• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri aile hekiminden gelen öneri

Glikoz

DİNE
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2008
604
1
316
44
Ankara
saçlarımı uzatmak için bayadır ugraşıyorum forumdan aldığım birkaç tarifi denedim ve işe yaradıda

Yine sinameki yapmaya karar verdim forumdan tepkilere bakıyordum garip_bir arkadaşımın maliyeti azaltmak için Bemiks i dr yazdırma tavsiyesi de işe yarar dedim aile hekimimize giderek durumu anlattım oda tek başın bemiks in işe yaramayacagını söyledi diğerlerinide yazacagım tarif edeceğim şekilde uygula dedi :)))

Bemiks ampul 5ml
Buscopan 20mg
Evigen 2ml
(sosyal güvencem karşıldıgı için sadece 1 tl ödedim )
Bunlardn birer ampul kırıp 1 yumurta sarısı ve 1 tatlı kaşıgı badem ygı ile krıştırıp saçına sürüyorsun 2 saat kadar bekletip yıka dedi
ilk hafta iki Daha sonra haftada bir defa uygulamamı söyledi
Badem ygım vardı zten diğerlerini eczneden aldım bugün hazırlayıp uygulayacagım gelişmeleride aktarırım inşaallah denemek isteyenlerede yeni ve doktor önerili bir tarif

klvyemde a ve z hrfi ymıyor kusur bkmyın

sçlrımın fotosunu çektim en son eklerim umrım

en sıck gelişme :76: sıck hcnın d etkisiyle bemiks ile yumurtnın kokulrı birbirini sıfırlıyor snırım bemiksin o çok ğır gelen kokusu şu n yok

Aaa..! Bennden Bahsedilmiş hihhiihi :52::64::65::52:
Neyse evet bende gittim sağlık ocağına yazdırmak içn doktor Amca dedi kii :D
ne ilacı yazdırcaksın bnde bemix ampul dedim.
oda hemen saçın için mi dedi :) Şaşırdım . :) yazdı sonra zorlada olsa :D

ama buscopan kas gevşetici ve ağrı kesici..benim doktorum onu bana regl sancılarımdaki krampları alsın diye vermişti..
ben anlamadım buscopanın ne işi var saç uzatmada :26::26:

Back