Aileler arasında sıkıntılar, beklentiler... :( Ne yapmalıyım ?

Böyle gördüysen baştan sana uymayan biriyle olmayacaktın...

Durumunuz iyi değil nişan yapıyosunuz derken hanımefendi? Herkesin durumu iyi diye bişey yok ama herkes düğününü yapıyor... Salonda nişan yapmak demek oturduğumuz bölgede taş çatlasın bin liraya çıkar bi kere evleniyorum tabiki o kadarını yapabilirim. Ama düğünüde yapmış olsam düğünde çook masraf çıkıyor o kadarını yapamayız demek istedim

Böyle gördüysen baştan sana uymayan biriyle olmayacaktın...

Biz aynı mahallede büyüdük benim hayatımda bugüne kadar ondan başkası olmadı çocukluğumdan beri arkadaş sevgili herşeyimdir ben büyüdüğümüzde bu sorunlarla karşılaşacağımızı nerden bilebilirim ailesi sorun sonuçta kendisi değil ki bu sorunlarda isteme olaylarına gelince çıkıyor sonuçta

Seni anlıyorum insan bu dönemde herkes mutlu olsun özellikle kendi ailen mutlu olsun diye elinden gelenin en iyisi olsun istiyor. Hayatındaki en güzel anlar için böyle istemen çok normal. Maddi bir takım beklentilerin de normal fakat istediklerin beklentilerin sana sağlanmıyorsa hiç üzülme. Çocukluğundan beri çok değer verdiğin insanla mutlu olacağın günlere odaklan. Önemli olan birbirinizi sevmeniz birbirinize destek olmanız. Bu günler geçecek ve sen sevdiğin insanla mutlu olacaksın Böyle düşün. Size mutluluklar dilerim

Çok teşekkür ederim duymak istediklerim bunlarmış sanırım, hep suçladılar ama düşüncelerim aynen söylediğiniz gibi inşallah herşey gönlümüzce olur sizinde öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…