ailem altüst oldu lütfen fikir verin

Senin bir sucun yok ki. Neyin suclu da "sucluyum biliyorum " diyorsun.
Kapanmak zorunda degilsin. Kapanmak istiyorsan acilmak zorunda degilsin.
Bence annenin de boyle bir adamdan bosanmasi kendisi icinde kendi psikolojik sagligi icinde cok iyi olur.
Bence yazi beklemesin. Bisiler yapin ve okulunu aksatmadan ayrilin ordan. Biraz maddi olarak zorluk cekersin belki ama hem okur hem calisirsin. Yasin genc. Hayaty bazen mucadele ile cok daha tatli oluyor. Ayrica baban nafaka da vermek zorunda kalir. Ama ruhi durumu nasil olur sIze sarar mi sarmaz mi oralarini bilemiyorum

Siz de zorluyorsunuz bence. Madem evde rahat değilsiniz şehir dışını yazıp yurtta kalsaydınız. Tatillerde de çalışabilirdiniz. Okul harçlığınız çıkardı. Hem baba baskıcı deyip hem de dibinden ayrılmamak...

Bu konudan üye para istiyormuş izlenimi aldım. Sanki uydurma bir hikaye yazılmış. Tıp okuyor olmanız da durumunuzu yüceltiyor sanırım.

evet ama hem annemi bırakmak istemiyorum hem de hala bir şımarıklık var bütün hayatım burada geçti ve arkadaşlarım da burada olduğu için gitmek de istemiyorum

anlamadım ki aklı başında da biri gibisin ama arkadaşlarından ayrılmaktansa baban ölsün diye dua ediyorsun.
hayatta her şey aynı anda olmuyor.
bir şekilde bir duzen oturtmuş yaşıyormuşsun madem, sevgilinle görülme ihtimalin olduğun yerde görüşmeyecektin.
o eve muhtaçsan, o evin kurallarına uymak durumundasın.
diğer bir seçenek için bkz. başka şehirde devam etmek.
ona da yokuş yapıyorsun.
akşam baban gelince yalvar yakar özür dile, her şey istediğin gibi olacak, yeter ki okuluma gitmeme izin ver de. telefon da kullanmam falan de.
yazdığım şeyden benden hoşlanmıyorum ama başka seçeneğin de kalmıyor geriye.

Bundan falan intihar edeceksen vay bizm halimize.. keşke babam da basimda olsaydi da beni korusaydi ben de ger erkege guvenip adam sanmazdim belki...

Özel ôgrenci yurtlarında kalin

ya ben mi abartiyorum anlamadim. bu ara tum sosyal medya kanallarinda aciktim.kapandim kapaliydim acildim durumlari donuyor. nedir bu kutuplasma cabalari anlayamadim ya.

Bundan falan intihar edeceksen vay bizm halimize.. keşke babam da basimda olsaydi da beni korusaydi ben de ger erkege guvenip adam sanmazdim belki...
bu konu gercek degil ama her bastaki baba baba olamiyor malesef. sectiginiz okuz adamlarin sucunu babasizliginiza degil kendi minnos gonlunuze baglayin. daha secici daha akilli davranin.

nie kalacak yerin yok. yurtlar var sonra okuldan tanidgin yok mu ne guzel. doktor olcan. babalar. doktorluk kazanan cocuga tapiyor olumu kafandan at yazik degil mi

Baskıcı baba her yerde var inanmayanlara şaşıyorum

Siz çok aklı başında bir insansınız. Bu kadar şeye rağmen, yaşınız çok genç olmasına rağmen, hala mantıklı düşünüyor adımlarınızı ona göre atıyorsunuz. Size önerim anneniz çalışabilecek durumdaysa bir işe girsin, sizde part time bir iş bulun. Babadanda çocuklar için nafaka alır mahkeme, siz mezun olana kadar geçinip gidersiniz.

Annen en kısa zamanda boşansın. Kardeşlerini en azından kurtarsın.

Bu kadar sorun yaşayıp ilk senede tıp kazandınız yani doğruysa helal olsun ne diyim

lisedeyken sizin gibi olan bi arkadasim vardi ailesi asiri baskici oyle boyle degil.kiz lisedeyken erkeklerle bile konusmazdi o derece dine bagliydi(daha dogrusu korkuyordu ailesinden simdi anliyorum)neyse universiteye gittik ve bu kizin evden kactigini ogrendik.ailesi onu bi erkekle gormus nasi baski uyguladilarsa kiz universiteyi birakip baska bi yere kacmis.kadin siginmaydi sanirim simdi meslegini yapiyor galiba.ailesi dahil hic kimsenin haberi yok ondan kac yil oldu.allah sizede sabir versin hakkinizda hayirlisi olsun

Kötü baba, kızını durakta sevgilisiyle sarmaş dolaş görünce başını sallayıp evde görüşürüz mesajı vermez. Kötü baba olsa, başını açmak istediğinde ikna olmaz. Sert, otoriter, katı baba diyebilirsin. O doğru bildiğini yapıyor ve kendince seni korumaya çalışıyor. Evet, yöntemi oldukça yanlış. Seni daha da soğumuş ama kötü baba değil. Öyle olsaydı hemen herkesin babası kötü olurdu. Kaç kişinin babası kısıtlamıyor, kızmıyor? Tek amaçları kendi çaplarında korumak.
Seni de anlıyorum, bunalmışsın, o yüzden her şey karanlık geliyor sana. Ama inan öyle değil.
Başka birinden zarar görmeyesin istiyor

Anneniz babanız diye hayatınıza bu kadar müdehale etmemeli ettirmeyin ben babamla yıllardır görüsmüyorum. Yatay gecis yapın kendinize ayrı bi hayat kurun hem okuyun hem calısın kyk dan kredi alın. Okurken bi taraftan sirketler de calısabilirsiniz sağlık sigortasıyla alakalı isler icin tıp öğrencileri alınıyor. Boyun eğmeyin bir daha 19 yasına gelmeyeceksiniz! Ölcün tartın karar verin kendinize özgür yeni bi hayat sunun. Hem sütüm yanmasın ay taşmasın falan olmuyor düzenim bozulmasın kardeslerim olsun babam söyle böyle malesef bazen fedakarlık yapmam gerekiyor. Mesleğinizi elinize alınca onlarada daha rahat biir hayat sunarsınız. Kimseye boyun eğmeyin. Kimsenin hakaretlerine göz yummayın. Sarıldıysan öptüysen ne olmuş? Sevmenin sucu olur mu?

Neden yurda cikmiyosun ki devlet yurtlarina basvur kadin siginma evlerine git durumu a anlat devlet yurduna yerles

yaa yaa gerçekten harikasınız kız burda derman ararken biri telefonu yoksa nerden yazdığına takmış biri de onu destekliyor. emin olun insanlar fake konu açsa böyle bi konu açmaz
Konunun gerçek olmadığını bi siz anlayamadınız tebrikler

Böyle baskıcı bir baba durakta kızının seviştiğini izleyecek kadar geniş yani aklınız alıyor öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…