Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vücudumuzda mi kına sürecegizBizde kucukken olmustuk ilkokuldayken salgin vardi okulda ,neyse tek care kina ile ancak gecmisti..sakin kasimayin..siz kasidiginiz vakit ,uyuz bocegi icin yeni yollar aciyorsunuz vucudunuzda.kina olduruyo bocegi.. dugunlerde gelinle damadin eline yakilan kinadan olacak..ananemde bitkiler kitabi vardi..anneme soylemis o da bize uyguladi komple yemyesil kurbaya donduk..yaklasik 3 saat kadar bekledik kurudu sonra ilik suyla yikandik..kina lekesi el ve ayaklarda daha yogun bedende yok neredeyse iciniz rahat olsun..sac diplerinize kadar kinayi surun..cok gecmis olsun
çok teşekkür ederim deneyeceğimUyuz belirtileri nerede varsa her yerinize kinayi surunuz ,ben 3 saat demistim ama yarim saat -1 saatte olabilirmis..sonra yikayin..
Kinanin icindeki bir madde uyuz bocegini,yumurtalarini,larvalarini olduruyor..
Bu arada hijjene dikkat edin..kasinmayin
Merhaba denedinizmi acabaa gectimi bu illetçok teşekkür ederim deneyeceğim
nerden temin edicem bu ilacı kesin cozummuya kurtulmak istiyorum artık bu illettenWilkinson pomad vs geçirmez de 3 aydır devam ediyorsa ivermektin diye bir ilaç var tablet ve yurtdışından getirtin birine. Kullanım kiloya bağlı, doktor ayarlıyor. Kesin çözüm.
bi kanada da yaşıyoruz ve burada yyuz ilettindem kurtulamadık bu ilacı burada bulabilirmiyim acabaWilkinson pomad vs geçirmez de 3 aydır devam ediyorsa ivermektin diye bir ilaç var tablet ve yurtdışından getirtin birine. Kullanım kiloya bağlı, doktor ayarlıyor. Kesin çözüm.
Ş
bi kanada da yaşıyoruz ve burada yyuz ilettindem kurtulamadık bu ilacı burada bulabilirmiyim acaba