• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri aile içi nişan kızlar yardım edinnn :)

nykscyd

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
169
25
118
Edirne
uzun zamandır giremiyordum kızlar,yardımınıza ihtiyacım var..ben edirnede yaşıyorum ve burada kıyafet bulmak imkansız gibi..internetten faydalanmak zorundayım:) nişanım aralığın 14nde yani çok az kaldı çok heyecanlıyım ne giycem saçımı nasıl yaptırcam ayy :)) nişan aile içinde olcak ama evde değil bir restorant gibi bir yerde olacak.nasıl bir elbise giymeliyim sizce ya?çok abartı olmadan günlük olmayan ikisi arası bir şey istiyorum.önerebileceğiniz markalar ya da daha doğrusu elbiseler var mı?teşekkürler şimdiden :)

Konuyu açalı baya zaman olmuş ama bence dantel bir elbise uygun aksesuarlarla hem sade hem de küçük nişanlar için uygun olur diye düşünüyorum. Ne yaptınız buldunuz mu elbise?

Konuyu açalı baya zaman olmuş ama bence dantel bir elbise uygun aksesuarlarla hem sade hem de küçük nişanlar için uygun olur diye düşünüyorum. Ne yaptınız buldunuz mu elbise?

cevabınız için teşekkürler öncelikle,pek dikkate alınmadı nedense açtığım konu..elbisemi buldum her şeyim hazır sağolun :)

Back