Gelin beni de yasaklayin dedim cunku ben de netteki binlerce tuhaf oyundan hangi birine yasak getirecekleri konusunda tereddut ettim . Yasaklamak kesin cozum degil. Aslinda isin sonucunda ayni fikre geliyoruz ama siz nedense cirkef sicratmayi tercih ediyorsunuz. Zevkli mi? :)evet oyunların çocuklar üzerinde olumsuz etkileri varsa yasaklanmalı
ama önce anne baba çocuğunu kontrol etmeli
nette binlerce oyun var hangi birini yasaklayacaksın
heee hem gerçekten bi ara burayada uğrayın sevgili bakanımyasaklancak çok üye var
evet oyunların çocuklar üzerinde olumsuz etkileri varsa yasaklanmalı
ama önce anne baba çocuğunu kontrol etmeli
nette binlerce oyun var hangi birini yasaklayacaksın
heee hem gerçekten bi ara burayada uğrayın sevgili bakanımyasaklancak çok üye var
kastımın siz olduğunu nerden çıkardınız ki :) yasaklanacak tek üye siz değilsinizGelin beni de yasaklayin dedim cunku ben de netteki binlerce tuhaf oyundan hangi birine yasak getirecekleri konusunda tereddut ettim . Yasaklamak kesin cozum degil. Aslinda isin sonucunda ayni fikre geliyoruz ama siz nedense cirkef sicratmayi tercih ediyorsunuz. Zevkli mi? :)
bende bu oyunu bilmeyenledenimbu oyunu yasaklamak isteyenlerin ya da ezberden sırf akp dedi diye yasaklansın diyenlerin bu oyunu hiç oynamadığına eminim, logalarla ev yapmaktan bi farkı yok, herhangi bişeyi kullanırken amacın neyse o şey o amaca hizmet eder tabii, ama öyle olmayıpta direk gayet net amacı şiddet olan oyunlar varken mesela GTA
zaten yasaklamak diye bişey olamaz, yasakladıklarını sanırlar twiter ı youtube u yasakladıklarını sandıkları gibi...
tapeler izlenmesin diye kimse youtube a giremiyordu bi ara, ne oldu, gün bitmeden herkes bi yolunu bulmuştu
Sacma sapan ortaya laf atmayin da ustumuze alinmayalim madem, kime ne diyosaniz acik konusun benim size yaptigim gibi. O kadar cok ortaya satasma girisiminiz var ki 8 yasinda oldugunuzu dusunmeye basladim.kastımın siz olduğunu nerden çıkardınız ki :) yasaklanacak tek üye siz değilsinizneyse sabah şerifleriniz hayırlı olsun hayırlı nurlu sabahlar
Ayrica kimin yasaklanacagi hakkinda icazet verecek kisi siz misiniz, kanaat onderi misiniz? Yoksa mune mi, kazen mi?kastımın siz olduğunu nerden çıkardınız ki :) yasaklanacak tek üye siz değilsinizneyse sabah şerifleriniz hayırlı olsun hayırlı nurlu sabahlar
Oyunun içeriği nedir savaş oyunu falan mı?bu oyunu yasaklamak isteyenlerin ya da ezberden sırf akp dedi diye yasaklansın diyenlerin bu oyunu hiç oynamadığına eminim, logalarla ev yapmaktan bi farkı yok, herhangi bişeyi kullanırken amacın neyse o şey o amaca hizmet eder tabii, ama öyle olmayıpta direk gayet net amacı şiddet olan oyunlar varken mesela GTA
zaten yasaklamak diye bişey olamaz, yasakladıklarını sanırlar twiter ı youtube u yasakladıklarını sandıkları gibi...
tapeler izlenmesin diye kimse youtube a giremiyordu bi ara, ne oldu, gün bitmeden herkes bi yolunu bulmuştu
Oyunun içeriği nedir savaş oyunu falan mı?
Eğer böyleyse neden yasaklanacak.yok canım küpleri üst üste koyup ev yapıyosun dağ tepe dere, ne istersen yapıyorsun, zaten net görüntü yok diğer oyunlar gibi herşey büyük pikseller şeklinde istersen kavga dövüş modu da var ama eskiden kasetli ateriler olur ya onun kadar bi kavga dövüş, yani son yıllarda çıkan detaylı şiddet oyunlarıyla alakası yok
Eğer böyleyse neden yasaklanacak.Vurdulu kırdılı savaş oyunu zannetmiştim bende.
bende bu oyunu bilmeyenledenim
ama fotoğrafa bakılırsa basbayağı
lego ev lego evi uçurumdan atıyor