- 9 Ocak 2018
- 98
- 72
-
- Konu Sahibi Rainrain94
Bence yanlış düşünüyosun... Bu dünyada en gerçek sevgi anne babadadır.
Babanın sarıldığını söylüyosun yeterince seviiyor seni erkekler zaten sevgisini gösteremezler.
Annene gelirsek aileden görülecek bişey değil bu bazı insanlar gerçekten laubali olmayı sevmez samimiyeti sevmez. Ama çocuklarını severler.
Benim annemde o şekildedir teyzem cocuklarını öper koklar aralarında baya sevgi olduğu bellidir benim annemde sarılmaz öpmez ama benim için herşeyi yaparlar yaptılarda buda sevgidir. Öyle şeylere takılma bence sorun sende aileni gerçekten önemseseydin özlerdin. Otur ailenin senin için yaptıklarını düşün.. yarın başına bişey geldiğinde yanında olurlar mı ? Sorusunu sorduğunda evet diyebiliyosan o anneye babaya haksızlık etme.
Anlamaya çalışıyorum şuan seni. bazı insanlar sevgilerini çok mıçmıç gösteremeyebilir. içinden sevmek vardır bazen az sarılır ama boğmamak içindir o. az konuşur canını sıkmak istemez. az öper seni şımarma diye belki. içinden der canım kızım dışından demek ayıpmış gibi. en güzel örnek ne bunu bence biliyorsun. bak çevrene bak haberlere sokaklara atılmış bebekler, evlatlarını öldüren anne babalar var görüyorsun dimi onları. senin annen ve baban seni çok sevmiş.Herkese merhaba
Ben 23 yasında evli bir bayanım bu zamana kadar esim dahil kimseyle paylasmadıgım bir derdim var.
Annem babam hic sevmedi beni bir tane erkek kardesim var gerci onada cok yakın degiller ama bana ayrı bi soguklar.
Bir kız evlendiginde huzunlenir evden ayrlcam diye ama ben asla oyle birşey yasamadm beni cok seven esime gidiyorum diye sevindim uzak bir yere gelin geldim ailemin yoklugunu hic farketmiyorum ozlemiyorum cunku ozleyecegim bir sebep yok tabiki haklarnı odeyemem saygıda kusur etmem yedirdiler icirdiler okuttular ama bir kere benim basımı oksamadılar annem hic bana canm kızım demedi agladgmda aglama kurban olurum gozyasna diyen annelere o kadar ozendim ki babam bana toplasam hayatnda 2 3 defa sarlmstr tabi onada sarlmak dersek universite okurken arardı babam en fazla 1 dk konusurduk telefonda haftasonları arkadaslarm evlerine giderdi ben yurtta odada tek basıma kalr aglardm onların sevgisizligi yuzunden hep sevgiyi arkadasta sevgilide aradm kotu arkadaslar edinip pis ortamlara girebilirdim cok sukur eşimi allah ckardı karsma cok seviyorum oda beni cok seviyor ama anne baba bi baska oluyor bunu buyuyunce daha iyi anladm. Tv de en ufak bi anne kız sahnesi yada baba kız sakalsması sarlması göryim hemen huzunleniyorum yanmda kimse yoksa hungur hungur aglyorum ailen anne babadan oyle gormus sevgisini gosteremiyo dersenizde oyle degil oyle olsaydı halamlar teyzemler amcamlar dayımlar cocuklarna benim gordugum muameleyi yaparlardı ama onlar normaldi ben bunun eksikligini cok hissesiyorum ne yapmalym psikolojim cok bozuldu lutfen yardmcı olun
Tabikide onların hayatnda bir yerimin oldugunu birşey olsa kalkıp geleceklerinj biliyorum ama bana yıllarca beceriksiz oldugumu söylediler her yaptgmda bi kusur buldular hic bir zaman benim fikrim deger gormedi son 5 yıldır ben hep geriye donup dusunuyorum hic guzel bi anımız yok ben hic annemle sohbet etmedim esim beni istemeye gelcekleri zaman bile annem bana soylemedi aslnda kayınvalidem onu aradı gorustu onay aldı annemler gelin dedi (bana bunları esim soyledi) ama annem tek kelime etmedi cok sacma ya bi anne kz nasl boyle olur ben onun evladym sradan biri degilim cok anlatlcak sey var ve ben cok hassas bi insanm cok fazla dokunuyor bunlar bana
Bu yasıma kadar herkes bana cok iyi bir annem ya da babam oldugunu soyledi ne kadar sanslısın cok guler yuzluler falan diyolar babam atölyesinde calısan elemanlara bile ayaklarına kadar cay goturur yani etrafa cok gulec yuzluler.ben kucukken dogum gunlerime arkadaslarmı cagrdgmda mutfakta kutlardk iceride babam kızıyor gurultu oluyor diye arkadaslarmn hepsinin kucukken pasta basnda anne babalaryla fotografları var o kadar ozeniyorum ki belki onlara göre soguk davranmak mesafe koymak iyi birsey sımarmamı istemediler ama ben babasının dizinde büyüyen sımaran bir cocuk olmayı cok isterdim.bazı insanlar sevgilerini göstermek konusunda eksik kalabiliyolar. Annen baban da böyle olabilir mi? Yani sana böyle davranırken başkalarına çok daha içten, sevgi dolu davranmıyolarsa buna yor. Herkesin sevgisini gösterme biçimi farklıdır, tabiki bizler bunu duymak istiyoruz hissettirsinler istiyoruz o kısmı ayrı. Nesil farkıda var telefonda konuşmak büyük kuşağın pek hoşunagitmeyebiliyo.
Annem calstgı icin bizim cok sosyal hayatmz olmadı zaten olduysa da cok anlasamazdk benim begendigimi o begenmez hep bi kusur bulurdu suanda kendi evimde istedgimi istedigim yere koyabilmek bana inanılmaz guzel geliyor bana karısan olmaması yaptgm islerde yargılanmamam cok rahatlatıyor beni aslanda bu duruma uzuluyorum keske onları ozledigim icin aglıyor olsaydımEvet sen çok hassassın. O yüzden bu konu üstünde baya düşün çünkü benim annemde bu şekilde yaşım bşraz daha küçükken bende öZenirdim ilgi gösteren annelere. Ama daha sonra düşündüm gerçek öyle değil haksızlık ediyormuşum illa sevgi görmek isteme zaten seviyorlar. Bak birsürü insan var.. üniye göndermeyen aile, sarhoş baba, döven baba, üvey baba, anne. Zorla evlenirenler birsürü bence şükret ailende hiç sorun yok normal bunlar. Herkes bir değildir. Annenle sohbet etmeyi denedin mi ? Oturup karşılıklı konuşmayı birlikte dışarı çıkmayı o biyere giderse yanında gitmek istedin mi ?
Yaa öyle düşünmeyin.onlar anne baba.sevgisini göstermiyor olabilirler ama hersey söz ya da davranış değil ki.hissetmediniz hiç yani.benim ailem de sevgisini göstermez,sarılmaz,kızım demez.üniversiteye gittim 2 haftada bir annemle,babamla da 4 senede ancak 4-5 defa konuştum.evi özlemiyordum.arkadaşlar ill zamanlar ağlarken ben gayet mutluydum.oda arkadaşlarım beni evlatlık sanmış düşünün yani.ama ben her zaman hissettim sevgilerini.hastaydim sabahlara kadar uyuyamazdım.annem de benle uyumadı.ben grip olduğumu falan bilmezdim ağrı eşiğim yüksekti.babam fark edip ilgilenirdi.ne bilim buna benzer birçok şey.
olay biraz farkli olabilir bazen sadece sonuc onemli oluyor buradaki sonuc senin cocuklarina bunun tam tersi davranarak cok iyi bir anne olman olabilirBen mi yanlıs dusunuyorum bilmiyorum ama bi anne baba evlatları oldugu zaman ona bakar buyutur bu gayet normal olması gereken birseydir ama bir anne baba sevmeyecekse onu mutsuz edecekse neden cocuk sahibi olur ki onların yapısının boyle olması benim sucum degil anne babamı ben secemem rabbimr binlerce kez sukrediyorum musluman bir aile islamla buyudugum icin benim sikayetci oldgumu dusunmesin kimse ama sadece yasadgm bu 23 yılın sadece okula gitmekle calsmakla saman gibi gecmesine yanıyorum herkes bu dunyaya bir kere geliyor ve bence sevgi dolu bir aile herşeye bedel keske cok fakir olsaydk ama ben ne yaparsam yapaym annemle babamn yanmda oldugunu bilmek isterdim onlardan korkmak cekinmek istmezdim
Henuz cocugum yok ama insallah allah nasip ederde anne olursam evladıma her zaman arkasnda oldgunumu yaptkları hata bile olsa bana sıgınabilecegini gostericem ben yanlz buyudum ama benim cocugum benim yasdklarmı yasamycakolay biraz farkli olabilir bazen sadece sonuc onemli oluyor buradaki sonuc senin cocuklarina bunun tam tersi davranarak cok iyi bir anne olman olabilir
insaallahHenuz cocugum yok ama insallah allah nasip ederde anne olursam evladıma her zaman arkasnda oldgunumu yaptkları hata bile olsa bana sıgınabilecegini gostericem ben yanlz buyudum ama benim cocugum benim yasdklarmı yasamycak
Ama bunu bulamayanlar da var.biz şanslıyız ki anne babamız yanımızda.bu sizin de suçunuz değil anne babanızın da.onlar da böyle buyutulmus.lise bitene kadar zor dayandım artık o evde kalmak istemiyorum diyordum her gün.kaçış gibi olmuştu üniversite benim için.ama bir gün annemin beyninde tümör olduğunu öğrendik.ameliyatı,evde onsuz geçen 1 haftamiz çok kötüydü.kaybetme korkusunu ilk defa yaşadım.o zamandan beri hersey bana boş geliyor.sevgisini göstermese de biliyorum ki seviyor ve istediğim zaman gorebiliyorum.Allah yokluklari ile sınamasın.kötü bişey yaşamadan değerini bilin.Ben mi yanlıs dusunuyorum bilmiyorum ama bi anne baba evlatları oldugu zaman ona bakar buyutur bu gayet normal olması gereken birseydir ama bir anne baba sevmeyecekse onu mutsuz edecekse neden cocuk sahibi olur ki onların yapısının boyle olması benim sucum degil anne babamı ben secemem rabbimr binlerce kez sukrediyorum musluman bir aile islamla buyudugum icin benim sikayetci oldgumu dusunmesin kimse ama sadece yasadgm bu 23 yılın sadece okula gitmekle calsmakla saman gibi gecmesine yanıyorum herkes bu dunyaya bir kere geliyor ve bence sevgi dolu bir aile herşeye bedel keske cok fakir olsaydk ama ben ne yaparsam yapaym annemle babamn yanmda oldugunu bilmek isterdim onlardan korkmak cekinmek istmezdim
Bu kalacak onu kabullen derin yara bende de çar aynısı ne hatalar yaptım bu yüzden hem de, lakin destek al törpüleHerkese merhaba
Ben 23 yasında evli bir bayanım bu zamana kadar esim dahil kimseyle paylasmadıgım bir derdim var.
Annem babam hic sevmedi beni bir tane erkek kardesim var gerci onada cok yakın degiller ama bana ayrı bi soguklar.
Bir kız evlendiginde huzunlenir evden ayrlcam diye ama ben asla oyle birşey yasamadm beni cok seven esime gidiyorum diye sevindim uzak bir yere gelin geldim ailemin yoklugunu hic farketmiyorum ozlemiyorum cunku ozleyecegim bir sebep yok tabiki haklarnı odeyemem saygıda kusur etmem yedirdiler icirdiler okuttular ama bir kere benim basımı oksamadılar annem hic bana canm kızım demedi agladgmda aglama kurban olurum gozyasna diyen annelere o kadar ozendim ki babam bana toplasam hayatnda 2 3 defa sarlmstr tabi onada sarlmak dersek universite okurken arardı babam en fazla 1 dk konusurduk telefonda haftasonları arkadaslarm evlerine giderdi ben yurtta odada tek basıma kalr aglardm onların sevgisizligi yuzunden hep sevgiyi arkadasta sevgilide aradm kotu arkadaslar edinip pis ortamlara girebilirdim cok sukur eşimi allah ckardı karsma cok seviyorum oda beni cok seviyor ama anne baba bi baska oluyor bunu buyuyunce daha iyi anladm. Tv de en ufak bi anne kız sahnesi yada baba kız sakalsması sarlması göryim hemen huzunleniyorum yanmda kimse yoksa hungur hungur aglyorum ailen anne babadan oyle gormus sevgisini gosteremiyo dersenizde oyle degil oyle olsaydı halamlar teyzemler amcamlar dayımlar cocuklarna benim gordugum muameleyi yaparlardı ama onlar normaldi ben bunun eksikligini cok hissesiyorum ne yapmalym psikolojim cok bozuldu lutfen yardmcı olun