Kız İsteme Aileler tanıştı =) ve benim üzerimden bir yük kalktı..

ohh super valla gecmıs olsun zaten o an gozun cay ve tabkalrı takıp etmekden baska bırsey gormuyor aclıkda neymıs :))

Sorma canım ya birde aynı andada bitirmiyorlar ki çoğu zamanım mutfakta geçti resmen ama değdi =)) Yaptığım herşeyi çok beğendiler çok şükür =)

Bence de gerçekten doyumsuzuz hoş birşey değil ama ne yazık ki bu böyle =) Bencede cnım fazla da deşmemek lazım sevmek sevilmek yeterli herkes de beğenmeyiversin =)

Canım ya aklıma o dünkü paylaştıgım vıdeo gelıyor hemen Herkes bizi begensin banane biz ezikmiyiiiiiiiiiiizz Şaka maka bi yana dediğin gibi çokta fifi aynaya baksın begenmeyen

Sorma canım ya birde aynı andada bitirmiyorlar ki çoğu zamanım mutfakta geçti resmen ama değdi =)) Yaptığım herşeyi çok beğendiler çok şükür =)

hehehhe ne kadan tesadüff ama bu hafta fazla çalışmıcamm :) valla alıcam sevgılımı yanıma oturcam

ne giydin canım nasıl hazırlık yaptınız ne ikram ettiniz tüm detayına kadar anlatıp yardımcı olurmusun hiç bilmiyrum bunları belki isteme durumu olabilir oyüzden soruyorum ve korkuyorum gerginim

ne giydin canım nasıl hazırlık yaptınız ne ikram ettiniz tüm detayına kadar anlatıp yardımcı olurmusun hiç bilmiyrum bunları belki isteme durumu olabilir oyüzden soruyorum ve korkuyorum gerginim

Anlatırım tabi canım =) Bende bilmiyordum heyecan stres hat safhadaydı onlar gelip gidene kadar neler çektim=) Ben elbise giydim hafif diz üstü zarif bir elbise =) İkramlıkların hepsini ben hazırladım seviyorum uğraşmasını Allahtan =) SArma sardım öncelikle bir gün önceden aradan çıksın diye çok da iyi oldu vakit kazandım. Börek, poğaça, patates salatası tatlı olarak da tiramisu yaptım. Kurabiyede yapıcaktım ama tatlının yeterli olduğuna karar verdik vazgeçtim =) Temizlik işini sağolsun annem halletti ben elimi bile sürmedim bu konuda şanslıydım =) İsteme için de tekrar gelicekler. Merak ettiğin başka şeyler olursa sorabilirsin seve seve yanıtlarım =)

tanışma olayı biraz gerginmi oluyo hani kimse lafa nerden başlıycanı bilemez falanya ortam nasıldı canım? bide sen kapıdamı karşıladın yoksa sonradanmı girip elöptün el öperken kimden başladın ? çok detay soruyorum kusura bakma canım bilmediğim için çok sağol yanıtladığın içinde allah tamamına erdirsin buarada inşallah nişanınıda konuşuruz burda. ya ben utangacım ve malesef ailesiyle sorunluyum tatlı bi tanışma olmaz heralde

Yok Canım Allaha şükür bizim hiç gergin olmadı kahkahalar havada uçuştu =) Zaten konuşulcak şey çok olmadığı için havadan sudan şeyler açıldı kediden köpekten bile konuşuldu konu oraya nasıl geldiyse düşün yani =)) Ben kapıda karşıladım zaten kapıyı falan ben açtım ilk kimi öptüm hiç hatırlamıyorum ama onlar annemle tanışırken ben o can havliyle sevgilimin kardeşine sarıldım sanırım Ama ilk ananesi vardı onun elini öpmem lazımdı o heyecanda ne yaptığımı şaşırdım =) Anlayışlılar çok o yüzden bi sorun olmadı =) Elinden getirdikleri pastayı almayı bile akıl edemedim annesi versene oğlum dedikten sonra bende jeton düştü =) İstediklerini sorabilirsin istersen özelden konuşuruz =) Aminn Aminnnnn bi söz olsa gerisi gelicek de işte bakalım bekliyoruz =) Ailesiyle neden sorunlusun ki canım ufak tefek şeylerdir umarım..

ne kadar güzel en zorunu atlatmışsın canım..Allah hayırlı etsin, tamamına erdirsin

ben daha bu olayı babama ve abime nasıl anlatıcaz onun modundayım offf of

benimde tanışma günü gelse de bende burada yazsam keşke :119:

Çok gerekmedikçe aileleri bir araya getirmemek gerekiyor. En zoru bu değildi canım asıl bundan sonra başlıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Aradaki teraziyi gençlerin tartması gerekiyor.Gerisi ;saygı ve güleryüzlülük....

Amin canım çok sağ ol =) Babamla çok görüşmediğim halde bunun sıkıntısını yaşamıştım ama beklediğimden iyi karşıladı hiç sıkma canını eminim her şey yolunda gidicektir. O halde darısı başına senin de haberlerini görürüz burda inşallah =)

Hemde hassas terazi biraz azı yada fazlası olmaması gerekiyor. Çok zor işlermiş yalnız bunu da anlamış bulunuyorum.. Tanıştıktan sonra ben bile daha görüşmedim ailesiyle isteme söz olsun bakalım önce =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…