Artik kendime öncelik vereceğim.Kendini sev kendinden emin ol kendine inan
Canım babannen tekmi iş bulamazsan yanına gitsen kıyamadım valla sanaEvet zaten iki adım sonra dış kapıya ulaşıyorum baya küçük.İş ayarlayamazsam gidicem anneannemin yanına.
Yok dayim teyzemler hep beraber yasıyolar,ama bulamazsam gideceğim mecbur,umarim bulurum tabi.Canım babannen tekmi iş bulamazsan yanına gitsen kıyamadım valla sana
Yok kuzum annennenden bahsetmiyorum orasıda sıkıntılı belli beb babannenden bahsediyorum para yollayanYok dayim teyzemler hep beraber yasıyolar,ama bulamazsam gideceğim mecbur,umarim bulurum tabi.
Anladim şimdi, babannem tek kalıyor,halam yardima gidiyormuş arada.Oraya beni çağıriyorlar köyde yaşıyorlar.Ama onlar hakkında cok kötu şeyler anlattılar,büyü yapıyorlarmış,gittiğimde babannem annemin onceden kaldığı katta yumurta büyüsü falan biseyler anlatti.Zaten psikolojik olarak garipler sanırim.Öz babam da sizofrenmis zaten.Ben bebekken de kabul etmemişler beni.Ben biraz daha annemin eski eşini babam olarak gördum,oraya gitmek garip hissediyor.Yok kuzum annennenden bahsetmiyorum orasıda sıkıntılı belli beb babannenden bahsediyorum para yollayan
Bebeğim o zaman yaşlı bakim falan olur hemen tatili iş bul kurtar kendini güvenlik işinide iyice arastir arkadaşını ne kadar tanıyorsun oda önemli ortalık maalesef kotuAnladim şimdi, babannem tek kalıyor,halam yardima gidiyormuş arada.Oraya beni çağıriyorlar köyde yaşıyorlar.Ama onlar hakkında cok kötu şeyler anlattılar,büyü yapıyorlarmış,gittiğimde babannem annemin onceden kaldığı katta yumurta büyüsü falan biseyler anlatti.Zaten psikolojik olarak garipler sanırim.Öz babam da sizofrenmis zaten.Ben bebekken de kabul etmemişler beni.Ben biraz daha annemin eski eşini babam olarak gördum,oraya gitmek garip hissediyor.
Arkadaşımı 16 yaşından beri tanıyorum liseden beri yani,o bulamazsa da internetten bulurum diye düşündüm.Bebeğim o zaman yaşlı bakim falan olur hemen tatili iş bul kurtar kendini güvenlik işinide iyice arastir arkadaşını ne kadar tanıyorsun oda önemli ortalık maalesef kotu
Sezon bitmeden bul kuzumArkadaşımı 16 yaşından beri tanıyorum liseden beri yani,o bulamazsa da internetten bulurum diye düşündüm.
Yarin arayacağım bulduklarımı,hangisi olursa artık.Sezon bitmeden bul kuzum
Evet mantıksız davranmamaya çalışıyorum ben de,ayarlayacağim her şeyi.Düzgün yerler olsun kuzum gözünü karartıp çıkma işini gücünü bul öyle çık o evden
Allah yardımcın olsun canimEvet mantıksız davranmamaya çalışıyorum ben de,ayarlayacağim her şeyi.
Teşekkür ederim sizin de yardımcınız olsun.Allah yardımcın olsun canim
Babaannen neden dayın ve teyzenlerle yaşıyor. Bu işte bir gariplik var.Yok dayim teyzemler hep beraber yasıyolar,ama bulamazsam gideceğim mecbur,umarim bulurum tabi.
Anneannem yasiyor dayimlaBabaannen neden dayın ve teyzenlerle yaşıyor. Bu işte bir gariplik var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?