Aile sırrımızı eşime soylemelimiyim?

Eğer bunu bir gün eşiniz başkasından duyarsa size asla güvenmeyecek. daha başka şeyleri de saklandığınızı düşünecek

Bence bahsetmemen daha iyi olur.Hem annende istemiyormus bilinmesini.. İçinde tutman daha iyi olabilir ki kardeşin bile bilmiyormuş.

bence hiç gerek yok.sanki sen onun annesinin her şeyini biliyor musun?gün olur ortaya çıkarsa ki inşallah bi sorun olmaz,annem kimseye söylemiyor ben de saygı duymak zorundayım.bu benim değil annemin sırrıydı.ben bile yıllar sonra öğrendim der çekilirsin kenara.

Anlatmayın, söylemeyin hiç gerek yok. Tartışma ve kavgalarda yüzüne itebilir. Tabii eşinizin kişilik ve karakter seviyesini bilemem ama temkinli olun. Gerçekler her zaman gün yüzüne çıkar. Sorarsa da annenize göre hareket edin ''Annem istemedi.'' dersin.

Dedikoducu aileye mensupmuş aman aman !

ortaya çıkarsada eşinizi ilgilendıren bı durum yok konuşmuyoruz bu tarz konuları bız der kapatırsın

Annenize üzüldüm, çocuklara da üzüldüm. Anneden kaçırılan evlatlar ; ne zalim babaymış.

Anneni sır olarak kalmasını istiyorsa elbette söylemeyeceksiniz. Bir gün öğrenir ve neden söylemediğinizi sorarsa " annemin özeliydi" dersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…