- 15 Temmuz 2019
- 4.227
- 6.707
- 158
- Konu Sahibi loveinnovember
Merhaba arkadaşlar, sevgilimle tartıştık bu isteme mevzusundan dolayı. O benim ailemle tanıştı ben tanışacağım ondan sonra da bize gelecekler ve isteme konuşulacak. Bugün konuştuğumuzda sadece tanışma olsun isteme, nişan, düğün seneye olsun dedi. Ben bu sene isteme olur diye düşünmüştüm çünkü bana maddiyatının olmadığını söyledi oysaki isteme olacak söz kesilecek sadece bu ne kadar külfetli bir şey olabilir? Deneyimli olanlardan yanıt bekliyorum ben mi küçümsüyorum bu isteme olayını maddiyat olarak? Nişan değil yani bu biz de nişan büyük oluyor yani mekanlı tamam bunu seneye yapalım da istemeden neden kaçınıyor bu kadar? Ne demeliyim bu adama? Bu arada babası varla yok arası destek olmayacak ve ondan maddi olarak bir korku içinde.
Bu arada sadece o benim ailemle tanışınca bile ailem beni darlamaya başladı ailesi tanışınca beni iyice darlayacaklar çünkü adı konsun diyorlar onlar da en azından isteme olsun diyorlar.
Bu arada sadece o benim ailemle tanışınca bile ailem beni darlamaya başladı ailesi tanışınca beni iyice darlayacaklar çünkü adı konsun diyorlar onlar da en azından isteme olsun diyorlar.