Öncelikle size ailemi anlatayım. Yaşım 18 bu arada. Annem ve babam 7den sonra çıkmama asla müsade etmezler. Mesela eve 7:15te geldim diyelim yolda tam 40 kere ararlar. Eve gelincede bütün gün laf işitirim. Çok para harcadığımı düşünüyorlar ama aslında aylık 80i geçmez. Hep başkalarını örnek gösterirler. Yaptığım hiçbişeyden memnun olmazlar. Evde bi şaka bile yapsam yine ciddiye alınır yine laf söylerler. Konuşmaya çalışsam izin vermezler. Şimdide üniversiteye şehir dışına gidicem o yüzden sanki onlara eziyet ediyomuşum gibi hergün bu konuda laf işitiyorum. Artık ben nasıl ne yapıcağımı şaşırdım yardım eder misiniz sizce ne yapmam lazım
Çok kötü bi durumda değiliz şükürler olsun ama bunu bana oldukça fazla yansıtıyolartakma canım. madem gideceksin boşver artık. maddi anlamda sıkıntıları olduğu için mi şehir dışında okuman konusunda laf söylüyorlar?
inşallah başvurucam zaten teşekkürlerOku kendini kurtar.Öğrenim kredisine başvur.
canım bu konuda yapacak bir şey yok. Maalesef bazı anne babalar bu şekilde oluyor. Onların da çok suçu yok; onlar da ailelerinden böyle görmüş ama kendilerini değiştirebilirlerdi o da onların suçu.Öncelikle size ailemi anlatayım. Yaşım 18 bu arada. Annem ve babam 7den sonra çıkmama asla müsade etmezler. Mesela eve 7:15te geldim diyelim yolda tam 40 kere ararlar. Eve gelincede bütün gün laf işitirim. Çok para harcadığımı düşünüyorlar ama aslında aylık 80i geçmez. Hep başkalarını örnek gösterirler. Yaptığım hiçbişeyden memnun olmazlar. Evde bi şaka bile yapsam yine ciddiye alınır yine laf söylerler. Konuşmaya çalışsam izin vermezler. Şimdide üniversiteye şehir dışına gidicem o yüzden sanki onlara eziyet ediyomuşum gibi hergün bu konuda laf işitiyorum. Artık ben nasıl ne yapıcağımı şaşırdım yardım eder misiniz sizce ne yapmam lazım
Neyin ne olduğunu bildikten sonra sapıtmakta pek mümkün olmaz umarım :) inşallah böylesi iyi olurcanım bu konuda yapacak bir şey yok. Maalesef bazı anne babalar bu şekilde oluyor. Onların da çok suçu yok; onlar da ailelerinden böyle görmüş ama kendilerini değiştirebilirlerdi o da onların suçu.
Şehir dışına gidecekmişsin, bu tarz durumlarda özgürlük seni kendine hapsetmesin. Yani baskılı ortamlardan kurtulduktan sonra bazen insan ünide sapıtabiliyor. Bu konuda dikkat et kendine.
Bak ondan çok emin olmaNeyin ne olduğunu bildikten sonra sapıtmakta pek mümkün olmaz umarım :) inşallah böylesi iyi olur
bakalım yaşayıp görürüzBak ondan çok emin olma
ilk seneden sonra kendini tanıyamayacaksın. Çevrendeki her şey değişmiş olacak sana göre. Aslında değişen sensin..
18 yaşındaki genç kıza verilecek akıl bu mudur yaniAmaan üniversiteye gideceksin işte her yıl 9 ay yüzlerini görmezsin, kendi hayatına bakarsın sadece yazın görürsün iste oh mis, takma boşver
18 yaşındaki genç kıza verilecek akıl bu mudur yani
oh görmezsin,evden de kaç konu sahibi,görmeyiver kim ki onlar alt tarafı ailen aaa
Öncelikle size ailemi anlatayım. Yaşım 18 bu arada. Annem ve babam 7den sonra çıkmama asla müsade etmezler. Mesela eve 7:15te geldim diyelim yolda tam 40 kere ararlar. Eve gelincede bütün gün laf işitirim. Çok para harcadığımı düşünüyorlar ama aslında aylık 80i geçmez. Hep başkalarını örnek gösterirler. Yaptığım hiçbişeyden memnun olmazlar. Evde bi şaka bile yapsam yine ciddiye alınır yine laf söylerler. Konuşmaya çalışsam izin vermezler. Şimdide üniversiteye şehir dışına gidicem o yüzden sanki onlara eziyet ediyomuşum gibi hergün bu konuda laf işitiyorum. Artık ben nasıl ne yapıcağımı şaşırdım yardım eder misiniz sizce ne yapmam lazım