- 6 Temmuz 2023
- 5.892
- 23.215
- 268
Siz de mi aile apartmanında oturdnz veya yakın oturdnz ,inşallah öyle olurlar
Ben alt katta oturuyordum düşmanıma vermesin öyle bir kv sorunlar oldu boşanma oldu olacak taşındık hemde çok uzak bir yere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz de mi aile apartmanında oturdnz veya yakın oturdnz ,inşallah öyle olurlar
Valla hiç oralı olma bir surat asarlar iki asarlar üçüncü de bosverirlerAynen tam üzerine bastinz sanki biz suçluyuz onları istemiyoruz gibi sürat yapiyilar yorgunlar mi hastalar mi haftaici çalışıyorlar haftasonu işleri mi var düşünen yok ,bı de suçlu muamelesi görüyor
Ev kvnin miydiBen alt katta oturuyordum düşmanıma vermesin öyle bir kv sorunlar oldu boşanma oldu olacak taşındık hemde çok uzak bir yere
Neyin vijdanı tam olarak?Meraba arkadaslar ,kaynanamla aynı apartmanda karşılıklı oturuyorum aynı apartmanda eltim de var ,görümcem dün kaynanama gelmiş biz de gündüz disardaydik akşama geldik evimize eşime istiyisan geçelim annenlere dedim yorgunsun boşver dedi gorumcem de benden küçük ama çok konuşur ve iş buyurur ,ben kafami ağrıtacak olmasa gececem demiştim ,sonra eşimin abisigil de gelmiş 2abisi geçelim dedim eşime geçmedi ,daha önce de görümcem ilk senelermzee evliligimze evimizin içine kadar karsmisti ,simdi geçmedik diye ben vicdan yapiyorum siz olsaniz gecermiydinz
Şükür canım sen kurtulmussun darısı basimaBen alt katta oturuyordum düşmanıma vermesin öyle bir kv sorunlar oldu boşanma oldu olacak taşındık hemde çok uzak bir yere
Sürat asmalarinin laf sokmalarinin eşimin uzulmesinin vicdaniNeyin vijdanı tam olarak?
Aynen öyle yaak lazım teşekkür ederimValla hiç oralı olma bir surat asarlar iki asarlar üçüncü de bosverirler
Demekki laf sokarak surat asarak başarılı olmuşlar ama onların da anlamadıkları şu böyle yaparak daha da itici ve istenmez oluyorlar nereye kadar vicdan yaptıracaklar acaba siz de umursamayinSürat asmalarinin laf sokmalarinin eşimin uzulmesinin vicdani
Onların oturduğu ev onların bizim oturduğumuz ev eşiminEv kvnin miydi
Kiraya mi ciktiniz
Kv ile konusuyor musun su an
Ne sansli birisin
Bı biz olmsyinca yakın olunca aynen gelmediler diye dedikodu sürat oyle şeyler çekmek istemiyorumBi siz yoksunuz diye dedikodunuz yapılmasın istediniz sanıyorum.
Aynen onlar surat yaptikca ben de geçmek istemiyorum ,umursamamaya calusacam inşallahDemekki laf sokarak surat asarak başarılı olmuşlar ama onların da anlamadıkları şu böyle yaparak daha da itici ve istenmez oluyorlar nereye kadar vicdan yaptıracaklar acaba siz de umursamayin
Anlayışlı demekki sizinkiler benimkilerdr anlayış yok malesefBenim kayinvalidem gil de bizim binada. Bizde öyle misafir geldi niye gelmedin durumlari olmuyor. Olsa da acikcasi takmam cünkü misafir bana gelmedi. Bazen benim akrabagim ziyaretlerine geliyor, sonradan duyuyorum. Denk gelse gidilir. Sonuc olarak esiniz de gitmek istememis. Takacak birseyiniz yok.