merhabalar. 9 yıllık evlilik ve 2 çocuğun ardından şimdi boşanma arifesindeyim. 8 yaşında bir kızım ve 2 aylık bir oğlum var. doğumdan beri ailemin yanındayım. 9 aydır süren, evli fakat eşi doğuda astsubay olan, burda bekar hayatı yaşayan, 2 çocuklu bir bayanın evinde gece 4lere kadar alem yaptıklarını ve o kadınla aldatıldığımı öğrendim Evime birdaha dönmedim. Beraber yaşadığımız ev kayınbabamın üstüne. Eşimi evden bugün yarın çıkaracaklar kiralayıp parasını bana verecekelr. Eşimin üzerine kayıtlı hiçbir mal varlığı yok. evine bakmayan, özel bir şirkette bölüm şefi olarak çalışan, standart her ay aynı bir geliri olmayan, prime göre maaş alan üstelik maaşını yol yardımı, gıda çeki, avans, ikramiye, maaş olarak ayın 4 ayrı gününde para alan ve üstüne olmasada tekel büfesi işleten, yoğun gece hayatı olan, gece 4lerde evine gelen, çocuğuyla ayda sadece 1 kez yarım saat görüşen, maddi anlamda yetersiz, dışarda dostuyla para yiyen özellikle 2 aylık bebeğine mama bez parası lazımmı diye hiç sormayan sorumsuz bir eş. bunların herbirine kayınbabam ve kayınvalidem şahitlik yapacaklar dava durumunda. ancak yaşadığım yer küçük bir ilçe olduğu için aldatma olayını katmadan önce tedbir birkaç ay sonrada boşanma açmayı düşünüyorum. yıllardır ne kadar maaş aldığını söylemedi. davayı neye göre açabilirim? yada 9 yıl bizden esirgediklerinin hırsıyla onu güç duruma düşürmek ve olabildiğince çok nafaka ödemesini nasıl sağlayabilirim? birde duyduğuma göre büfesi batmış 40 bin civarı kredi borcu varmış ödeyemiyormuş. benim ve çocuklarımın nafaka durumunu etkilermi? cevabınız için şimdiden teşekkürler.