Göğüslerin belli olması normal mi peki. Yaşın küçük belli ki o.. muamelesi görmen kötü ama . Güzel giyinmeye çalış açık giyinmeye değil dışarısı gri eşofman üste beyaz crop giyenlerle dolu yataktan mı kalkıp direk dışarı mı çıkıyorlar napıyolar. Açık giymenin de adabı vardır ya.Kizlar been artik cok bunaldim ya ciddi soyluyorum boynumun azicik assagisii acilsa sacma sacma dekolteyemi basladin diye kopurcuk kemigim gozukuyor ya ben acigim yarin ustume beyaz badi giyicem bana orsp bile diyebilirler goguslerim belli oluyor diye asla açik giyinemiyorum biktim onlara karşi ne diyebilirim babam bir kere dershaneye giderken ben gri esofman giymiştim popom belli oluyor diye bana orsp muammelesi yapmisti daha kucuktum lutfen onlara karsi ne diyebilirim asla kendimi savunamiyorum surekli goz yumuyorum dovucekler diye istediklerini yapiyorum ama cidden biktim lutfen bana onlara karsi ne diyebilirim kendimi nasil savunabilirim bana yardimci olun yarin beyaz badi giydigimde ne dicem onlara
Bak kızım kızım diyorum benim de 16 yaşında kızım var. Elbet annen baban seni korumak içgüdüsuyle yanlış bir üslupla belli ediyorlar. Rahatsız oluyorlar belli ki. Konuşsalar rahatsız olduklarını söyleseler daha mı anlayışli olursun. Ben sana nasihat vermem ama inan her yeri ortada gezenler çok ta güzel olmuyorlar. Açıklığın bile sınırı olmalı. Ortalık et yiginina dönmüş. Sözüm sana değil. Orta yolu bulun inşallahKizlar been artik cok bunaldim ya ciddi soyluyorum boynumun azicik assagisii acilsa sacma sacma dekolteyemi basladin diye kopurcuk kemigim gozukuyor ya ben acigim yarin ustume beyaz badi giyicem bana orsp bile diyebilirler goguslerim belli oluyor diye asla açik giyinemiyorum biktim onlara karşi ne diyebilirim babam bir kere dershaneye giderken ben gri esofman giymiştim popom belli oluyor diye bana orsp muammelesi yapmisti daha kucuktum lutfen onlara karsi ne diyebilirim asla kendimi savunamiyorum surekli goz yumuyorum dovucekler diye istediklerini yapiyorum ama cidden biktim lutfen bana onlara karsi ne diyebilirim kendimi nasil savunabilirim bana yardimci olun yarin beyaz badi giydigimde ne dicem onlara
Tavsiye belli şimdilik onların kurallarına uyacak sivrilip asilik etmeyecek, eğitim hayatınızı bitirecek saçma davranışlardan uzak duracak,gece gündüz çalışıp iyi bir ünv kazanıp yurt,burs tüm imkanları kullanıp okuyacak, mesleğinizi elinize alıp kendi hayatınızı kuracaksınız Ünv zamanları ipinden kopmuş gibi davranmayacak sizi okuldan almalarına evlendirmelerine neden olacak hatalar yapmayacaksınız ....Kizlar been artik cok bunaldim ya ciddi soyluyorum boynumun azicik assagisii acilsa sacma sacma dekolteyemi basladin diye kopurcuk kemigim gozukuyor ya ben acigim yarin ustume beyaz badi giyicem bana orsp bile diyebilirler goguslerim belli oluyor diye asla açik giyinemiyorum biktim onlara karşi ne diyebilirim babam bir kere dershaneye giderken ben gri esofman giymiştim popom belli oluyor diye bana orsp muammelesi yapmisti daha kucuktum lutfen onlara karsi ne diyebilirim asla kendimi savunamiyorum surekli goz yumuyorum dovucekler diye istediklerini yapiyorum ama cidden biktim lutfen bana onlara karsi ne diyebilirim kendimi nasil savunabilirim bana yardimci olun yarin beyaz badi giydigimde ne dicem onlara
Örtülü müsün?Kizlar been artik cok bunaldim ya ciddi soyluyorum boynumun azicik assagisii acilsa sacma sacma dekolteyemi basladin diye kopurcuk kemigim gozukuyor ya ben acigim yarin ustume beyaz badi giyicem bana orsp bile diyebilirler goguslerim belli oluyor diye asla açik giyinemiyorum biktim onlara karşi ne diyebilirim babam bir kere dershaneye giderken ben gri esofman giymiştim popom belli oluyor diye bana orsp muammelesi yapmisti daha kucuktum lutfen onlara karsi ne diyebilirim asla kendimi savunamiyorum surekli goz yumuyorum dovucekler diye istediklerini yapiyorum ama cidden biktim lutfen bana onlara karsi ne diyebilirim kendimi nasil savunabilirim bana yardimci olun yarin beyaz badi giydigimde ne dicem onlara
HayirÖrtülü müsün?
Evet gogus herkeste var belli oluyor derken normal bir sekilde hani cinsiyetim kiz olduğu için buna bile laf ediyolar oyle asiri gozukmesini bende istemem normal gozukuyorGöğüslerin belli olması normal mi peki. Yaşın küçük belli ki o.. muamelesi görmen kötü ama . Güzel giyinmeye çalış açık giyinmeye değil dışarısı gri eşofman üste beyaz crop giyenlerle dolu yataktan mı kalkıp direk dışarı mı çıkıyorlar napıyolar. Açık giymenin de adabı vardır ya.