babam zaten emekli ama hala calisiyor annem emekli degil. Babam herseyi benden bekliyor malesefannen baban çalışan kişiler oldukları için ve emekli olana kadarda çalışacakları için kendilerinin arkalarını toplayacak bir evlat yapmışlar..resmen hizmetçisin..hatta hizmetçiden bile bu kadar iş beklenmez..
Babam zaten emekli ama hala calisiyor annem emekli degil. Babam herseyi benden bekliyor malesef
Is bulsamda aynisi devam eder daha once olmustu cunku daha cok yorulcam diye onuda yapamiyorum malesefbenim babamda öyledir, yapsam yaptığımı beğenmez. onlara göre kız değil mi herşeyi yapmak zorunda. iş bul da bende yorgunum diye köşeye çekil bir an önce
eziyet ediyor sana oda farkinda bilerek yapior evlen git diyeRamazan bitti ramazanda cok yuklendiler ha bitti ha bitcek dedim sonunda bitti cok sukur ama babam ayni hareketlerine devam ediyor ben gercekten napicam ya
ya
Sabah erken cikmam lazim arkadasima gidicem dedim asla onun kahvaltisini yapmadan isleri yapmadan evden cikamazmisim
Evlenmemi istemez diye dusunuyorum daha 18 yasina yeni girdim universite yerim belli olucak ben gidince ne yapicaklar acabaeziyet ediyor sana oda farkinda bilerek yapior evlen git diye
Evlenmemi istemez diye dusunuyorum daha 18 yasina yeni girdim universite yerim belli olucak ben gidince ne yapicaklar acaba
inşallah teşekkürler yorumlarınız içinHic bir sey olmaz.Sen insallah okula gidersin..Önemli olan bir üniversiteyi kazanip hayatini kurman.