Kaç yaşındasınız?Merhabalar biz annemle birlikte öğrenci aparttında yaşıyoruz.Annem boşanalı neredeyse 4 yıl olacak.Şu an çalışmıyor,evde sevgilisi ile yaşıyoruz,resmi nikahları yok.Ayrıca yazları erkek kardeşim de yanımızda kalıyor.Ev küçuk olduğu için ve iletişimsel bir sorun yaşamasak da annemin sevgilisi ile yaşamakta zorlanıyorum.Önceden çamaşırhanede çalışıyordum,güvenlik kursuna gitmek için çıktım.Şu an silahlı güvenlik kartım var başka şehirde otelde çalışmak istiyorum,liseden bir arkadaşım ayarlayacak.Annem izin vermiyor ne yapmalıyım bilmiyorum.Ayrıca babam yok ölmüş,hiç görmedim.Annemin eski eşini babam olarak büyüdüm.Daha sonra o da evlenince karısı yüzünden gorüşmüyoruz.Çevrem de yok gidebileceğim çok yerde.Sizce ne yapmalıyım
22Kaç yaşındasınız?
Çok gençsiniz. Evin geçimini siz mi sağlıyorsunuz?
Çok gençsiniz. Evin geçimini siz mi sağlıyorsunuz
Anladım. Annenizin sevgilisiyle hiçbir bağınız yok, aynı evde kalmak zorunda değilsiniz. Annenizden de hiç huzurlu bir his geçmedi bana ama neyse. Siz 22 iseniz kardeşiniz de küçüktür. Çalışmak istediğiniz yeri iyice araştırın, düzgün bir yer olsun yeter ki. Kendi paranızı kazanmanıza kimse karışamaz.Şu an annemin sevgilisi ve kardeşim çalıştığı için onlar karşılıyor.Bana her ay 5bin tl geliyor,ben de bazen alabildiğimi almaya çalışıyorum eve.Bu para da halam ve babaannemden geliyor öz babamın parasıymış.Onlarla nadir yüz yüze geliyorum,kan bağımız da olsa ısınamıyorum.
İş ayarlayacak kişi liseden bir arkadaşım kendisi erkek, güvenmiyor galibaPeki anne neden karşı çıkıyor gidip calismaniza
Evet haklısınız, annem maalesef hep istediği neyse onu yapan bir kadın teşekkür ederim yanıt içinAnnenizi dinlemeyin. O istediği gibi yaşıyor. Genç kızı varken, sevgilisini o eve getiriyor. Sen de istediğin gibi yaşayabilirsin. Öz babandan gelen parayı da kendine harca. Verme bunlara bişey.
Yok boşanmış o da 2 çoçugu var onlar da anneleri ile kalıyormuşAnnenin sevgilisi evli mi
Annemle çocukluğumdan beri sorun yaşıyorum maalesef hep sıkıntılı başka ilişkileri de oldu ondan yalnız kalmak istiyorum sanırım teşekkür ederim yanıtınız için.Anladım. Annenizin sevgilisiyle hiçbir bağınız yok, aynı evde kalmak zorunda değilsiniz. Annenizden de hiç huzurlu bir his geçmedi bana ama neyse. Siz 22 iseniz kardeşiniz de küçüktür. Çalışmak istediğiniz yeri iyice araştırın, düzgün bir yer olsun yeter ki. Kendi paranızı kazanmanıza kimse karışamaz.
Bunu sorduğumda boşanmak zor diyor bu zamanda resmi nikah istemiyormuş o yüzden ama imam nikahımız var diyor,bilmiyorum o daha mı önemli oluyor.Sizce bu normal mi bana biraz garip geliyor açikcasıAnneniz neden nikah kıymıyor,engel ne???
Vereceğiniz cevaba göre yorum yapacağım
Babanızdan maaş kaldı mı? Onun için nikah kıymıyor olabilir, değilse imam nikahı kadını korumaz,her anlamda..... o kafasına göre takılıyor doğru olduğuna inanıyorsa,sizde kendi dogrulariniz için mücadele edin.Alin başınızı gidin diyemem ama kendi ayaklarınızın üstünde durun.Bunu sorduğumda boşanmak zor diyor bu zamanda resmi nikah istemiyormuş o yüzden ama imam nikahımız var diyor,bilmiyorum o daha mı önemli oluyor.Sizce bu normal mi bana biraz garip geliyor açikcası
Yok maaşla ilgisi yok,eğer resmi nikahı olursa yarın bir gün bir şey olduğunda hemen ayrılamaz diye korkuyormuş.Şu an sevgilisi çalışmasını istemiyor,o yüzden evde.Teşekkür ederim yanıtınız için.Babanızdan maaş kaldı mı? Onun için nikah kıymıyor olabilir, değilse imam nikahı kadını korumaz,her anlamda..... o kafasına göre takılıyor doğru olduğuna inanıyorsa,sizde kendi dogrulariniz için mücadele edin.Alin başınızı gidin diyemem ama kendi ayaklarınızın üstünde durun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?