Aile Reisi___STAR

EzgiMec

UltraAslan
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
1.912
2
158
37
Kastamonu
Emre Kınay ve Pınar Altuğ'dan yeni dizi!
Star TV ekranlarında Base Yapım/Sergin Akyaz yapımcılığında, yönetmenliğini Şengül Halat Atak’ın üstlendiği, Pınar Altuğ ve Emre Kınay’ın başrollerini paylaştığı Aile Reisi isimli bir dizi ekrana gelecek.

Nazım ve Bahar isimli evli bir çiftin ve etrafında yaşananların anlatıldığı aile dizisinin konusu şöyle: Bahar her şey için acele ederken Nazım hiç bir şey için kılını kıpırdatmaz. Bahar hep geleceği düşünür, Nazım bugüne şükreder, “an”a inanır. Bahar kuralcıdır, Nazım kural yıkıcı… Yine de onları bir arada tutan çok güçlü bir yapıştırıcı vardır; aşk. Nazım, Bahar’a üniversite yıllarında aşık olmuştur. Bahar’ın vakitsiz hamileliği sonucunda Nazım okulu yarım bırakıp iş hayatına soyunmuş, baba mesleği tesisatçılığa başlamıştır. İkizlerin doğumundan sonra, karısının okula devam etmesini desteklemiş, hem çocukların bakımını hem de ev geçimini üstlenmiş ama bundan hiç pişman olmamıştır.

Dizidedeki diğer oyuncular ise şöyle:

Barış Küçükgüler( Eren),Elif Atakan ( Eylül), Tuğyan Akay Kavukçu ( Umut), Ceren Türkan ( Sonay), Sermin Hürmeriç ( Tülin), Bilge Şen ( Fevriye ), Zeynep Papuççuoğlu ( Betül), Burak Davutoğlu ( Aybars ), Uğur Aslan ( Mahmut), Ünal Yeter ( Mesut)

bakalım nasıl bi dizi:)

fragmanları dönmeye başladı güzele benziyo iki aile diye bi dizi vardı onun gibi heralde çocuklar falan var hem aile dizisi hemde komik olaylar var gibi

Çocuklar duymasın gibi bi şey heralde..kaydirigubbakcemile3

ben biraz baktım akşam ara ara fena deildi .. hem ev hanımı hem çocuklarına vakit ayııyo hem eşine hemde müdür ..çocuklar duymasın gibi ama kocası taş fırın deil :))

bende izledim çok keyifliydi. çocuklar duymasın kadar yapay diyaloglar yok. daha doğal. en küçük kız çok tatlı bişey hemde çok bilmiş.

Dün akşam ben tamamını izledim. Dizi genel olarak fena değil. Fakat bence, bazı yerleri çok yapay kalmış... Mesela, kayınvalidenin bakıcıyla tartışmaları, adamın yemeğin altını açarak yemeği yakması... Birkaç bölüm daha izleyeceğim, ama istediğim doğal tadı pek yakalayamadım ben...

ben seyrettim akşam güzele benziyor..
Pınar Altuğ çok fena kilo almış nekadar saklasada yüzü kocaman olmuş..

bende izledim dizi fena değildi ama bazı yerler çok göze battı çok yapaydı sanki. pınar altuğ bana hiç 4 çocuk annesi gibi gelmedi mesela. sanki ıki Aile de ki gibi ıclal Aydın olsa daha hoş olurdu bazı hareketleri çok yapmacıktı. ama ufaklığa bayıldımmmm

ßende izledim dün gece vardı çok hoşuma gitti .şakkıdı
Ufaklık çok tatlı :icecream:

Ufaklik ne kelime cadi cadi masallah, herseyi bilmis
cok sevdim insallah bunu da kaldirmazlar yayindan cogu sevdigim dizi gibikötükedihüso​

kızlar akşam izledinizmi? saçma sapan diyaloglar vardı akşam dizide. özellikle ufaklığın tv karşıısnda balıkları izlerken söylediği laflar çok anlamsız ve gereksizdi; dizi fazla uzun soluklu olamıcak galiba.

Bende katılıyorum arkadaşım bu dizi çok tutmayacak.Çok gereksiz sahneler var.Akşam ancak bir kısmını izledim sıkıldım....:1no2:

bence de gereksiz sahneler vardı. emre kınaya rağmen sanki pek tutmayacak gibi. pınar altuğ da doğumdan sonra epey yıpranmış. yaşlanmış gibi...ama kilodan kaynaklı değil bence baya baya yaşlanmış,yıpranmış...
şimdiye kadar en iyi aile dizisi 2 AıLE idi benim için....

Bende ızlıyorum bu dızıyı.pınar altuĞ hıÇ olmamıŞ.baŞka bırı daha ıyı dururdu o dızıde.

aynen katılıyorum iki aile süper ötesiydi hiçbir diziyi o kadar keyifle izleyemedim ne gülerdim o dizide. keşke pınar altuğ yerine iclal aydın oynasaydı belki dizi biraz toparlanırdı dizi bu hafta yerlerde süründü; pınar altuğ da hakikaten yıpranmış ya; ayrıca çok gereksiz mimikler kullanıyor çok yapmacık çok batıyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…