evet kesik baş olmamış, özellikle bu zamanda normaldir tepki çekmesi, yalnız yaşama kısmına gelince doğru söylüyorlar, yalnız yaşayınca tüketim de çok oluyor. ben bekarken, herkes bana "ooo iyi para biriktirisin ohhhh " yapardı, vallahi evlenince cebim para gördü... Haaa ama bu bekarken daha mutlu ve rahat olduğum gerçeğini değiştirmiyor.
Tüketmek suç değil tabi ki, ben bireysel masraf açısından evet daha masraflı oluyor dedim sadece... Kararsız nedir senden çektiğim hep sana açıklama yapmak zorunda kalıyorum...Iyide tüketmek suçmu? Ayrica yüzdeleri nereden aldilar? Ne arastirmasi yapilmis? Öylece havada uçan numaralar koydular bence. Ki kendileri hep istiyorlar tüketim olsun diye, simdi yalniz kalan insan yaptiginda gözemi batiyor da?
Bu ne biçim kampanya gerçekten. Herkesin hayat yolu farklidir. Herkes mecburen evli ve çoçuklu olmak zorunda degildir. Sonrada "biz insanlarin hayat tarzina karismiyoruz" diyorlar
Tüketmek suç değil tabi ki, ben bireysel masraf açısından evet daha masraflı oluyor dedim sadece... Kararsız nedir senden çektiğim hep sana açıklama yapmak zorunda kalıyorum...(şaka yapıyorum takılma :) )
bence kalabalık bir aile daha çok tüketir..eltimin 3 çocuğu var pazarda harcadığı para 100 tl..biz 3 kişiyiz 50 tl ..Hahaha, ay beni çok güldürdün çünkü bende cevap yazarken hep tesadüfmüdür nedir bu kucukkurbaga denk geliyorum diye düsünmüstüm
Elbette kisisel tüketim çok olmasi güzel birsey degil ama o zaman sadece yalniz yasayan insanlari degilde toplumsal kamu spotu olabilir, insanlari tüketimin zararini anlatan. Ayrica ben yalniz yasayanlarin tüketimi daha çok oldugunu pek sanmiyoru. Onlarin en basit alis verisi tek kisilik fakat en basit bebegi olan bir çiftin mamasi, bezi derken daha çok tüketimi oluyor.
başınızı yiyceksinimi demk istemişlerkievet kesik baş olmamış, özellikle bu zamanda normaldir tepki çekmesi, yalnız yaşama kısmına gelince doğru söylüyorlar, yalnız yaşayınca tüketim de çok oluyor. ben bekarken, herkes bana "ooo iyi para biriktirisin ohhhh " yapardı, vallahi evlenince cebim para gördü... Haaa ama bu bekarken daha mutlu ve rahat olduğum gerçeğini değiştirmiyor.
Yalnız yaşamayın, evlenin çocuk istiyoruz çocuk, demenin devletçe şekli.
Zaten biz kadınlar da devletin damızlık inekleriyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?