• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile ve Çocuklarınızın Fotoğraflarını çekiyorum

nezmes

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2013
13
2
18
İzmir
Merhaba Ben Nezihe
İzmir de oturmaktayım Üniversite yıllarından beri uğraştığım ve eğitimlerini alarak pekiştirdiğim fotoğrafçılığı 2009 yılından bu yana profesyonel olarak uygun fiyatlarla devam ettirmekteyim. Bu işte en büyük destekçim eşim ile birlikte bilgi birikimi, en iyiyi, en kaliteli hizmeti prensip edinerek serbest fotoğrafçı olarak sürdürmekteyim.
Evimin bir odasını ufak bir stüdyoya dönüştürdüm bura da ya da dış mekanda Aile ve çocuk fotoğrafı çekmekteyim.
Bilginize..
Saygılarımla...

Merhaba Ben Nezihe
İzmir de oturmaktayım Üniversite yıllarından beri uğraştığım ve eğitimlerini alarak pekiştirdiğim fotoğrafçılığı 2009 yılından bu yana profesyonel olarak uygun fiyatlarla devam ettirmekteyim. Bu işte en büyük destekçim eşim ile birlikte bilgi birikimi, en iyiyi, en kaliteli hizmeti prensip edinerek serbest fotoğrafçı olarak sürdürmekteyim.
Evimin bir odasını ufak bir stüdyoya dönüştürdüm bura da ya da dış mekanda Aile ve çocuk fotoğrafı çekmekteyim.
Bilginize..
Saygılarımla...

Merhaba ben Manisa da oturuyorum.7 aylık bir bebeğim var fotoğraf çekimi düşünüyorum bebeğimi ve aile olarak. sanırım izmirde çelim yapıyorsunuz ? biraz bilgi verirseniz ücret çekim detayları vs.Teşekkür ederim..

Merhaba ben Manisa da oturuyorum.7 aylık bir bebeğim var fotoğraf çekimi düşünüyorum bebeğimi ve aile olarak. sanırım izmirde çelim yapıyorsunuz ? biraz bilgi verirseniz ücret çekim detayları vs.Teşekkür ederim..
Merhabalar Öncelik le Allah evladınıza uzun sağlık lı bahtı açık bir hayat sunmasını nasip ederim.
Çekimlerimi genel de İzmir içinde yapmaktayım İzmir dışı olursa yol ücreti masrafımız olmaktadır.Hava güzel olursa Ortak belirlenecek bir mekanda çekim yapıyorum çekim sonrası Fotoğrafları paket olarak sizlere teslim etmekteyim.Paketim aşağıdaki şekildedir dilerseniz paketi kendinizde oluşturabilirsiniz.
Saygılarımla
200 adete kadar fotoğraf çekimi
Fotoğrafların tamamının DVD formatında teslimi
Seçilecek 30 adet fotoğrafa rötuş-temizleme (Photoshop)
Seçilen fotoğraflarla müzikle yapılacak slayt gösterisi çalışması
30 Adet 13X18 baskı
3 Adet 30X40 baskı
Fotokitap (30X40 ebadında, yatay kitap baskısı)

Toplam Ücret İzmir içi olursa 500 TL , İzmir dışı için 50 TL yol masrafı alınmaktadır.

Son düzenleme:
Back