• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile destek programı bayanlar

Demetttttt

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2022
84
-102
3
27
Kizlar herkeze merhaba öncelikle.. 👋 Ben 1 ay oldu aile destek programına başvuru yaptım hep başvuru yazıyordu şimdi devam ediyor yazıyor bu 12 aylık bı ödeme olacağı için devam ediyor yazdığını biliyorum. Sanırım kabul edildim ama acaba şu son günlerde ödeme alan arkadaşlar var mı aramızda aile destek programından

Kizlar herkeze merhaba öncelikle.. 👋 Ben 1 ay oldu aile destek programına başvuru yaptım hep başvuru yazıyordu şimdi devam ediyor yazıyor bu 12 aylık bı ödeme olacağı için devam ediyor yazdığını biliyorum. Sanırım kabul edildim ama acaba şu son günlerde ödeme alan arkadaşlar var mı aramızda aile destek programından
Aaa o neymisss

Teşekkür ederim cevabınız için dar gelirden kastı nedir biliyor musunuz?
Ne demek. Dar gelir derken şöyle soyliyim bende sigorta yok esimdede yok ben o yüzden kabul edildim ama sigortalı çalışan bir kaç kişi de almış bu yardımdan mutlaka başvuru yapın. 450 TL ile 600 TL arasında yardım yapiliyor

Aile destek programı içinizi mi baydı anlamadım

Back