bebeğimin aşıları ve takibi sebebiyle her ay sağlık ocağındayız..
hamileykende uğruyordum..yalnız 3-4 seferdir hemşiremizin kaba tavırları, nerden çıktınız gibi karşılaması , hadi soruları çabuk çabuk cevaplayın der gibi soru soruşları, oflayıp puflamalarından her gidişimde canım çok sıkılıyor.
bebeğimin aşıları vurulurken, hemşirenin dalgın ve işini sevmez tutumu sebebiyle hep tedirginim..son gidişimde çok fena davrandı, yine aynı şekilde, köpek gibisiniz der gibi yaklaştı, kibarca lütfen moralini biraz düzeltmesini ve rahatsızlığımı bildirdim, bu durumun kişisel olmadığını mazeretini bildirdi, sonrasında sanırım şikayetim pek canını sıkmış olacak ki daha ukalaca yaklaşmaya devam etti, bende sorularına kısa ve net cevaplar vererek sağlık ocağından ayrıldım..ama bu tutumu, karşısındakini insan yerine koymayışları canımı sıkmıştı..
onun bu anneyi rahatlatmayan, dalgın, işini sevmeyen tavırları ya benim bebeğimin geri dönüşü olmayacak bir şeye sebebiyet verseydi..ya ya..yaaaa..biz anneler hemişire böyle davranırken rahatça ve istekli bir şekilde nasıl hizmet alıcaz..ya işini severek yapsınlar yada işlerini sevmediklerini bu kadar belli etmesinler..
184 şikayet hattını aradığımda bu tarz bir şikayete yanıt vermeyeceklerini söylediler.. e peki ozaman bu sağlık çalışanları herkese rahat rahat kötü davranır tabi..aile hekimimi değiştireceğim..
sizinde böyle şeyler başınıza geliyor mu???