- 20 Ağustos 2021
- 168
- 87
- 48
- Konu Sahibi hayatckozor
merhaba herkese, ben 20 yasındayım ve ailem dısarı cıkarken tisortle bile cıkarmıyor anlayıs gostermiyorlar illa ki ustume bir gomlek, hırka almak zorunda kalıyorum. Okul bitince kapan baskıları da yapıyorlar istemiyorum ki kapanmak zorla olacagını mı sanıyorlar gercekten? Universiteler acılırsa(şu an 2. sınıfım gecen sene online oldu gidemedim)bu sekilde olmayacagını istedigimi giyecegimi soyledim cunku cok yoruldum artık. Bu hayat benim ve kendi bedenim hakkındaki kararları kendim vermek en dogal hakkım. Buna saygı duymalarını istiyorum. Giydirmeme gerekceleri ise once tisort olurmus sonra askılı sonra elbise sonra etek sonra sort vs diye gidermis daha da acık giyinmemden korkuyorlarmıs.. Ama ben hevesimi almak istiyorum kendime ait tarzım olsun istiyorum nerde ne giyecegimi bilen bir kızım sonucta artık cok zoruma gidiyor yasam hevesim kalmadı yoruldum.. Sizden gizli mi giymemi istiyorsunuz dedim bunu mu yapayım vs diye annemle tartıstım ama hala izin vermiyorlar, haklı olsalar okey derim ama bu benim hayatım sizce ne yapmalıyım?