Ailem beni anlamiyor

Yorumları okudum yorum yapayım
evden gitmeyk falan yok otur oturduğun yerde :KK12:
bunu hepimiz aklımızdan geçirmişizdir ama uygulamak yok ona göre:KK11:

Bence güzel bölümde okuyorsun 5bin lira maaş alan tanıdığım var.
Annene bu meslekte daha mutlu olacağını anlatmaya çalış dinlemiyorsa mektup yaz.
Tıp kazanmakla bitmiyor anne de bir de onun TUS u var de. Oku oku bitmiyor de
Okulum biticek ve para kazanmaya başlayacağım de. :KK76:
İnsanlara ellerimle şifa vereceğim bol bol dua alacağım de.
Küçücük yürüyemeyen çocuklara yardım edeceğim bol bol sevap alacağım de.
Bunlara aldırma boşver önünde güzel bir hayat seni bekliyor.

Su okudugum en icten yorumdu benim icin diyebilirim :)
Dediklerini dikkate alip ona gore bi yaklasimda bulunucam anneme karsi,
Gercekten cok ama cok tesekkur ederim vakit ayirdiginiz icin ellerinize saglik :)

Dogru evet onlara bagimliyim, ben kendimi buyuk gibi goruyorum bazen bu da "universiteliyiz daha ne olsun" psikolojisinden kaynaklaniyor olabilir... Ki aslinda oyle degil daha yasancak cok sey var da.. Bu dedikleriniz de hep bi akil iste benim icin. Hepsini ayri ayri dikkate aliyorum.. Ve sey evet Tip konusunda bi takintisi var mesela ben anneme Tipci bi arkadas edindim desem o kisiyle tanismasa dahi olumlu dusunur ama benden farkli bir bolumdeyse daha bi olumsuz yaklasir gibi bi izlenim yaratiyor tavirlariyla
Tıp kazanacak kapsitedeyse akıllı bir insan olduğunu düşünüyordur. Anneler böyle biraz yapacak bişey yok. 30 yaşındayım, evliyim hala biriyle tanıştığımda annemin ilk sorduğu soru ne iş yapıyor olur. Bizim de çocuklarımız olduğunda böyle düşüneceğiz muhtemelen.
Daha önünde çok uzun yıllar var canımcım, toysun henüz. Sana çok büyümüşsün gibi geliyor farkındayım,hepimiz öyleydik o dönemlerde. Ama inan düşüncelerin çok değişecek daha. Aileden başka yar olmayacağını, sırtını dayayabileceğin tek dağın onlar olduğunu ve onların ne kadar önemli olduğunu, senin iyiliğin için yıllar boyu çabaladıklarını anlayacaksın. Şimdiden böyle düşün demiyorum, tabi ki bu sancılı dönemlerden geçeceksin hepimiz gibi. Ama bunlar da aklının bir köşesinde bulunsun.

19 yaşında ailesiyle sorunları olan genç bir kıza ne kadar güzel akıl veriyorsunuz, bravo...
Annesi psikolojik hasta. Onun golgesinde oldugu muddetce saglikli yasayamayacak. 19 yasinda resit bir kiz. Kendi hayatini kurabilir para kazanirsa. Ayrica bir daha mesajlarimi alintilama, konuya yorum yap yoruma degil.

Ya ben annemi gercekten anlayamiyorum bazen... Kendisi doktor olmak isteyip olamadigi icin bana asilamaya calisti tabi iyi bi hyat vs dusuncesiyle... Hakli da ama ben boyle dusunmeyip bunu ona yansittigim zaman. Simdi anlamiyorsun ilerde anlayacaksin vs seklinde kapaniyor konu... Neyse hayat ve aile iliskileri cok zor dedigin gibi cekilmiyor bazen :)
Sen akilli bi kizsin. Annenin ruhsal sorunlari var, ergenlikten komplex yaptigi seyleri zihninden atamamis simdi de senden cikariyor. Bunu unutma ve karakterini korumaya calis.

Annesi psikolojik hasta. Onun golgesinde oldugu muddetce saglikli yasayamayacak. 19 yasinda resit bir kiz. Kendi hayatini kurabilir para kazanirsa. Ayrica bir daha mesajlarimi alintilama, konuya yorum yap yoruma degil.
Haha emrin olur cicim. Yoruma yorum yapmamak hakkında bir kural olduğunu sanmıyorum. Annesi de hasta falan değil konu sahibinin, sırdan korumacı, kıznın iyi yerlerde olmasını isteyen bir anne sadece. İyi geceler diliyorum.

X