Büyük konuşmayayım ama iki oğlum var değil aynı bina aynı sokağa bile istemem.
Ne diye hem kendimi hem onları sıkıntıya sokayım.Hiç anlamıyorum ben bu insanları.Kendi huzurları da
kaçacak.Ne gerek var?
Ev ev üstüne olmaz.
Boşver nişanı bozmakla iyi etmişsin hiç kabul etme hem kolay mı evlendikten sonra hem kira hem de ev borcu ödemek?
Ayrılmakla iyi yapmışsınız. Burda sevgilinin dik durup ailesine rest çekmesini bekleyeceksiniz.
Bu gidişte olmaz çünkü seni taktıkları yok. Yarın bir gün n bi bakmışsın başkasıyla nişanlanmış, hiç belli olmaz. Ailen de çok haklı en mantıklısı bitirmek bence.Kabul etmiyorum zaten ilk basta ailem bana birakti karari sen nasıl istersen öyle olsun dediler ama karsi taraftan ses cikmiyor bundan sonrada bizimkiler izin vermiyorlar ezerler seni hep diyorlar ayri ev olursa olur ama ikimizde birbirimizden vazgecemiyoruz
Bu gidişte olmaz çünkü seni taktıkları yok. Yarın bir gün n bi bakmışsın başkasıyla nişanlanmış, hiç belli olmaz. Ailen de çok haklı en mantıklısı bitirmek bence.
E ne yapacaksın? Ne demek beni bırakmaz?Beni rahat birakmaz ben biraksamda ama halletigi tam olarak birseyde yok onuda takan kimse yok hepsi tavirli bana karsi birlikte oturmak istemiyorum diye bunu sebep olarak erkek arkadasima yediriyorlar
Rest cekmesini degilde sözünü geçirse yine yeter aileye sirt cevirerek yolumuza devam edemeyizkiAyrılmakla iyi yapmışsınız. Burda sevgilinin dik durup ailesine rest çekmesini bekleyeceksiniz.
Evet haklisin evi bile bile aldi alma dedigim halde ve suan pisman ama planda kaynana ile ayni apartmanda oturmak yoktu kendi dairesi kendi evi ablasi ile.. ben basta yine demistim aslinda olmaz diye ama almis bulundu..E ne yapacaksın? Ne demek beni bırakmaz?
Bi kere ben böyle bir adamla evlenmezdim, neden? Çünkü ailesinin sana karşı olduğunu Bile kendini ev borcunun içine koymuş!
Eğer ev borcu olmasaydı iki yetişkin insan evlenip kendi düzeninizi kurardınız, ama işte akılsız başın cezası bu.
Düşünen, mantıklı insanlarla evlenin. Gelecek öngörüsü olsun.