- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
işte budurrr.. oh missssemacım benim teyzemin kızı boşandı ailesinin yanına sıgınadı çünkü çalışıyordu diğer kardeşleri gündüz gelip evi talan edip gidiyorladı işten gelince birde temizlik yapıyordu bunun gibi bir dünya şey oldu
sonra kendine ev tuttu 1+1 şimdi gidip sohbet ediyoruz oh mis gibi evinde oturuyor.
annemin bir lafı vardır...azıcık aşım ağrımaz başım
fikri ne sence?işte canım zaten sorunda buu aşarmıyız aşamazmıyız bilemem ama yanlışş babanın yaklaşımı yanlışş..
bizdede öyledir hiç unutmam büyük abim ben ayrı eve çıkıcam dediğimde ne kadar çemkirmişti.. ama alıştı sonra ve yengemle oturmaya bile geliyordu bana evet haklısın 1+ 1 ler harika bu konuda valla o zamanki savaşım doğru idi ve iyiki yapmışımm kii benim o zamanlar 2+1 idi ama küçüktüü çalışır evime giderdim sinemama giderdim arkadaşlarım gelirdi valla çok keyifli anlardı .. haa evlendim tabiki buda güzellbide şu var ailemden örnek vereyim 4 kardeşiz biri evli hepimiz ailenin yanındayız ayrılmamız için evlenmemiz gerek çoğu ailede olduğu gibi yada Türkiye şartlarında olduğu gibi
benim bu 1+1 lerde en hoşuma giden şey kendi dünyan kendi hayatın oluyor.aynı evde ki hayat senin olmuyor ailenin oluyor.çünkü o düzende yaşıyorsun ona uyuyorsun oysa kendi evinde kendi düzenin olur.
her birimiz ayrı olsak hepimizin ayrı dünyası olur ekstradan gezme çıkar kızlar ya özlersin görüşmek konuşma istersin belki bir kaç gün kalmak istersin vb...yada sabah gidip akşama kadar muhabbet sonra evine gel
ama adetler örfler görgü toplum kuralı vırt zırt offf moralim bozuldu bir çay koyayım kendime
emacım benim teyzemin kızı boşandı ailesinin yanına sıgınadı çünkü çalışıyordu diğer kardeşleri gündüz gelip evi talan edip gidiyorladı işten gelince birde temizlik yapıyordu bunun gibi bir dünya şey oldu
sonra kendine ev tuttu 1+1 şimdi gidip sohbet ediyoruz oh mis gibi evinde oturuyor.
annemin bir lafı vardır...azıcık aşım ağrımaz başım
otellerdede yapan olabilir otelleride kapatsınlar benceNe saçma.
Sırf birileri evi farklı amaçla kullanıyor diye toptan mı yasaklanıyor ?
Tek başına yaşayan insanlar koca koca evlerde yaşamak ve parasını ödemek zorundalar mı yahu ?
otellerdede yapan olabilir otelleride kapatsınlar bence
o bekar hayat fazla sürmez zordur
zamanla bıkılır bakarmısın yaşlı yaşlı kadınlar evlenmeye geliyor ki maddi durumları gayet iyi
onlar beyinlerini mi yemiş? o yaştan sonra evlenmesende olur ,be kadın
ilginç bir yaklaşımın var canımcım aşkın yaşımı olurrr ben 50 yaşında 55 yaşında bile olsam evlenirdimm hayat arkadaşı iyidirrro bekar hayat fazla sürmez zordur
zamanla bıkılır bakarmısın yaşlı yaşlı kadınlar evlenmeye geliyor ki maddi durumları gayet iyi
onlar beyinlerini mi yemiş? o yaştan sonra evlenmesende olur ,be kadın
kakao yalnız kalmamak için evlenende var,60 küsür yaşında ev altın isteyende onlara göre biz kıymetimizi bilmedikilginç bir yaklaşımın var canımcım aşkın yaşımı olurrr ben 50 yaşında 55 yaşında bile olsam evlenirdimm hayat arkadaşı iyidirrr
tabiiki kadında garanti isteyebilir,haklı fakat tvde pazarlığa dönüşmesi cidden garip oluyor..yoksa uyanık erkeklere karşı haklılarilginç bir yaklaşımın var canımcım aşkın yaşımı olurrr ben 50 yaşında 55 yaşında bile olsam evlenirdimm hayat arkadaşı iyidirrr
ilginç bir yaklaşımın var canımcım aşkın yaşımı olurrr ben 50 yaşında 55 yaşında bile olsam evlenirdimm hayat arkadaşı iyidirrr
Kendi ailesinde “aile reisi” tartışmasının hiçbir zaman yaşanmadığını anlatan Bakan İslam, “Bizim evin reisi oğlum. Bu çağın gerçeği bu. Üniversiteden bir arkadaşım ‘Türk toplumu anaerkil mi, ataerkil mi?” diye sormuştu. ‘Türk toplumu balaerkildir’ demiştim. Eşimle aynı geleneklerden geliyoruz. Aile reisi kim, bu soru aklımızın ucundan bile geçmedi. Son sözü evde galiba ben söylüyorum. Çünkü evle daha çok ben ilgileniyorum” diye konuştu.
sonrada çocuk ayrımı cinsiyet ayrımı yapmıyoruz derler. buyrun
ben kişi bazında yazmadım ki zaten. :)İyide bakanın sadece bir çocuğu var zaten,nerden anladınız cinsiyet ayrımı yaptığını ?
kakao yalnız kalmamak için evlenende var,60 küsür yaşında ev altın isteyende onlara göre biz kıymetimizi bilmedik
aşk başka şey menfaat başka şey her zaman diyorum ne olursa olsun kaliteli yaşam ve düşünceeBu konut yapımıda zaten bu evlilik programlardan sonra patlama yaşandı adamın yüzüne değil cüzdanına bakanımı dersin evini beğenmeyen mi dersin , gelen kadınların ilk sorduğ* soru evin varmı soruya adamlarım muhatap olması ,olmayanıda sanki dövecek gibi azarlamaları o yaşa gelmişsin bir ev alamadın mı soruya muhatap olmaları , ben çok gülerdim aman allahım ki aşk bunun neresinde?
ben kişi bazında yazmadım ki zaten. :)
bu kafa yazısının düşünce şeklini belirttim