Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben önce eğitim için ayrıldım sonra evlilik şimdi yine eğitim için gidiyorum yani hala ilk ayrıldığımızdaki gibi üzülüyorum :/ aile sevgisi özlemi bitmez ki insanın içinde ama giderek daha bağışıklı olursun tabi de o ilk ayrılıkta üzüntü oluyor malesef..
üff üniversite 1.sınıfta ben de böyleydim. salya sümük dönerdim. sevgilim de ailemin yaşadığı şehirdeydi iyice ağır geliyordu dönmek. ama son sınıfta ağlaya ağlaya döndüm keşke bitmese üniversite diye... insan oğlu ne istediğini bilmiyor ya bu arada profil fotoğrafı-konu-mesaj uyumu diyorum
üff üniversite 1.sınıfta ben de böyleydim. salya sümük dönerdim. sevgilim de ailemin yaşadığı şehirdeydi iyice ağır geliyordu dönmek. ama son sınıfta ağlaya ağlaya döndüm keşke bitmese üniversite diye... insan oğlu ne istediğini bilmiyor ya bu arada profil fotoğrafı-konu-mesaj uyumu diyorum