- 15 Temmuz 2019
- 4.227
- 6.707
- 158
- Konu Sahibi loveinnovember
-
Peki isteme olayı masraflı bir olay mı ne kadar olabilir ki?Valla sizin olay iyice çıkmaza girdi sevgiliniz çok sıkıştı çıkmaza girdi artık korkuyor gibi. Ailesi özellikle babası yardım etmeyecekse korkuyordur tabi altından nasıl çıkacağım işin içinden diye. Biz eşimle birlikte yaptığımız halde çok fazla masrafa girdik.
İsteme o kadar masraflı değil ama demek ki korkuyor sürekli bu yüzden baskı yapmanız onu korkutmuş olabilir.Peki isteme olayı masraflı bir olay mı ne kadar olabilir ki?
Korksa ne bileyim kaçmıyor da yani ben sinirlenip bazen olmayacak dedikçe o hayır ben sana aşığım evlenmeyi de çok istiyorum diye başlıyor tekrarİsteme o kadar masraflı değil ama demek ki korkuyor sürekli bu yüzden baskı yapmanız onu korkutmuş olabilir.
Vallahi ben de böyle dedim istemeden aylar sonra mı nişanlanacağız diyor bu ona saçma geliyor onlar isteme günü direkt nişan yapıyorlarmış. Valla daraldım yani istemeden bile kaçan bi adamla of vallaMadem oyle gelip tanismayacakti hele ailesinin gelmesi ayri sacmalikaile onayli sevgili olmak icin mi gelecekler. Hadi sevgilin anlamıyor bu islerden ailesi demez mi oglum istemeyeceksek neden tanisiyoruz diye
Sen buyuk bir nisan mi istiyorsn ?Vallahi ben de böyle dedim istemeden aylar sonra mı nişanlanacağız diyor bu ona saçma geliyor onlar isteme günü direkt nişan yapıyorlarmış. Valla daraldım yani istemeden bile kaçan bi adamla of valla
İsteme söz beraber olacaksa çiçek çikolata yüzük kıyafet vs yine biraz masraf olur. Ama hepsini seneye atıp daha büyük yük almaktansa bölmek daha iyiPeki isteme olayı masraflı bir olay mı ne kadar olabilir ki?
ben değil ailem büyük bir nişan istiyor çünkü düğün başka bir ilde olacak. O tanışmak istedi ama saçmalıyor iyice alt tarafı isteme ya bundan bile kaçıyorSen buyuk bir nisan mi istiyorsn ?
Suanda yapmak istedigi daha sacmalik. Kim istedi tanisma isini sen mi sevgilin mi
bence de öyle arka arkaya baya masraf çıkacakİsteme söz beraber olacaksa çiçek çikolata yüzük kıyafet vs yine biraz masraf olur. Ama hepsini seneye atıp daha büyük yük almaktansa bölmek daha iyi
Aileni bir kenara birak senin ne istedigin onemli. Maddiyat yoksa olmayinca olmuyor yani. Diger konunu az bucuk okudum tam okudun demiyim bence acele etme sizin isler biraz karismis hakkinda hayirlisiben değil ailem büyük bir nişan istiyor çünkü düğün başka bir ilde olacak. O tanışmak istedi ama saçmalıyor iyice alt tarafı isteme ya bundan bile kaçıyor
isteme yani söz de bizim taraf 2 bilezik istiyor zaten evde olacak bilezik için zaten parasının olduğunu söylemiştiNişanı bizde kiz tarafi yapar erkek karismaz sadece yuzuk ve nişan kiyafetini erkek alirm.İstemede bi cicek bi çikolata alacak masrafi yok yani
evet o konudan sonra barışmak için çok çabaladı, sevdiğim için tekrar denemek istedim ama maddiyat konusunda ben de tedirginim çünkü maddi zorluklu yaşadım zaten evlilik hayatımda da aynısını yaşamak istemiyorumAileni bir kenara birak senin ne istedigin onemli. Maddiyat yoksa olmayinca olmuyor yani. Diger konunu az bucuk okudum tam okudun demiyim bence acele etme sizin isler biraz karismis hakkinda hayirlisi
O zaman son kez söyleyin aileler de tanıştıktan sonra bana yine baskı olacak eğer söz falan olmayacaksa düşün taşın ona göre karar verelim deKorksa ne bileyim kaçmıyor da yani ben sinirlenip bazen olmayacak dedikçe o hayır ben sana aşığım evlenmeyi de çok istiyorum diye başlıyor tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?