- 27 Kasım 2017
- 389
- 289
- 103
- Konu Sahibi dytsyenhanm
-
Ne giyeceğinizin çok bir önemi yok bence derli toplu olsun yeter :) heyecanınızı buradan hissettim .Hayırlısı olsun demeye geldimDaha önce giymediğim bir tarzı ilk o gün deneyip kendimi rahatsız hissetmek istemiyorumçok teşekkür ederim:)
Çok tatlısınız çok teşekkür ederimNe giyeceğinizin çok bir önemi yok bence derli toplu olsun yeter :) heyecanınızı buradan hissettim .Hayırlısı olsun demeye geldim
Farklı illerde:)Ailenizle sevgilinizin ailesi ayni sehirde mi oturuyor? Merak ettigim icin sordum. Bence de şık bir elbise giyerseniz guzel olur.
Deneyeceğim pantolon tavsiyelerini çok teşekkür ederim :))Benim boyumda 1.65, kilom 65. Sizinle ayniyiz sayilir. Ben kendime elbise cok yakistiriyorum. Bu sezon cok güzel yazlik elbiseler var, uzun ya da midi boy tercih edebilirsiniz. Elbiseyle rahat edebilirsiniz, sizi sıkmaz. Pantolon ve bluz bana cok sade geldi. Ya da illaki pantolon giyinmek istiyorsaniz bu kot, keten ve dar paça olmasa daha iyi sanki. Havuc kesim, yüksel bel pantolonlar da çok şık ve eminim size yakısır.Allah mutlu etsin insallah
Bence ortama göre giyinilmeli
Yani karşı taraftan düğüne gider gelirlerse (kim gelecek sorun) siyah bir gelin hoş durmayabilir
Ben pantolon ve bluz kombini olabilir diyorum ama simsiyah olmayın yani ilerde patavatsızın biri İstemede kapkaraydı vs der
Mutlul
isteme değil henüz tanışma :))Bence ortama göre giyinilmeli
Yani karşı taraftan düğüne gider gelirlerse (kim gelecek sorun) siyah bir gelin hoş durmayabilir
Ben pantolon ve bluz kombini olabilir diyorum ama simsiyah olmayın yani ilerde patavatsızın biri İstemede kapkaraydı vs der
Mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?