• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile apartmanında kv nasıl mesafe koyabilirim çok bağlılar

Dedim tabiki kavgası falan yaşandı evi ortadan böldüler yarısını bize yarısını kendilerine
ben anlamadım aile apartmanı dediğin bir evi ortadan ikiye ayrılıp yarısında sizin yarısında da kayın ailenin oturması mı? aile dairesi oluyor o aile apartmanı değil.

ben 1+1 de oturuyorum biz de eşimin ailesinin boşta evinde oturuyoruz. üç yıl para biriktirdik kendi evimizi aldık. allah razı olsun onlardan.

ayrıca bu evimizi çok seviyoruz. bebek geliyor olmasa daha da otururduk. 1+1 çok konforlu ben çok mutluyum valla.

sen işe gir. bu kafayla sizin bir eve çıkmanız zor
Onada eşim izin vermiyo nişanlıyken çalışabilitsin dedi evlendik asla olmZ diyo ya tabiki Allah razı olsun ama başta bana 2+1 denmeseydi bende bu kadar kızmazdım

Onada eşim izin vermiyo nişanlıyken çalışabilitsin dedi evlendik asla olmZ diyo ya tabiki Allah razı olsun ama başta bana 2+1 denmeseydi bende bu kadar kızmazdım
Niye Allah razı olsun, çok mu iyi şartlarda yaşatıyor sizi? Telefon alamıyorsunuz kendinize. En basit pikniğe bile gidemediniz ailesi höt dedi oturttu. O yetmedi sizi haksız buldu. Herif hem para kazanmanıza engel oluyor hem de kendi almıyor. Bir erkek karısına ne isterse alır, kim karışabilir? Sizde karışılıyor çünkü parası onlardan çıkıyor. Bu şartlarda yaşamaya yaşamak mı diyorsunuz siz? Bu kadar mı işinize geliyor çalışmamak, kendi paranızı kazanmamak? Bu kafayla bu gidişle hiç bir şeye sahip olamazsınız. Ev aldırıp üstüme yaptırcam demeye devam edin ama önce bir telefon aldırın kendinize.

Ya bu kocam çalışmama izin vermiyor amaaaaa🥲 kısmı bana hiç geçmedi üzgünüm. Neymiş efendim başkasının emri altında çalışamazmış karısı.
Ben bunu söyleyen kadınların %90’ının çalışmaya gönlü olmadığını düşünüyorum. Biz işe gir falan diyoruz da sanki kayınailesine bunları yaptıran kadının hiç aklına gelmiyor iş bulmak.

Kayınvalidemlerle aynı binada yaşıyoruz geri kalan herkesşw mesafem var ama kv yok çok bağlı aialeler eşim tek bi tane ablası var oda evli ztn. Kv kazanç ortak ev masrafları falan ortak çok iyiler asla hizmet beklemezler iş yaptırmazlar güzel bişey .pişirse hemen getirir, ayağıma terlik verir karışmaz temize pise bakmaz her konuda destekler evime öle habersiz gelmez haftada bir kez falan uğrar ban çağırmayınca gelmiyo çok nadir gelir kısacası iyiler kazandıkları paralarıda bize veriyolar ztn ama ben artık mesafe koymak istiyorum bi gün uğramasam yüz asıyo kyınpeder ben daha az görüşmek istiyorum ama bizim sizden bşka kimsemiz yok diyolar napcam bilmiyom 8 aydıe evliyim
E ablacım demezler mi adama evlenmeden önce tanımadın mı aynı apartmanda oturmak demek bu demek cvlenirken altınları yaptırırken iyi hoş sana prenses gibi davrandıklarında iyi hoş canın istemedi diye mesafe koy. Bence şımarıklık küserlerse küssünler istemiyorsan gitme ama hem gitmeyip hem de onlardan aynı samimiyeti bekleme

Yahu ben defalarca nişanlılık döneminde bunun kavgasnı yaptım sabret 1 bilsmedin 2 sene içinde alcaz dediler ben kira istiyodum hala da istiyoeum neler çektiğimi ben bilirim kv eltisi bana tat vermiyo ağzıma editolar onlar olmasa yine sabredicsm
İnsanlar neden size ev alıyor onu anlamıyorum. Kocanla evlenmedinmi sen ? Kocan ve sen çalışıp evi kendi paranızla almanız lazım. Aileden para ev beklemek çok saçma.

Herşeyin bir bedeli var .Kira ödemek özgürlük ve sıkıntı .Kira ödememek özgür olmamak ve bundan dolayı sıkıntı.Yani zor öyle eşiniz kabul edecekde anlayış gosterecekde kiraya cikacakta bilemiyorum .Kabul edermi siz biliyorsunuzdur .

Ve tabikide ev almak zorundalar şuan kim 1+1 evde duruyo evleri yoksa evlendirmeseydiler mecbur alcaklar
Nasıl yani? Oğlumu okutuyorum büyütüyorum, ev de mi almak zorundayım. Şükür ev var ama gelin böyle emri vaki yapmaya kalkarsa , ev veresim gelmez. Yıllar sonra bunu hatırlatın bana🤪 karı koca biz çalışalım premses kız gelsin zorundasınız desin🥴

O evde uslu uslu oturmak zorundasınız. Bedava evin ve paranın bedeli…

3.5 yasında oğlum var bende bir kaynana olacagım aklıma geldi 🤣 simdi ben oglumu el bebek gül bebek büyütüp kahrını cekcem bir gun gelin gelip bugun annene gitmocez aşkomm mu dicek 🤣 neyse ben hem kendi ailemden hemde eşimin ailesinden uzaktayım 10 saatlik benim kayınbaba gibi bir kayınbaban olaydı görürdün ben bile bir kez olsun saygısızlık etmedim adamlara onlar bana yüz kere felan etmesine rağmen onu geçtim ne düğün ne ev kirası ne ev eşyaları olsun 1 kuruş kattıkları yok bize 🤣 eşimle ortak çalışıp biriktirerek aldık ben oğlumu günlük arayıp günlük görüntülü gösteriyorum ona rağmen dedesiyle babaanesine yani kayınvalideniz gayet iyimiş saygısızda degiller araya neden mesafe koyacaksınız ki ? biz memlekete gittigimizde bile kalıyorum kendilerinde sonra aileme geciyorum iki tarafında gönlü olsun 6 yıldır böyle oldu hem 8 aylık evlisin yarın bir gün erkek cocugun olur karma diye bişey var malum 🤣 hepimiz birer kayınvalide adaylarıyız haftada bir 2 saatligine cık kahve iç eve in otur yani zor bişey degil bence.

Buyur burdan yak

Paralar gelsin kira ödenmeden oturulsun kadın gelmek için izin istesin ama mesafe ahahahah yaranılmıyor size harbi bak

Ailem kavramı budur işte size kol kanat germişler en nihayetinde eviniz alt kat veya üst kat da olsa ayrı bir allahin selamını ver iki hoş sohbet geç evine

Ha olmuyor mu o zaman çık başka eve öde kirani kadının parasını da yemeyi bırak görürüm ben o zaman

Kayınvalide yardım etmiyor diye ikinci konu

Ve tabikide ev almak zorundalar şuan kim 1+1 evde duruyo evleri yoksa evlendirmeseydiler mecbur alcaklar
Sen de daha büyümemis o çocuk l evlenmeseydin

Ayrıca kimse size ev borçlu değil

Daha yetişkin olmanın ne demek olduğunu bile bilmiyorsunuz

Yıllarca calismis insanlarin emegini sömürmek tek gayeniz çok korkunc bir insansiniz

Back
X