Kız İsteme ailece tanışmaya gelicekler

lover_sound

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
35
0
26
İstanbul
arkadaşlar merhaba.aranıza yeni katıldım sayılır.2 yıllık bir ilişkim var.bayramdan sonraki hafta ailece tanışmaya gelicekler bize.ilk tanışma olacak.bu konuda hiçbişey bilmiyorum.ne ikram edilir.nasıl giyinilir.bide aklıma en çok takılan salonda otururken tv açıkmı olmalı kapalımı olmadı.ilk tanışma olacağı için ortam biraz gergin olabilir.birbirlerinden çekinebilirler.televizyona kapılmalarını istemiyorum.ama tv kapalı olursa bu seferde ortam çokmu sessiz olur.nasıl oluyo bu işler.fikir verin lütfen

eğer sadece tanışma olacaksa sade bir elbise giyebilirsin yada pantolonda olabilir tabikii
televizyon bence kapalı olsun açık olursa hoş olmayabilir.büyükler özellikle bayanlar konuşacak bir konu bulur mutlaka :)

Öncelikle hayırlı olsun Geldiklerinde tv pek uygun olmaz diye düşünüyorum ama sesi çok açılmadan hafif tonda bir müzik sesi, ortamın rahatsız edici düzeyde sessiz olması riskini ortadan kaldırır bence
Umarım her şey yolunda gider

televizyonu boşver canım zaten ıllaı bırseyler konusuluyor sessiz kalınmıyor merak etme:)
ben tanışmaya gelicekler zaman normal pantolon giymiştim sonra halamlar çıkar onu elbise giy dedi
çıkardım elbise gıymıstım sonra

ben elbise giymek istiyorum ama annem servis yaparken rahat edemezsin pantalon giy diyor.kararsız kaldım.şuanda bile heyecanlıyım.o gün nasıl olurum bilmiyorum.
sizlere tanışmaya geldiklerinde tv açıkmıydı kapalımıydı.ortam nasıl oluyor.herşeyin yolunda gitmesini istiyorum.

ay rahat etmeyiver. zaten güzel görünmek için ne yapıyoruz da rahat ediyoruz

kızlar,erkek arkadaşımın ailesi bu akşam tanışmak için geldiler.ve çok güzel geçti.başta çok korkuyodum olumsuz olcak diye ama boşuna korkmuşum.hemen kaynaştılar.ikramlardan çok memnun kaldılar.ikram olarak sarma,börek,elmalı kurabiye,mercimek köftesi,poğaca,kek,kurabiye verdik.ilk tanışmayıda güzel bi şekilde atlattık.inş size en yakın zamanda söz haberlerimi de veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…